Cu ce s-au încălţat vedetele la evenimentele mondene din 2013

Celebrităţile au fost şi vor fi întotdeauna cartea de vizită a marilor creatori. După prezentările pe podiumuri, urmează, în fapt, cele mai importante prezentări – acelea care se

Celebrităţile au fost şi vor fi întotdeauna cartea de vizită a marilor creatori. După prezentările pe podiumuri, urmează, în fapt, cele mai importante prezentări – acelea care se desfăşoară la evenimentele unde vedetele participă şi poartă anumite ţinute.

Acolo se duce marea bătălie. Acolo trebuie să fie atent fiecare desinger pe cine şi cu ce atrage pentru a-şi construi imaginea. Pentru că abia dupa aceea va începe cu adevărat să se scrie şi să se afle despre el.

Iar după ce a ajuns faimos, roata se poate întoarce, o vedetă mai puţin cunoscută reuşind uneori să se facă remarcată mai mult prin ceea ce poartă la un anumit eveniment decât prin realizările sale. Iar când se ajunge la un echilibrul, ambii – vedetă şi designer – fiind la fel de cunoscuţi, se acţionează pe baza regulii “serviciu contra serviciu”. Iată ce au ales să încalţe câteva vedete la evenimentele la care au participat în acest an.

Actriţa Scarlett Johansson a asortat la rochia purtată la Festivalul de Film de la Roma din acest an o pereche de sandale Jimmy Choo “Besso”.

Acestea au o “culoare” auriu metalizat, cu o combinaţie de baretă “oglindă“ cu baretă “sclipici”. Preţul lor este de 895 dolari.

Vedeta americană Kim Kardashian a purtat pentru apariţia într-una din revistele glossy din acest an o pereche de pantofi aurii din piele lăcuită Giuseppe Zanotti, care au un preţ de 650 dolari.

Actriţa Jada Pinkett Smith (care e şi soţia actorului Will Smith) s-a încălţat la una dintre prezentările de modă Vera Wang din acest an cu o pereche de sandale Christian Louboutin “Zoulou”.

Acestea au un preţ de 2.095 dolari.

Cântăreaţa Katy Perry a călcat pe covorul roşu al premiilor MTV de la Amsterdam cu o pereche de sandale Charlotte Olympia “Pomeline”, care au un preţ de 995 dolari.

Beyoncé a apărut în acest an în paginile unei reviste pentru femei purtând o pereche de sandale Gucci “Ursula”, care au un preţ de 950 dolari.

Actriţa indiană Priyanka Chopra a purtat la un bal caritabil desfăşurat la New York purtând o pereche de sandale GIO DIEV “Melbourne”, care au un preţ de 845 dolari.

Sper ca aceste perechi să vă inspire în alegerile pe care le veţi face pentru serile elegante din luna decembrie.

Putem purta sandale chiar şi iarna! Nimic nu ne opreşte!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod