Horoscop 22 august: Tensiuni și certuri pentru Capricorn, zi importantă pentru Taur

Citește horoscopul zilei de luni, 22 august și află ce te așteaptă!

Iată ce surprize au pregătit astrele pentru această zi!

Horoscop 22 august 

Berbec

 

Nu abandona, arată-ți tot interesul persoanei iubite. Ar trebui să te uiți bine la situația ta financiară. Nu trebuie să ai încredere în propunerile minunate de noi joburi, analizează-le. În ceea ce privește sănătatea, vei întâmpina probleme cu digestia.

 

Taur

 

Cei dragi așteaptă cu nerăbdare să îi ajuți. Astăzi este ziua potrivită pentru a rezerva călătoria visurilor tale. Vei îndeplini cu succes sarcinile care ți-au fost încredințate. Probabil că vei simți anxietate, dar mersul pe jos te va calma.

 

Gemeni

 

Gelozia te chinuiește, vorbește cu partenerul/a și clarifică lucrurile.

Treburile financiare vor merge mai bine. Relaxează-te în ceea ce privește banii, salariul tău se va îmbunătăți în scurt timp. Nervii îți pot afecta starea fizică, controlează-te.

 

Rac

 

Cele mai stimulante relații vor fi cu prietenii tăi. Să arunci cu banii nu este un lucru bun, dar nu fi nici atât de zgârcit/ă! Nu îți sabota jobul din cauza vanității tale. Tendința de îngrășare va fi accentuată, mergi mai mult pe jos.

 

Leu

 

Lasă ranchiuna deoparte și vei avea numai beneficii. Dacă ți se datorează bani, cere-i! Află ce eșuează la locul de muncă și vei găsi soluția. Vei fi într-o formă fizică excelentă, profită de asta pentru a face cât mai multe lucruri.

 

Fecioară

 

Dacă sunt oameni care te rănesc, păstrează distanța față de ei.

Nu fi prea încrezător/oare la locul de muncă, încearcă să te perfecționezi în continuu. În ceea ce privește sănătatea, ai grijă cel mai mult la alimentație.

 

Balanță

 

În sfârșit, astăzi vei decide să ieși și să te distrezi. Te poți despărți de banii tăi fără atâta teamă. La locul de muncă, graba și presiunea te vor agita, înarmează-te cu răbdare! Mici tulburări ale sistemului respirator își vor spune cuvântul.

 

Scorpion

 

Ascultă-i pe ai tăi, intenționează doar să te ajute. Trebuie să fii mai prudent/a dacă nu vrei să rămâi fără bani. Colaborarea colegilor îți va fi foarte utilă. Dintii îți vor cauza mici probleme.

 

Săgetător

 

Nu insista să ai pe cineva, te vei îndrăgosti când va fi momentul.

Situația ta economică nu este în totalitate bună, fii atent/a la investiții. Controlează-ți temperamentul sau sănătatea ta va avea de suferit.

 

Capricorn

 

În relația ta vor exita tensiuni și certuri. Încearcă să te ocupi direct de problemele tale financiare. Dacă proiectele tale întârzie, ai răbdare, Vei suferi ocazional de dureri de cap.

 

Vărsător

 

Împreună cu partenerul/a de viață, acordă mai multă atenție copiilor. Găsește gaura neagră din economia ta. Propunerile tale sunt sprijinite de șefi. Mersul pe jos este sănătos, îți activează circulația.

 

Pești

 

Acordă mai multă atenție vieții tale sentimentale.

Evită tentația de a face cheltuieli inutile. Adaugă o notă personală proiectelor companiei în care activezi. Apar semne că ceva nu funcționează corect în organismul tău. 

 

Citește și Horoscopul lunii August și vezi ce ți-au pregătit astrele pentru ultima lună de vară! Cupidon va fi foarte activ în viața Săgetătorului! Vezi AICI detaliile.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod