Reducerile la pantofi. Să vedem cu ce ne alegem după febra BlackFriday

De săptămâna trecută tot inboxul e plin cu mailuri care anunţă marile reduceri de BlackFriday, tot Facebookul urlă ghiduri de supravieţuire pentru ziua mega reducerilor şi toată lumea în

De săptămâna trecută tot inboxul e plin cu mailuri care anunţă marile reduceri de BlackFriday, tot Facebookul urlă ghiduri de supravieţuire pentru ziua mega reducerilor şi toată lumea în jurul meu îşi făcuse liste cu ce are şi ce nu are nevoie, dar tot trebuie să-şi cumpere.

Ca orice femeie care este conectată la lumea internetului sunt înscrisă la newsletter-ul mai multor site-uri de modă care au tot timpul reduceri chiar la produsele unor branduri renumite. Chiar şi acestea intraseră în febra BlackFriday.

Urmau să aibă mega super reduceri. Binenţeles că vineri, la o oră normală, nimic din ceea ce mi-ar fi plăcut nu mai era disponibil. Stoc epuizat!

Dar nu e cazul să intrăm în panică. Pentru că deja există firme care odată cu această nebunie BlackFriday şi cu apropierea de perioada sărbătorilor se luptă să-şi vândă marfa. Şi, cum concurenţă există din toate părţile, noi nu putem decât să profităm în condiţiile în care chiar avem nevoie de ceva. Iar de pantofi avem nevoie întotdeauna.

Câteva din brandurile de pe piaţa românească au dat drumul reducerilor care se învârt undeva între 20 şi 30% pentru actualele colecţii, dar există şi altele cu reduceri substanţiale la articole din colecţiile trecute. Am făcut o selecţie în ceea ce priveşte în special pantofii ca să puteţi să vă daţi seama cam ce modele sunt şi care ar fi actualele preţuri.

La pantofii IL PASSO (foto 1) sunt reduceri de până la 30%. Modelele prezentate au acum preţuri cuprinse între 299 şi 349 lei.

Pantofii ECCO (foto 2) au reduceri de 30%, modelele prezentate având preţuri cuprinse între 335 şi 405 lei.

Pantofii vânduţi prin OTTERSHOP (foto 3) au reduceri de 20%.

Preţurile la modelele prezenatate sunt între 399 şi 543 lei.

Dacă vi se par încă prea scumpi vă sfătuiesc să încercaţi şi magazinele şi site-urile outlet care abundă de o mulţime de modele frumoase. Dacă nu, aşteptaţi luna ianuarie când actualele colecţii se vor vinde cu reduceri de 50-70%. Există însă şi riscul să nu mai găsiţi modelul preferat pentru numărul vostru. Succes la cumpărături!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod