Horoscopul săptămânii 9-15 mai. Fecioara trebuie să iasă din zona de confort și va fi bine

Fecioara trebuie să iasă din zona de confort și va fi bine pe plan sentimental.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Alinierea planetelor din această săptămână face ca viața ta sentimentală să fie îndrăzneață și incitantă.

Știi că o persoană foarte specială te place, dar nu ai reușit încă să îi cucerești total inima. Ai această ocazie acum, trebuie doar să faci un gest emoționant care îl va asigura că sentimentele tale pentru el sunt mai profunde decât ar fi crezut.

Vei fi cu un pas mai aproape de a-l cuceri!

Bani

Săptămâna aceasta îți rezervă câteva surprize.

Aspectele din sectorul carierei tale te îndeamnă să depui multă energie și efort aici. S-ar putea să fii mult mai ocupat/ă decât de obicei și sub presiunea termenelor limită.

În orice caz, nu vei avea prea mult timp de distracție. Cu toate acestea, s-ar putea să fii surprins/ă să descoperi că ai cheltuit mai mult decât ți-ai propus și că trebuie să îți ajustezi tiparul de cheltuieli.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Viața ta socială îți poate aduce o surpriză în această săptămână.

Capacitatea ta de a flirta cu toți oamenii potriviți ar putea să însemne că există șansa să întâlnești pe cineva destul de fascinant.

Atitudinea ta spontană și foarte naturală este ceea ce îl va atrage către tine. Aveți multe de explorat împreună și de descoperit unul despre celălalt.

Bani

Aspectele astrale din această săptămână aduc mai multă atenție relațiilor tale.

Mintea ta s-ar putea să se concentreze asupra persoanei cu care te întâlnești sau vrei să te întâlnești, mai degrabă decât asupra carierei tale sau a banilor.

Este posibil să treci cu vederea modul în care cineva te poate ajuta să câștigi mai mult, să economisești mai mult și să îți planifici mai bine viitorul financiar.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Energia foarte specială a astrelor îți va oferi în această săptămână un plus de curaj să mergi și să vorbești cu o persoană pe care ai admirat-o de departe.

Totuși, va trebui să fii mai deschis/ă și mai direct/ă, dacă speri să te apropii mai mult de el/ea, deoarece nu este genul de persoană care te va observa dacă taci și îl/o iei pe ocolite.

Bani

S-ar putea să îți schimbi jobul destul de des în următoarele câteva luni. Extinderea oportunităților indică un moment bun pentru a-ți schimba locul de muncă dacă vrei să câștigi mai bine.

Cu toate acestea, poți încerca inițial să iei măsuri pentru ca locul de muncă actual să fie mai potrivit nevoilor tale prin negocierea orelor flexibile sau a beneficiilor suplimentare.

Efectuarea unui plan concret de achitare a datoriilor îți va aduce mai multă liniște sufletească. 

Citește și: Avantajele și dezavantajele unei relații cu el, în funcție de zodia în care s-a născut

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Viața ta amoroasă  strălucește în această săptămână cu aceste energii puternice în joc.

Acesta este un moment minunat pentru a ieși și a socializa dacă ești în căutarea unui/unei partener/e, deoarece vei avea multe șanse să cunoști acei oameni care sunt cu adevărat pe aceeași lungime de undă cu tine.

Dacă ai deja o relație de lungă durată, atunci vei redescoperi căldura și strălucirea romantismului.

Bani

Săptămâna aceasta îți schimbi înfățișarea și modul în care te prezinți lumii.

Acest lucru nu este doar cosmetic. Este o regândire serioasă a următoarei etape a vieții tale.

Hainele office și atitudinea serioasă te vor ajuta să te simți demn/ă de o nouă poziție profesională. Aspectele astrale indică un mare succes financiar.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Poziția astrelor indică faptul că s-ar putea să primești cele mai bune sfaturi de dragoste din cărțile pe care le citești și nu este nimic în neregulă cu asta.

Acest lucru poate acționa ca un ajutor didactic în tot felul de situații în care s-ar putea să fie nevoie să înveți mai multe despre anumite lucruri.

Ți-ar putea oferi, de asemenea, câteva răspunsuri la o problemă de lungă durată cu partenerul/a de viață.

Bani

Ai energie la locul de muncă în această săptămână. Acest lucru te ajută să treci mai ușor peste zilele lungi, pline de întâlniri sau documente dificile.

Distribuie-ți rezervele pe tot parcursul zilelor, astfel încât să nu ți se ducă bateriile înainte de vreme.

Este posibil să nu ai încă toată puterea pentru a-ți schimba complet situația, mai ales cea financiară, dar o poți face mult mai bună decât a fost în ultima vreme.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Nu îți face griji dacă dispoziția ta este mai proastă și ai promis că vei ieși la o întâlnire într-una din seri.

Energia astrelor sugerează că atmosfera poate fi sumbră în această săptămână, dar asta poate să nu fie un lucru atât de rău.

Nu lăsa starea ta de spirit să te împiedice să ieși și să te bucuri de compania cuiva special. Amândoi veți descoperi că aveți multe lucruri în comun despre care să vorbiți și a vă încredere unul în celălalt este foarte liniștitor.

Bani

Săptămâna aceasta este momentul ideal pentru a merge mai departe cu proiectele cele mai dragi inimii tale.

Networking-ul îți oferă șansa de a descoperi secrete care te-ar putea avansa profesional și financiar.

Banii vin atunci când găsești o modalitate de a cultiva relații pentru cel mai bun sistem de sprijin pentru viața personală și profesională.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Poziția astrală din această săptămână îți poate aduce o concluzie puternică ce îți va permite să iei o decizie cu privire la o anumită relație.

Dacă simți că nu știi în ce stadiu se află relația ta, atunci trebuie să rezolvi această problemă odată pentru totdeauna pentru liniștea ta sufletească.

Spune exact ceea ce poți accepta și ce nu poți, astfel încât partenerul/a să știe dacă poate duce.

Bani

Se pare că în această săptămână ai mai multe șanse ca niciodată să câștigi bani, să obții mai mulți din locuri de muncă suplimentare și din investiții inteligente.

Dacă te simți pierdut atunci când vine vorba de planificarea financiară, aspectele astrale din aceste zile te pot ajuta să atragi persoana potrivită nevoilor tale.

Nu lăsa nimic la voia întâmplării, în orice caz.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Uneori e bine să te așezi și să ai o discuție serioasă cu cel drag. Energia cosmică actuală indică faptul că această săptămână ar fi un moment grozav pentru a programa acest lucru, deoarece de multe ori te implici atât de mult în îndatoririle tale uzuale, încât zilele pot trece fără măcar să vă salutați.

Fă-ți timp pentru a rămâne în contact unul cu celălalat și de a comunica. Vorbiți despre toate lucrurile mari și despre cele mărunte și despre cât de mult însemnați unul pentru celălalt.

Aceasta poate fi o săptămână relaxantă și foarte liniștitoare.

Bani

Înclinația ta naturală de a te bucura de cele mai frumoase lucruri din viață poate fi activată în această săptămână.

Alinierea planetelor din aceste zile îți poate permite să îți satisfaci nevoile.

Comunicarea la locul de muncă sau la întâlnirile de afaceri este foarte importantă, așa că vorbind de chestiuni legate de bani va crește șansa de a-ți atinge obiectivele.

Nu presupune că ceilalți vor ști ce cauți. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Configurația astrală din această săptămână indică un moment foarte bun pentru a vorbi cu persoana iubită despre dorința ta de a trece la nivelul următor în relație.

Vei avea, fără îndoială, multe lucruri care trebuie discutate, dar aceasta este o perioadă bună plină de bucurie, deoarece sentimentele pe care le aveți unul pentru celălalt sunt acum foarte solide și sigure.

Este important să vă faceți timp pentru a vă cunoaște gândurile și sentimentele celuilalt.

Bani

Aspectele astrale din această săptămână indică un moment de mare atenție în ceea ce privește gestionarea banilor.

Ai putea avea puțin noroc acum, dar și mai multă energie pentru a-ți planifica viața financiară. Atitudinea ta este numai bună pentru a-ți realiza obiectivele.

Banii vin atunci când ești determinat/ă să-ți urmezi visurile și atunci când ești atent/ă la indiciile care ți se oferă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Te poți folosi de energia astrelor din această săptămână pentru a oferi o expresie foarte reală și tangibilă a sentimentelor tale pentru cineva special.

Adesea îți este greu să exprimi în cuvinte cât de mult îți pasă și acea persoană pe care o placi se poate simți confuză. Nu știe dacă vrei sau nu să fii într-o relație cu ea.

Un cadou îi va arăta că o prețuiești cu adevărat.

Bani

Poți realiza orice ți-ai propus săptămâna aceasta.

Știi lista aia de lucruri de făcut pe care o ai? Acesta este un moment bun pentru a aborda cele mai dificile lucruri și sarcini.

Norocul și creativitatea te ajută să îți îmbogățești viața socială. Așadar, unele contacte te pot ajuta să urci pe scara succesului, mai ales în ceea ce privește banii.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Alinierea planetară din această săptămână poate aduce o notă mai serioasă relației tale.

Dacă ești singur/ă și intenționezi să te vezi cu cineva, o întâlnire mai lungă vă va ajuta să vă cunoașteți nu superficial, ci la un nivel mai profund.

Este important să-ți faci timp pentru a-ți dezvolta relațiile. Acest lucru te va face să te simți mai relaxat/ă și mai sigur/ă asupra viitorului.

Bani

Ai o energie foarte bună în această săptămână, cel puțin în ceea ce privește mediul de lucru sau de afaceri.

Este posibil să devii o figură de autoritate. În loc să depinzi de alții pentru a-ți crea noi oportunități de câștig, le faci tu însuți.

Începerea unei noi afaceri, chiar și în paralel cu jobul tău actual, ar putea să-ți aducă niște bani serioși acum.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

În această săptămână, viața ta sentimentală înflorește într-un mod uimitor.

Configurația astrală din aceste zile te lasă pe tine și pe cineva special cu o dorință reală de a fi împreună.

Dacă ai deja o relație, te înțelegi bine cu partenerul/a tău actual, deoarece există ceva în el care te fascinează.

Bani

Ești destul de echilibrat/ă cu banii tăi, dar s-ar să nu faci atât de multe economii pe care ai avea nevoie.  

Dacă reușești, vei obține și mai multă putere.

Cu toate acestea, s-ar putea să te vezi nevoit/ă să anulezi o călătorie cu scopul de a fi alături de cineva care are nevoie de tine. Motivul este să economisești bani, dar oare merită?

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod