Hilary Swank, însărcinată cu gemeni, la 48 de ani. Actrița și soțul ei, Philip Schneider, în al nouălea cer

Actrița Hilary Swank a dezvăluit, la emisiunea “Good Morning America”, faptul că este însărcinată și așteaptă gemeni. Mai mult, actrița a mărturisit că această veste o face să se simtă în al nouălea cer și că, astfel, i s-a îndeplinit o dorință la care visa de mult timp.
Hilary, în vârstă de 48 de ani, și soțul ei Philip, în vârstă de 45 de ani, așteaptă primii lor copii împreună, un ”set” de gemeni.
Vedeta de film a măsturisit, legat de sarcină: “Acesta este ceva ce mi-am dorit de mult timp și, firesc, următorul lucru minunat este că voi deveni mamă. Și nu doar de unul, ci de doi copii. Nu-mi vine să cred. Este ceva atât de frumos că simt nevoia să vorbesc despre asta. Este o veste pe care mă bucur să o împărtășesc”.

 
Starul din filmul „Million Dollar Baby” a mai apărut și în emisiunea ”Live cu Kelly și Ryan”, unde a vorbit mai pe larg despre starea ei de sănătate, de când a intrat în al doilea trimestru de sarcină.
"Mă simt grozav chiar acum, chiar și cu diferențele de fus orar - știi, sunt la ora Pacificului, așa că sunt puțin defazată cu asta.
Dar mă simt bine acum", a mărturisit Hilary Swank.
 

 
Hilary, un nou rol în filmul „Alaska Daily”

 
 
Săptămâna aceasta, viitoarea mămică Hilary Swank debutează într-un nou rol de actorie, în drama realizată de ABC și numită  “Alaska Daily”.
În acest film, actrița joacă rolul unui reporter de investigație din New York care se mută la un ziar local tocmai în îndepărtata Alaska.
 
Hilary Swank le-a mai mărturisit telespectatorilor emisiunii „Good Morning America” faptul că nici colegii ei de distribuție, din filmul „Alaska Daily”, și nici propria ei echipă nu au știut despre sarcina ei, până în acest moment. 
 
Totuși, actrița povestit că au cam început să o strângă hainele, lucru observat și de colegii de platou. 
„Hainele mele au început să nu mi se mai potrivească, așa că a trebuit, zilele trecute...
să-mi deschid blugii. Și apoi mi-am pus o jachetă care nu era potrivită cu ținuta. Echipa de producție s-a sesizat că e nepotrivită jacheta, dar eu am zis  că merge și asa, lucru neagreat de directorul executiv al filmului, care a spus că va găsi el o soluție”, a mai spus ea.
 
Hilary a mai mărturisit, referindu-se la sarcină, că este „atât de încântată” de noua etapă din viața ei și de tot ceea ce urmează: „Este o binecuvântare. Este un miracol total. Este incredibil”.
 

 
Nuntă atipică, în 2018

 
 
Actrița, care acum trăiește miracolul maternității pentru prima dată, și soțul ei s-au căsătorit în 2018, după ce au fost văzuți împreună încă din noiembrie 2016.
La acea vreme, Hilary a declarat, pentru revista Vogue, despre nunta lor că „a fost atemporală.
Pur și simplu nu există altă modalitate de a o descrie”.
„Am fost copleșită de fericire, recunoștință și mulțumiri pentru că m-am căsătorit cu omul visurilor mele și pentru că i-am avut alături, la petrecere, într-un moment atât de important, pe toți oamenii pe care îi iubim. A fost cu adevărat un vis devenit realitate”, a povestit Hilary.
 
Ea a vorbit, de asemenea, și despre modul magic în care Philip i-a propus să devină soția lui: „Am dat peste un loc minunat, departe, în munți. Era o cascadă uluitoare ce cobora către niște cabane rustice construite în anii 1800, înconjurate de pini frumoși. Și cerul era minunat. Într-o seară, Philip s-a lăsat în genunchi în fața cascadei și mi-a făcut marea propunere.
Asta după ce s-a asigurat că avem câinii mei în apropiere, pentru a fi martori la acest moment magic”.
 
6 Octombrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod