Ceva cald pentru vremea de afară? Poftiţi la "îmblăniţii" de la Celine

Cand s-a pornit vijelia de afara m-am gândit la ceva călduros… la ceva cu blană. Aşa mi-am amintit de celebra colecţie prezentată în primăvara acestui an de Celine la Paris, celebră prin

Cand s-a pornit vijelia de afara m-am gândit la ceva călduros… la ceva cu blană. Aşa mi-am amintit de celebra colecţie prezentată în primăvara acestui an de Celine la Paris, celebră prin faptul că a stârnit instantaneu multă vâlvă în lumea modei.

Iar “de vină“ au fost pantofii! Pantofii îmblăniţi au reprezentat piesa de rezistenţă a colecţiei casei de modă franceze.

Fotomodelele care au apărut pe podiumul de prezentare erau îmbăcate atât de simplu, clasic, dar ieşeau în evidenţă prin încălţăminte.

Pantofi eleganţi, cu toc cui şi galbeni ca nişte pui abia ieşiţi din ou! Sau pantofi îmblăniţi în totalitate, inclusiv tocul! Şi alte încălţări, ceva între papuci şi sandale cu blană colorată pe dinafară sau pe dinăuntru! Toate modelele imaginate de către desingerul Phoebe Philo au făcut senzaţie, iar lumea care a comentat s-a întrebat atunci de unde s-o fi inspirat.

I-o fi venit ideea după ce a vizionat vreun episod din Păpuşile Muppets? Oricum ar fi fost, cert e că a obţinut ceea ce a vrut.

A făcut lumea să vorbească despre colecţia sa. Că doar acesta e principalul scop al prezentărilor de modă. Artă despre care lumea să vorbească: de bine sau de rău. Importantă e reclama. Şi, oricum s-ar fi vorbit despre aceste încălţări, mie îmi dau senzaţia, în aceste prime zile de iarnă, de ceva confortabil şi bine încălzit. Exact de ce are nevoie imaginaţia mea pentru a se înveseli. Sper să vă încălziţi şi voi!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod