Zodii ambițioase care își ating obiectivele versus zodii leneșe care renunță ușor



... și pe cele leneșe care renunță ușor:

7. Fecioară

Fecioara știe că obiectivele necesită timp pentru a le atinge și că merită, motiv pentru care nu se grăbește nciodată la linia de sosire. Cu toate acestea, își va atinge obiectivele în timp util.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  



Fiind una dintre cele mai răbdătoare semne zodiacale, ea se concentrează mai mult pe șlefuirea detaliilor, decât să încerce să atingă cât mai multe obiective în cel mai scurt timp.

Fecioara este și o perfecționistă. Deși are puncte forte care se pretează la succesul ei, ea poate fi, de asemenea, incredibil de critică cu ea însăși. Nevoia ei de perfecțiune o împiedică adesea să-și atingă obiectivele.



8. Balanță

Balanța are entuziasmul de a-și atinge obiectivele, dar nu are puterea de rezistență pe care o au alte semne zodiacale.

Ea poate deveni entuziasmată foarte ușor să facă planuri, să creeze o cronologie și să-și stabilească pașii, dar când vine timpul să treacă la acțiune, se poate simți puțin pierdută.

Dacă Balanța vrea să-și atingă obiectivele și să nu-și piardă avântul la jumătatea drumului, are nevoie de un impuls. Altfel, ea va eșua.

Cel mai bun pariu al ei este să găsească o relație dinamică cu cineva în care are întredere, pe care se poate sprijini atunci când are nevoie de un imbold sau de câteva cuvinte motivaționale.

9. Berbec

Berbecul are mult foc și pasiune în față când obiectivul spre care țintește este încă strălucitor și nou, dar el se stinge ca un foc de artificii după un timp.


Chiar dacă obiectivul pe care încearcă să-l atingă a fost interesant la un moment dat, el nu are prea multă putere atunci când vine vorba de a-și duce obiectivele la bun sfârșit.

Berbecul tinde să renunțe destul de ușor când se plictisește. El preferă să se ocupe de oboective, la fel ca în cazul relațiilor și comunicării, în bucăți mai mici. Când se confruntă cu un obiectiv care probabil va dura mai mult până la îndeplinire, există șanse mari să renunțe la jumătate pentru ceva mai intersant.

10. Pești

Peștii sunt destul de alunecoși.

Deși cu siguranță au forța mentală pentru a-și atinge obiectivele, ceea ce înseamnă că nu vor renunța atunci când lucrurile devin dificile, ei totuși renunță uneori în mod deliberat la obiective. Pentru oricine care nu îi cunoaște, acest lucru poate părea un autosabotaj grav.

În realitate, Peștilor le e frică că vor eșua.
Odată cu eșecul, vin o mulțime de îndoieli de sine, dar trebuie să conștientizeze că eșecul face parte din viață.

11. Săgetător

Săgetătorul va renunța la obiectivele lui chiar înainte de a le începe, pentru că este nerăbdător și leneș.

Săgetătorului îi e greu să-și mențină obiectivele pe termen lung, la fel ca și relațiile pe termen lung, deoarece pur și simplu nu își poate menține interesul viu pentru foarte mult timp.

Săgetătorul are nevoie de gratificare instantanee pentru a fi mulțumit de ceva, iar obiectivele sunt, de obicei, lucruri care necesită timp pentru a obține rezultate. A-ți seta obiective și a le îndeplini efectiv necesită multă muncă, ceea ce ar prefera să nu facă dacă obiectivul nu este strălucitor și atractiv.

12. Gemeni

Gemenii vor renunța la obiectivele lor chiar înainte de a începe, deoarece nu își pot menține atenția pentru foarte mult timp.


Sigur, ei se concentrează pe obiectivele lor pe moment, dar în câteva minute vor renunța.

Ca și în multe lucruri din viața lor, Gemenii au nevoie de o sclipire pentru a-și menține atenția asupra unui lucru sau unei persoane mai mult de câteva săptămâni. Mintea lor se mișcă într-un ritm mult prea rapid, ceea ce înseamnă că interesul lor pentru ceva se stinge mai repede decât în cazul altora.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod