Moda picioarelor în cele mai stilate capitale ale lumii

Foto 1 Am făcut o incursiune prin New York, Milano şi Paris ca să vedem cu ce ne mai încălţăm. Ca să nu ne deprimăm prea tare, venirea frigului îl asociem în această perioadă cu

Foto 1

Am făcut o incursiune prin New York, Milano şi Paris ca să vedem cu ce ne mai încălţăm.

Ca să nu ne deprimăm prea tare, venirea frigului îl asociem în această perioadă cu venirea sărbătorilor. Ne gândim la iarnă prin prisma petrecerilor care vor urma, mai ales că toată lumea conspiră la crearea acestei atmosfere. Beculeţele s-au montat deja, dulciurile cu motive de Crăciun au apărut pe rafturi, vitrinele magazinelor ne iau ochii cu toalete pentru nopţile în care vom dansa…

Aşa că m-am gândit să arunc şi eu un ochi în “vitrinele” celor mai importante oraşe din lumea modei şi să vă ofer un moment de inspiraţie pentru încălţămintea care este în trend în acest sezon “strălucitor şi rece”.
Perechea care mi-a atras imediat atenţia “vine” din glamourosul New York, deşi aparţin unui brand spaniol, Delpozo.

Aceste ghete scurte până la glezne, roşii, de lac şi cu flori (foto 1) sunt atât de speciale încât cea care le poartă nu mai are nevoie de nimic altceva pentru a ieşi în evidenţă.

Foto 2

Nu sunt de neglijat nici ghetuţele aurii de la Thakoon şi nici pantofii gri strălucitori Pilgrim (foto2).

În materie de cizme, le-am selectat pe cele de la Tommy Hilfiger (foto 3). Mi se par irezistibile.

Fetele din Milano nu se lasă nici ele mai prejos – au ales pantofi şi ghete îmblănite Fendi (foto 4).

De când i-am văzut, mie mi-au rămas la suflet pantofii brodaţi cu şiret Emporio Armani pe care i-aş asorta fără să clipesc la un costum elegant negru sau gri (foto 5).

Îmi plac mult şi ghetuţele şi pantofii maro cu aer masculin de la Blugirl (foto 6).

Şi acum să ne îndreptăm spre Paris unde primii de care am dat cu ochii au fost aceşti superbi pantofi gri metalizat şi cei galbeni cu toc şi fundă denumiţi Bow Marie Jane, ambele perechi purtând semnătura Lanvin (foto 7).

Foto 8

Foto 9

Apoi am fost cucerită de pantofii în alb-negru Vannessa Bruno (foto 8 ), dar şi de cei ca de şcolăriţă de la Chloé (foto 9).

E greu să alegi din atâtea perechi, dar asta să fie problema noastră.

Sper că v-am colorat măcar un pic universul prin care se pare că a început să bată un vânt mai rece.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod