Saboţii simpli, înalţi şi eleganţi, preferaţii Victoriei Beckham

Starul pop al anilor ’90 a susţinut întotdeauna că ceea ce creează este exact ceea ce i-ar plăcea ei să poarte. “Extravaganţă prin simplitate”, acesta a continuat să fie “firul

Starul pop al anilor ’90 a susţinut întotdeauna că ceea ce creează este exact ceea ce i-ar plăcea ei să poarte.
“Extravaganţă prin simplitate”, acesta a continuat să fie “firul roşu” ce a caracterizat şi colecţia de primăvară-vară 2014 a celebrei Victoriei Beckham. Iar încălţămintea, un element foarte important pentru cea care este un adevărat “fashion icon” global, s-a înscris pe aceeaşi linie.
După cum au observat criticii de modă încă de când s-a lansat în acest domeniu, Victoria Beckham reuşeşte să “ia lucruri conveţionale şi să le facă să iasă în evidenţă“.
Cam aşa stau lucrurile şi cu aceşti saboţi atât de eleganţi prin simplitatea lor.

În culori neutre ca bej, negru şi alb, reuşesc să atragă atenţia mai ales prin tocul deosebit – un mix între talpa ortopedică atât de la modă în ultima vreme şi tocul subţire şi înalt, preferatul Victoriei Beckham.
Mai surprinzătoare sunt însă sandalele joase, bej ce lasă senzaţia parcă a unui picior care tocmai a fost învelit în bandaje. Aceleaşi “bandaje”, dar de culoare neagră, ataşate unui toc înalt şi subţire, schimbă radical nota, creând senzaţia de confort şi eleganţă.
“N-am încercat niciodată să urmez o tendinţă sau o modă.
Eu doar fac ceea ce simt că vreau să fac. ±i nimic din ceea ce creez nu este ceva ce nu aş purta eu însumi”, declara desingerul britanic în 2011. De altfel, în acel an i-a fost recunoscută valoarea în lumea modei când i s-a decernat premiul de “Cel mai bun designer al Anului” în cadrul British Fashion Awards, premiu la care râvneau creatori celebri ca Tom Ford, Sttela McCarthney şi Burberry.
Aşadar, ea însăşi “un fir roşu” pentru lumea modei, Victoria Beckham ne sugerează pentru primăvară o încălţăminte simplă, dar de efect.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod