Care e vârsta ideală pentru a face un copil? Medicii au răspunsul!

Care e vârsta ideală pentru a face un copil? Medicii au răspunsul!

Îți dorești un copil și te gândești din ce în ce mai mult că timpul se scurge prea repede? Există numeroase păreri când vine vorba de vârsta ideală pentru a face un copil, însă medicii îți dau un răspuns detaliat.
Planificarea unei sarcini implică foarte multe lucruri. Este o decizie care implică două persoane, o decizie asumată și care nu poate fi luată ușor. Statistic vorbind, tot mai multe femei amână să dea naștere, pentru că se concentrează mai mult pe studii și carieră. Își doresc independența, își doresc să fie mature și își doresc să fie pregătite pentru acest moment.
Dacă în trecut femeile se gândeau la întemeierea unei familii la vârste mult mai fragede, acum media celor care își doresc cu adevărat un copil este undeva pe la 26-30 de ani.
Care e vârstă ideală pentru a face un copil?
Decizia de a face un copil este una extrem de personală și nu există un răspuns greșit când vine vorba despre vârsta ideală pentru întemeierea unei familii.
Fiecare femeie face acest pas în momentul în care este pregătită cu adevărat și are libertatea să aleagă când își dorește să dea naștere. Fiecare femeie are propriile motive pentru care amână decizia sau pentru care își dorește să rămână însărcinată. Citește continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod