O selecţie ale celor mai tari colecţii de încălţăminte ale anului 2013!

Delectaţi-vă cu cele mai frumoase şi ciudate modele care au fost inventate în acest an de către desingeri francezi, americani, italieni şi britanici. Am intrat în ultima lună a acestui an

Delectaţi-vă cu cele mai frumoase şi ciudate modele care au fost inventate în acest an de către desingeri francezi, americani, italieni şi britanici.

Am intrat în ultima lună a acestui an sărbătorind. Sfântul Andrei, Ziua Naţională… acestea fiind preambulul pentru ceea ce va urma. Aşa că voi începe şi eu această lună de sărbătoare, prezentându-vă câte un exemplar sau două ale celor mai spectaculoase colecţii de pantofi ale anului 2013. La unele dintre ele am mai făcut referire în materialele precedente, dar pentru azi am vrut să vă ofer de fapt o selecţie a desingerilor sau brandurilor care au surprins cel mai mult în acest an prin creaţiile lor deosebite.

Este vorba despre:
1. Pierre Hardy (pantofi roz) şi Miu Miu (sandale roz).
2. Brian Atwood (sandale cu blană) şi, Dolce & Gabbana (sandale metalice cu platformă).

3. Prada (sandale) şi Givenchy (ghete).
4. Camilla Skovgaard (ghete curbate cu platformă) şi Walter Steiger (pantofi cu toc unicorn).
5.

John Galliano (ghete) şi Aperlai (ghete).
6. Tom Ford (cizme).

Colorate, având forme trăsnite şi diverse briz-brizuri oricare din aceste modele atrage atenţia prin ceva. Ele sunt doar embleme ale creaţiilor artistice din lumea modei. Lumea anului 2013, care se apropie de final. Deja desingerii şi-au pus amprenta şi pe 2014, primele colecţii fiind deja prezentate. Dar nu strică să rămânem încă puţin în prezent, măcar pentru încă o lună, o lună a sărbătorii.

Notă: Modele din colecţiile acestor branduri le găsiţi cu preţuri în lei pe polyvore.com

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod