8 moduri de a ieși în evidență purtând blugi altfel

Pentru că uneori ne-am săturat să purtăm blugi fără originalitate, am putea la fel de bine să dăm prioritate opțiunii care cere să ieșim în evidență. Așadar, haideți să aruncăm o privire asupra celor mai la modă moduri de a adopta acești pantaloni din denim.
Nefiind gata să renunțe, blugii se impun ca de obicei în garderoba universală. Fie că sunt evazați, bootcut, skinny, boyfriend, mom, raw, spălați, colorați sau tăiați... Acest element de bază al garderobei poate deveni rapid plictisitor dacă este purtat fără imaginație. Așa că, pentru a-i da o notă de nebunie, ai putea la fel de bine să te inspiri din ținutele pe care le poartă cele mai importante fashioniste. 
 
În loc să îi purtăm într-un mod simplu, așa cum am face-o în mod normal, am putea să ne creștem coeficientul de stil favorizând tăieturile supradimensionate sau evazate, precum și mici trucuri vestimentare care vor aduce un plus acestor pantaloni din denim, care adună mulțimi de generații întregi.
 
 

Poartă blugi cu o rochie

 
 
Cine a spus că blugii și rochiile sunt incompatibile? Cu siguranță nu și designerii, care pot atesta faptul că această combinație funcționează perfect. Trucul? Optează pentru o pereche de blugi mai degrabă scurți și o rochie care poate fi purtată ca o vestă.
  

Poartă blugi sub pantaloni scurți din denim


O alternativă perfectă la colanți, blugii mulați pot fi purtați sub pantaloni scurți sau bermude de aceeași culoare. Pe lângă faptul că înșeală ochiul, acest truc ajută la evitarea plictiselii. Este o combinație unică, pentru care poți opta atunci când vrei să ieși în evidență.

 
 
Poartă blugi cu o cămașă deschisă

 
 
Niciodată demodat, duo-ul blugi și cămașă se reabilitează. Secretul modei constă în a ascunde cămașa deschisă în pantaloni și a strecura un sutien pe dedesubt, astfel încât să rămâi (semi)acoperită până la sfârșit. Această combinație nu numai că este modernă, dar este și foarte sexy, deci o poți purta lejer atunci când ieși la un cocktail sau când mergi la o petrecere într-un club.

 
 
Poartă blugi pe post de salopetă

 
 
Pentru a ieși din mulțime, ideea este de a susține blugii cu curele, cu scopul de a purta acești pantaloni din denim ca pe o salopetă. Dar pentru ca magia să se întâmple, cel mai bine este să amesteci și să asortezi blugii cu accesorii și haine elegante.

 
 
Poartă blugi cu bluze damă second skin

 
 
Pentru că topurile bluze dama second skin fac parte integrantă din vestimentația la modă, am putea la fel de bine să le combinăm cu blugii noștri preferați. Nu numai că aceste topuri skinny înlocuiesc clasicele tricouri albe, care sunt un pic prea plictisitoare, dar ne permit să ne subliniem silueta în toată simplitatea.

 
 
Poartă blugi cu o cămașă XXL

 
 
Da, combinația de blugi și cămașă albă funcționează. Nu, nu este doar un clasic, dacă ești atent la detalii. Începând cu efectul distructiv al pantalonilor din denim și cu croiala lor largă, care contrastează în mod ideal cu lungimile deliberat exagerate ale cămășii. Cea mai bună parte? Șlapii cu toc.
 

 
Poartă blugi ca un total look

 
 
O tendință care poartă numele de "double denim" și care vă permite să dați un impuls blugilor, care sunt uneori uitați. Cu denim din cap până în picioare, nu vă puteți permite să ratați acești stil de vedetă.

 
 
Poartă blugii cu accesorii cu caracter 

 

Cu o geantă din plasă atârnată pe braț, cercei XXL albaștri și cizme roșii pop, este imposibil să nu scoți în evidență culoarea crudă a blugilor. Micul plus? Asortează-l cu un tricou lejer pentru un look degajat.
Bineînțeles, poți oricând să experimentezi când vine vorba de blugi. Indiferent de ce bluze damă, tricouri sau cămăși alegi petru a îi potrivit, mereu poți găsi un mod unic de a îi purta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod