Saturn în Scorpion şi influenţele asupra vieţii tale sexuale

Tranzitul lui Saturn prin zodia Scorpionului, care va dura aproximativ trei ani, are un important impact asupra vieţii sexuale. Saturn este planeta care reprezintă limitarea şi eforturile, iar

Tranzitul lui Saturn prin zodia Scorpionului, care va dura aproximativ trei ani, are un important impact asupra vieţii sexuale. Saturn este planeta care reprezintă limitarea şi eforturile, iar zodia Scorpionului este semnul reprezentant pentru sexualitate, dar şi pentru transformare şi evoluţie.

Când Staurn a tranzitat semnul Balanţei, am învăţat lecţii importante despre relaţiile noastre. Unele parteneriate au fost cristalizate, iar altele finalizate. La final, lecţia supremă a fost asumarea responsabilităţii pentru  modul în care relaţionăm cu ceilalţi.

Iar odată cu tranzitul lui Saturn prin Scorpion, trebuie să ducem aceste învăţături la un nivel mult mai profund.

Zodia Scorpionului nu reprezintă numai sexualitatea, ci şi capacitatea de a împărtăşi cu ceilalţi cele mai profunde trăiri. În esenţă, acest tranzit ne îndeamnă să ne depăşim limitele împărtăşindu-le cu cineva drag. Este semnul evoluţiei, iar singurul mod de a evolua este acela de a-ţi depăşi mereu limitele. Şi este vorba atât despre limite fizice, cât şi emoţionale.

Limitele personale vor fi puternic testate pe durata acestor trei ani.

Pentru mulţi dintre noi, asta va însemna confruntarea temerilor: celor de natură sexuală, emoţională sau teama de a pierde controlul.

Acum ai şansa de a aduce relaţia cu persoana iubită la un nou nivel, prin confesiuni şi momente emoţionale profunde. Încrederea şi intimitatea în cuplu pot fi sporite, iar barierele care stau în calea împlinirii voastre sexuale pot fi dărâmate.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod