Regina Letizia a Spaniei a purtat din nou o ținută care i-a aparținut soacrei sale, Regina Sofia: O rochie Valentino din 1977

Regina Letizia a Spaniei a ales din nou o ținută purtată cu mulți ani în urmă de soacra sa, Regina Sofia. Letizia și-a făcut apariția la un eveniment oficial într-o rochie Valentino pe care Sofia a purtat-o în anul 1977. În septembrie 2021, Letizia a ales o altă ținută vintage a Reginei Sofia, o rochie roz pal cu imprimeuri florale delicate. 

Citește și - 
De ce nu vor Harry și Meghan să revină în Marea Britanie: Prințul dă în judecată guvernul britanic pentru că nu îi mai asigură protecție


Soția Regelui Felipe al VI-lea al Spaniei a „reciclat” rochia pe care soacra sa a purtat-o cu 44 de ani în urmă, în timpul unei vizite în Germania alături de soțul său, fostul Rege Juan Carlos.


Rochia vintage este formată dintr-o fustă lungă până în pământ de culoare verde smarald și un top delicat din material roz cu imprimeu floral. 

Ea a ales ținuta pentru un eveniment oficial ce are loc anual la palatul Zarzuela din Madrid, în cadrul căruia Regele se întâlnește cu ambasadorii aflați în Spania.

La fel ca soacra sa, Letizia, în vârstă de 49 de ani, a asortat rochia cu accesorii minimaliste.


Ea a optat pentru o pereche de cercei în culorile predominante ale rochiei - roz și verde.

Topul din voal al rochiei este decorat cu trandafiri roz brodați, inclusiv pe mânecile transparente, cu aspect bufant.

Foto: Instagram/letiziareinaes

Sofia, care avea 39 de ani atunci când a purtat rochia Valentino, a optat la acea vreme pentru o fundă roz legată în talie.

Nora sa, în schimb, a ales să lege cordonul la spate, renunțând la fundă.

În septembrie 2021, Letizia a purtat o altă ținută a Reginei Sofia, o rochie roz pal cu imprimeuri florale delicate. Sofia, soția fostului rege Juan Carlos, a purtat aceeași ținută în urmă cu 40 de ani, în timpul unei vizite oficiale la Roma.
Letizia a asortat rochia vintage cu o pereche de pantofi bej cu toc și cercei în formă de pană.


În cadrul unei vizite oficiale în Suedia, Letizia a purtat o rochie din tulle a brandului suedez H&M. Ea a ales ținuta din material reciclat pentru o cină oficială cu Regele Carl Gustaf și Regina Silvia a Suediei.

Rochia bleumarin închis din tulle, care face parte din colecția H&M Conscious Collection, s-a vândut cu prețul de 305 dolari și nu mai este disponibilă. 

Piesa vestimentară este realizată din poliester reciclat, are o bandă în talie și decolteu V, și este acoperită cu organza realizată din poliester RENU, făcut din material extras din textile uzate.
O rochie identică a fost purtată și de Prințesa Victoria a Suediei, fiica Regelui Carl Gustaf și a Reginei Silvia, cu ocazia aniversării a zece ani de la nuntă.

Foto: Hepta; Instagram/letiziareinaes
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod