15 perechi de ghete potrivite pentru o petrecere de decembrie

Întotdeauna am preferat ghetele in locul cizmelor. Îţi lasă mai multă libertate de mişcare, iar cele cu toc pot fi la fel de elegante ca un pantof, accentuând fineţea gleznei. Dar argumentul

Întotdeauna am preferat ghetele in locul cizmelor. Îţi lasă mai multă libertate de mişcare, iar cele cu toc pot fi la fel de elegante ca un pantof, accentuând fineţea gleznei.
Dar argumentul final e că sunt şi mai uşor de depozitat, cutiile lor ocupând mai puţin spaţiu. Dar cum nu se duce nicio bătălie pe acest front, m-am gândit că, acum, odată cu intrarea în iarnă şi în ceea ce priveşte temperaturile dar şi calendarul, să vă prezint câteva dintre cele mai interesante modele pregătite şi prezentate de desingeri pentru acest sezon.

Sunt modele elegante, unele decupate, deci nepotrivite de a fi purtate atunci când ninge. Sunt ghete pe care le-ai încălţa la o petrecere şi nu ca să te plimbi prin oraş, la cumpărături. Dar cum pe cele practice, de zi cu zi, le vedem prin magazine şi din care sigur avem, aici vreau să ne bucurăm ochii cu modele deosebite. Enjoy!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod