Ne-am plictisit de pandemia asta cu mască. Puteți să ne dați altceva?

Chiar mi se pare că oamenii s-au plictisit! Li s-a luat, domle, de chestia asta! Ok, a fost mișto, am stat în case, ne-am aprovizionat, ne-am baricadat, ne-am schimbat viețile, am așteptat confirmarea primului caz cu sufletul la gură, apoi ne-a mișcat un pic patriotismul. Eram și noi pe harta lumii! Trebuia să facem și noi ceva!
Am urmărit toate știrile, toate comunicările, am urmat regulile, ne-am făcut hârtii pentru ieșit din casă, ne puneam mască și mănuși, aveam prosoape îmbibate cu clor la ușă, ne spălam pe mâini de ni se subția pielea. A fost bine! Am făcut treabă!
 
Mă, dar a venit Paștele și n-a mai fost nicio combinație. Adică, e ok, facem pe implicații și pe importanții, dar să nu poți tu să te aduni cu prietenii la un grătar la iarbă verde de Paște? Asta nu ne place!
 

Apoi, au venit Rusaliile și MAREA ELIBERARE.

 
Cum ar veni: Gata, copii! Ajunge cu pandemia! Vedeți-vă de viață!
 
Și oamenii chiar asta au făcut.
Și fac la fel în continuare.
 
Pentru că, vedeți voi, una e să ai pandemie când e primavară, vreme mai nasoală, perioadă de muncă și alta e să ai pandemie acum! În loc să mergem la mare, la plajă, să ne adunăm cu gașca din două în două seri, noi trebuie să păstrăm distanța și să stăm cu masca pe figură!
 
Am înțeles și noi cu pandemia, am avut răbdare și am stat în casă așa cum ni s-a cerut... Băi, dar gata, mă, ajunge! Că e vară și noi vara nu stăm să punem botul sub mască sau/și la manipularea asta venită de la Bill Gates, big pharma, Soroș, 5G și toate celalalte forțe care vor să distrugă omenirea.
 
Noi suntem, de fapt, niște cetățeni foarte responsabili, dar să nu încerci să ne spui ce să facem că atunci ne supărăm.
Sau, mă rog, ne spui câteva luni ce să facem, dar când vine vara și se deschid terasele, lasă-ne, domle, cu pandemia ta de-aci! Gata! Ajunge! Nu vezi că suntem sănătoși? Nu vezi că nu avem nimic? Da, ne ziceți că se moare, dar noi nu cunoaștem niciun mort, așa că lăsați-ne cu textele astea!
 

Mai crede cineva în COVID?

 
Ah, da? Credeți? Doamne, Dumnezeule, nu vă mai uitați, mă, oameni buni, la televizor! Și, oricum, dacă vă uitați, nu vă mai lăsați manipulați! Nu mai faceți jocul mai marilor care vor să ne distrugă și să stăpânească lumea! Nu fiți fraieri! Fiți deștepți și nu credeți în COVID.
 
Acest text este un soi de pamflet și a fost scris după o scurtă vizită la magazinul de la colț, unde am intrat cu mască și am ieșit cea mai proastă din curtea școlii pentru că am spus că eu cred în COVID.
Le-a părut rău de mine... 
Am ieșit în comentariile unei doamne: ”Vezi că sunt și oameni care cred în ce zic ăștia? Săracii de ei... și se chinuie acu`... Să stai cu masca aia pe nas...”
Sunt mama lui Victor (10 ani) și sunt tare mândră de asta. Am divorțat când copilul avea 2 ani și de atunci a început aventura noastră în doi și viața mea de femeie divorțată.
Sunt mama lui Victor (10 ani) și sunt tare mândră de asta. Am divorțat când copilul avea 2 ani și de atunci a început aventura noastră în doi și viața mea de femeie divorțată.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod