Spectacolul-concert „Povestea Leului Ra” în premieră la București

Spectacolul-concert este un gen aparte, care îmbină muzica live cu narațiunea, abordat pe marile scene ale teatrelor din întreaga lume.
În premieră, cunoscutul muzician Marius Popa și regizorul Cezar Ghioca au creat un astfel de show în România. Deși titlul ne duce cu gândul la un spectacol pentru copii, „Povestea Leului Ra" este deopotrivă pentru adulți și copii, fiind construit pe mai multe straturi și prezentând personaje arhetipale.
 

Spectacolul-concert poate fi văzut în premieră la București, vineri, pe 14 octombrie, la Teatrul Godot

 
 
Cinci soliști de top, patru instrumentiști virtuoși, însoțiți de
proiecții și o echipă tehnică pe măsură, spun o poveste despre viață și moarte, despre valori și prejudecăți, despre ce înseamnă iubirea și la ce sacrificii poate să ducă ea.
Acțiunea se petrece într-un circ, dar personajele sunt tipologii universale. Fiecare spectator se va regăsi în unul dintre ele. Temele de meditație deschise de „Povestea Leului Ra” sunt o formă de terapie rapidă, prin care fiecare înțelege mai bine puzzle-ul relaționar copii-părinți. Chiar dacă este o poveste, spectacolul nu este recomandat copiilor sub 7 ani, dar este foarte potrivit pentru părinți și pentru iubitorii de muzică, în general. 

Spectacolul-concert îi are în distribuție pe Marius Popa, Dalma Kovacs, Medea Bălănică, Amalia Uruc și Andrei Duțu, alături de instrumentiștii Gabriel Pândici, Florin Șerban, Agnes Soos și Pal Gabor.


Biletele sunt disponibile în rețeaua iaBilet.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod