A venit şi vremea lor… a cizmelor de culoare roşie!

Ai în debara vreo pereche de ghete sau de cizme roşii? Dacă nu ai avut curajul de a-ţi cumpăra aşa ceva până acum, de frică că nu ai avea la ce să le asortezi, crede-mă că acesta nu mai e

Ai în debara vreo pereche de ghete sau de cizme roşii? Dacă nu ai avut curajul de a-ţi cumpăra aşa ceva până acum, de frică că nu ai avea la ce să le asortezi, crede-mă că acesta nu mai e un motiv de îngrijorare!

Moda de acum permite (aproape) orice. Cu atât mai mult cu cât, culoarea roşie e una de sărbătoare, deci ai fi în ton cu perioada ce se apropie cu paşi repezi. Îţi prezint mai jos, cinci modele pentru acest sezon, ca să te poţi inspira în cazul în care te-ai convins că nu ţi-ar strica o astfel pereche.

Ghete cu platformă - sunt în trend şi sunt comode chiar dacă sunt înalte.

Le poţi purta atât la o fustă mai scurtă, dar se potrivesc şi la pantaloni, în special la cei stretch. Dacă îţi place să porţi jambiere, se potrivesc la astfel de ghete şi merg la ambele variante de ţinute: fustă sau pantalon.

Ghete decupate în faţă - La prima vedere par un pic nepotrivite cu sezonul rece, dar nu e chiar aşa. Evident, nu le încalţi când afară e zloată şi zăpadă, dar la o vreme mai rece, când e uscat pe jos, merg perfect cu şosete colorate de lână groasă.

Poartă-le cu pantaloni, colanţi sau fustă şi vei fi încântată.

Cizme sub genunchi – Acesta este o superbă pereche Christian Louboutin. Genul acesta vine perfect la o fustă sau rochie neagră, pe corp, deasupra genunchiului. Dar, la fel de bine, mi se pare că se potriveşte şi cu fuste mai lungi şi largi, într-o singură culoare. Sau cu o pereche de pantaloni de piele. Si nu mai vreau să ma gândesc la alte combinaţii că plec la magazin să caut ceva asemănător!

Cizme lungi, deasupra genunchiului
– sunt poate cele mai noi şi mai la modă încălţări ale sezonului.

Se potrivesc perfect cu ciorapi lungi, groşi, maţi, la care “adăugăm” o pereche de pantaloni scurţi din stofă groasă sau din piele. Se mai potrivesc şi cu fuste deschise sau mai scurte în faţă, care scot în evidenţă cizma şi piciorul.

UGG-urile – atât de la modă în fiecare an. Putem opta pentru varianta roşie cu paiete, care ne va da un aer de sărbătoare. Merg perfect cu blugi sau colanţi şi cu un tricou larg.

Orice variantă vei alege, va fi una câştigătoare, pentru că roşul îţi va da un aer aparte şi încredere în tine.

Iar atitudinea contează! Petrecere frumoasă!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ramona pe 27 Nov 2017, 14:02
    Platforme rosii

    Botinele rosii cu platforma din articolul "A venit şi vremea lor… a cizmelor de culoare roşie!" sunt superbe. Puteti sa-mi spuneti de unde se pot cumpara? Multumesc!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod