De ce este sora ta mai mare cea mai importantă fată din viața ta

Fie că îți dai seama sau nu, sora ta mai mare este de fapt cea mai importantă fată care va fi vreodată în viața ta. Este cea mai bună prietenă a ta.
S-ar putea să o urăști de multe ori, dar ea este cea care te susține mereu. S-ar putea să te chinuie uneori, dar tot ea îți va lua apărarea mereu. S-ar putea să te critice până în punctul în care să vrei să te muți de acasă. Dar știi că te iubește necondiționat. Ai nevoie de mai multe motive să crezi că sora ta mai mare este cea mai importantă fată sau femeie din viața ta? Iată câteva!

Care sunt motivele pentru care sora ta mai mare este cea mai importantă fată din viața ta?


1. Este cea mai bună prietenă a ta


Înainte de a avea ocazia să îți alegi prietenii și relațiile cu oricine altcineva în viață, o ai pe sora ta. Aceasta va fi prima ta prietenă, indiferent dacă îți place sau nu.
Și înseamnă că va fi și cea mai vehe prietenă a ta. Datorită timpului petrecut împreună, va fi și prietena ta cea mai apropiată.

2. Înțelege prin ce treci cu familia ta


Înțelege prin ce treci cu familia ta, pentru că este familia ta. Știe ce presiune pot pune părinții pe tine. Înțelege tipurile de probleme cu care te confrunți acasă. Și poate chiar să empatizeze cu tine.

3. Știi că nu este nevoie să ascunzi nimic de ea


Te va face întotdeauna să te simți confortabil când ești în preajma ei. Probabil că te-a văzut în cele mai jenante momente ale vieții, așa că nu ar trebui să îți fie rușine să fii tu ori de câte ori ești cu ea.
Nu vei simți niciodată că trebuie să te prefaci când ești cu ea.

4. Are un dulap plin cu haine pe care îl poți folosi oricând


Garderoba ei poate fi și garderoba ta. S-ar putea să pară nervoasă la început, atunci când împrumuți hainele ei fără să îi spui. În cele din urmă, nu o va mai deranja acest lucru. În secret, îi face plăcere să vadă cât de bine arăți în hainele ei.

5. Îți oferă o perspectivă diferită asupra vieții 


Având în vedere că este mai mare decât tine, îți poate obține o perspectivă asupra vieții valoroasă, pe care nu o vei putea întâlni la prietenii de vârsta ta.

6. Ușa casei ei va fi întotdeauna deschisă pentru tine când nu veți mai locui împreună


Chiar dacă ajungeți să vă îndepărtați una de alta atunci când creșteți, casa ei va fi întotdeauna și casa ta. Vei găsi întotdeauna ușa ei deschisă dacă ai nevoie de ajutor.

7. Va fi mereu sinceră cu tine


Nu te va minți niciodată pentru a-ți proteja sentimentele. Nu te va înșela niciodată pentru a te face fericită.
Va fi întotdeauna brutal de sinceră cu tine. Sora ta mai mare înțelege rolul pe care îl are în viața ta. Iar uneori trebuie să fie personajul rău. Trebuie să fie cea care îți spune adevărul, chiar și atunci când nu vrei să îl auzi.

8. Îți apreciază potențialul


Înțelege ce persoană minunată ești și crede în tine. Știe toate lucrurile prin care ai trecut în viață și știe cât de departe poți să ajungi.

9. Îți dă sfaturi bune


Este mai mare decât tine. Prin urmare, este și mai înțeleaptă și mai experimentată. Prin ce treci tu acum, probabil că a trecut și ea. Deci este persoana perfectă să îți ofere sfaturi în general.
Cel puțin, va fi dispusă să te asculte de fiecare dată când ai nevoie să te descarci.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod