Motivele pentru care copiii născuți în iunie sunt speciali

Iunie este o lună bună pentru a naște, iar statisticile dovedesc că bebelușii născuți în această lună au mult potențial. Indiferent dacă este vorba despre un bebeluș în zodia gemeni sau rac, singurul lucru pe care trebuie să îl aștepte părinții este un copil cu o personalitate puternică. Există mai multe lucruri care îi fac pe copiii născuți în iunie speciali. Mai jos, poți regăsi câteva dintre acestea!

De ce sunt copiii născuți în iunie speciali?


1. Au șanse mari să câștige un premiu Nobel


Multe persoane sunt de părere că bebelușii născuți în iunie ar putea fi dezavantajați din punct de vedere academic, pentru că sunt printre cei mai tineri din clasă, dar se pare că acest lucru nu i-a afectat pe câștigătorii premiului Nobel. Din punct de vedere statistic, copiii născuți în iunie au cele mai multe șanse să câștige un premiu Nobel.

2. Există posibilitatea să te țină treaz mai mult în timpul nopții


Poate că toate acele idei minunate care pot câștiga un premiu Nobel le vin copiilor născuți în iunie după lăsarea întunericului. Un studiu publicat în revista Sleep a constatat că persoanele cu zilele de naștere primăvara și vara, în general, merg la culcare mai târziu decât cei născuți toamna și iarna.
Copiii născuți în iunie pot fi păsări de noapte.

3. Sunt mai predispuși la pozitivitatea excesivă


Temperamentul hipertimic, adică dispoziția optimistă, se regăsește mai des în rândul persoanelor născute primăvara și vara. Aceasta este o veste bună pentru mămicile care dau naștere în această lună.

4. Sunt, de asemenea, mai predispuși la schimbări de dispoziție


Temperamentul ciclotimic este o altă caracteristică întâlnită mai des în rândul bebelușilor care se nasc vara. Acest lucru înseamnă că cei mici sunt predispuși la pozitivitate, dar pot fi afectați și de schimbări de dispoziție.
Atunci când pozitivitatea dispare, acest lucru se întâmplă rapid. Din fericire, aceștia pot reveni la fel de repede la starea pozitivă.

5. Probabil că nu vor căuta senzații tari


Studiile asupra modului în care anotimpul în care ne naștem influențează nivelul de dopamină sugerează că un comportament în care se caută senzațiile tari este specific mai ales copiilor născuți toamna și iarna. Copiii născuți în mai și iunie prezintă cel mai scăzut nivel, ceea ce înseamnă că sunt mai puțin susceptibili de a-și asuma riscuri mari față de copiii născuți în timpul iernii.

6. Există mai multe șanse să fie înalți


Cercetătorii de la Universitatea Cambridge au concluzionat că bebelușii născuți vara sunt mai înalți decât cei născuți în lunile mai reci. De asemenea, este posibil să aibă o greutate mai mare la naștere și să fie mai sănătoși la naștere, ceea ce face ca mamele din aceste luni să fie foarte norocoase. 

Deși pot ajunge să fie cei mai înalți din clasa lor, copiii născuți în iunie ar putea ajunge la înălțimi mari și la propriu și la figurat.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod