Superhoroscopul norocului. Ce surprize plăcute îți pregătește săptămâna 25-31 mai

Superhoroscopul norocului este susținut de
Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află ce vești bune vei primi în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Pentru EA

Pe plan profesional vei avea mare noroc în această săptămână. Succesul și laudele vor ajunge la tine atât timp cât ești dispusă să lucrezi peste program. Dacă ai o afacere, vei fi nevoită să muncești din greu pentru a-ți îmbunătăți vânzările, însă eforturile vor merita din plin!

Pentru EL

Se pare că în această săptămână vei face cunoștință cu o persoană influentă. Această legătură te va duce foarte departe pe plan profesional, dar mai ales financiar. E o perioadă bună pentru socializare, oameni noi și întâlniri atipice.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Pentru EA

Săptămâna aceasta vei munci mai mult și e posibil să nu fii mulțumită de rezultate. Ar trebui să încerci să explorezi modalități noi de creștere a veniturilor. Vei fi destul de stresată în prima partea a săptămânii, însă odată ce reușești să ieși din zona de confort, viața ta se va schimba în spre mai bine. Norocul nu te ocolește, însă trebuie să nu îl ocolești tu pe el!

Pentru EL

Ideea de a face bani rapid este ademenitoare pentru tine. Este de așteptat să te descurci din ce în ce mai bine pe plan financiar. Planetele se aliniază astfel încât conjunctura lor îți va aduce mai multe câștiguri, în timp ce economiile se vor multiplica.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Pentru EA

Pe plan profesional și în afaceri îți va merge destul de bine în această săptămână, cu condiția să eviți pe cât posibil deciziile mari. Vei avea parte de o perioadă veselă, în care vei privi cu optimism spre perspectivele tale de viitor.

Pentru EL

Financiar vei rămâne neperturbat și vei reuși să îți gestionezi toate cheltuielile fără probleme. Pe plan sentimental se anunță o săptămână extrem de fericită. Cu toate acestea, ar trebui să fii mai atent la sentimentele și nevoile partenerei de viață.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Pentru EA

Se anunță schimbări pozitive în viața ta profesională ori în afaceri, însă lucrurile vor avea nevoie de timp pentru a se materializa. Chiar dacă nu obții acum ceea ce ți-ai propus, succesul este garantat în viitorul apropiat. Trebuie doar să ai răbdare și să nu spui nicio clipă că norocul te ocolește!

Pentru EL

Cariera și banii nu vor fi un punct de interes pentru tine în această săptămână. Acum este momentul ideal pentru a socializa cu tot mai mulți oameni și de a crea noi legături și prietenii serioase. Atmosfera din familie este extraordinară și te bucuri de toată dragostea celor dragi!

Leu(22 iulie - 22 august)

Pentru EA

Norocul este de partea ta și îți va scoate în cale afaceri profitabile. Cu toate acestea, trebuie să te înarmezi cu răbdare, pentru că va dura un timp până când rezultatele vor începe să se vadă. La final de săptămână, nativele care au copii vor avea parte de surprize sau vești extraordinare din partea acestora.

Pentru EL

Pe plan financiar nu întâmpini probleme în această săptămână. Comparativ cu alții, ar trebui chiar să te simți norocos. Nu ai motive să sari în sus de fericire, însă astrele te sfătuiesc să fii recunoscător pentru ceea ce ai în viața ta în acest moment! Timpul petrecut în sânul familiei va fi plin de distracție și voie bună.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Pentru EA

Va fi o săptămână fructuoasă pentru tine. Cu toate acestea, trebuie să fii precaută dacă trebuie să efectuezi o tranzacție cu o persoană necunoscută. Câștigurile financiare vor fi semnificative și te vor pune într-o poziție foarte confortabilă.

Pentru EL

Nu sunt prevăzute cheltuieli semnificative de bani în această săptămână. Prin urmare, ar trebui să poți economisi bani. Dacă ești implicat într-o relație serioasă, o dispută sau o problemă mai veche de cuplu va dispărea definitiv. Dacă ai o iubită de puțin timp, urmează o perioadă plină de fericire și pasiune.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Pentru EA

O oportunitate financiară este pe cale să apară în această săptămână. Singurele condiții sunt să nu intri în altercații verbale la locul de muncă și să fii pregătită să îți asumi resposabilități noi. Pe plan sentimental, ai șansa de a începe o poveste de iubire cu un prieten vechi.

Pentru EL

Săptămâna aceasta vei avea parte de o mică creștere a veniturilor. Chiar dacă e necesar să depui eforturi în acest sens, important este că te îndrepți spre calea cea bună. Pe plan amoros, norocul este de partea ta și îți scoate în cale o persoană cu adevărat specială.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Pentru EA

Dacă ai o afacere, poți da o lovitură mare în această săptămână. Dacă ești angajată și îți dorești o mărire de salariu, acum ai toate șansele să o obții. Pe plan sentimental, ai ocazia să te revezi cu un prieten vechi sau cu un coleg de liceu și să începeți o relație de iubire.

Pentru EL

În ceea ce privește viața ta sentimentală, lucrurile nu au stat niciodată mai bine pentru tine. Vei avea parte de o săptămână fantastică alături de partenera de viață. De asemenea, poți întâlni oameni noi cu care să formezi legături trainice. Banii nu ar trebui să îți creeze probleme atât timp cât ești cumpătat.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Pentru EA

Săptămâna aceasta va fi excelentă pe plan sentimental pentru tine. Fie că ești implicată într-o relație de lungă durată sau într-una la început de drum, se anunță cereri în căsătorie, planuri serioase de viitor și mutări importante. S-ar putea să existe o creștere îngrijorătoare a cheltuielilor, însă ai norocul să primești colacul de salvare la timp!

Pentru EL

Este o săptămână bună pentru cursuri de specializare, pentru aprofundarea cunoștințelor sau pentru explorarea unor domenii noi de activitate. În orice te vei implica în această săptămână se va dovedi a fi afacerea vieții tale și primul pas spre succesul la care aspiri.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Pentru EA

Vacanța este o ocazie bună de a te întâlni cu acele rude pe care le vezi destul de rar. Poți profita de această săptămână pentru a face o călătorie spre un loc de suflet, pentru că ai toate șansele să te întorci de acolo plină de energie și optimism. Pe plan financiar, nu se observă cheltuieli majore. Prin urmare, economiile se vor extinde.

Pentru EL

Norocul este de partea ta în această săptămână și te însoțește în orice activitate pe care o desfășori. Fie că este vorba de tranzacții financiare, proiecte și sarcini noi la locul de muncă sau planuri de cuplu, rezultatele vor fi cu mult peste așteptările tale!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Pentru EA

Astrele te sfătuiesc să dai tot ce ai tu mai bun la locul de muncă în această săptămână. Ai toate șansele să fii remarcată de cine trebuie și să primești o promovare, un bonus sau, în cel mai rău caz, o simplă laudă. Nu încerca să obții atenție prin mijloace lipsite de scrupule!

Pentru EL

Ai norocul ca în această săptămână să întâlnești oameni noi și influenți. Aceștia te pot ajuta în carieră, oferindu-ți joburi tentante sau parteneriate promițătoare. Nu te gândi la bani în acest moment, gândește-te doar cum să evoluezi profesional!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Pentru EA

Săptămâna aceasta ai putea primi permisiunea de a lucra în continuare de acasă, atât timp cât păstrezi aceleași rezultate. O promovare demult așteptată este pe cale să apară, trebuie doar să mai ai puțină răbdare. De asemenea, viața de cuplu cunoaște o perioadă relaxantă și plină de satisfacții.

Pentru EL

Ai noroc la bani în această săptămână. Jocurile de noroc, tranzacțiile și investițiile, precum și întoarcerea unui favor mai vechi pot fi doar câteva dintre sursele bunăstării tale din acest moment. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să fii cumpătat, pentru că riști să o pierzi la fel de repede cum a și venit!

 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Superhoroscopul norocului este susținut de
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod