Horoscopul banilor în săptămâna 25-31 mai

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Bugetul tău îți permite să le faci mici surprize celor dragi în această săptămână.

Dacă ai făcut recent investiții interesante, vei primi vești bune legate de evoluția lor. Stabilitatea financiară îți permite să îți faci planuri.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Finanțele tale sunt în centrul preocupărilor tale.

Astrele îți susțin cu tărie inițiativele și nu încetezi niciodată să lupți pentru a-ți crește capitalul prin noi posibilități de expansiune și schimbare.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu trebuie să îți faci griji, săptămâna aceasta nu întâmpini dificultăți cu banii.

Mai mult decât atât, conturile tale par să crească, însă este recomandabil să fii prudentă. Ai putea beneficia de puțin ajutor financiar.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu îți pune restricții prea dure, dar fii atentă să nu depășești bugetul stabilit în această săptămână.

Nu ai vrea să ai încă o problemă pe cap. Te bucuri de o oarecare stabilitate financiară, de aceea e atât de important să o menții în acest moment!

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna asta decizi să fii cumpătată sau, cel puțin, să încerci.

Situația ta financiară este mai bună, ceea ce te face să îți dorești să economisești mai mult. Comportamentul tău pare exemplar, dar oare cât va dura?

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă ești prudentă cu banii acum, îți ușurezi situația în cazul în care apar dificultăți.

Un credit neplătit sau o datorie, preferi să anticipezi mai degrabă decât să fii nevoită să treci printr-o astfel de situație nedorită.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Treci printr-o perioadă mai bună în ceea ce privește banii.

Poate ar trebui să te axezi pe economii, mai degrabă decât să risipești fondurile pe cumpărături impulsive. Evită pe cât posibil comenzile online, rămâi cumpătată și prudentă!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Bugetul tău arată o dezvoltare pozitivă.

Acest lucru înseamnă că nu trebuie să îți faci griji pentru nimic, totul poate continua la fel ca și până acum, pentru că ești în direcția corectă. Ai preluat controlul și rezultatele sunt vizibile. Acest echilibru trebuie păstrat pe termen lung.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Îți pui o mulțime de întrebări legate de bani, iar acest lucru te stoarce de energie.

Dacă la toate îngrijorările tale se adaugă și unele neplăceri, situația devine împovărătoare. Din fericire, în ultimele zile ale săptămânii vei primi ajutor de la cineva apropiat.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În ceea ce privește banii, încă nu poți spune că o duci bine sau că ți-ai revenit.

Deocamdată nu ai terminat de achitat datoriile mai vechi. Dacă vrei să scapi mai repede de această povară, săptămâna aceasta ar trebui să strângi cureaua, să reduci din cheltuieli și să fii vigilentă. În ceea ce privește cumpărăturile de prisos, trebuie să le ignori chiar dacă acest lucru riscă să îți afecteze moralul.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Situația ta financiară este foarte instabilă în această săptămână.

Încerci să rămâi pe linia de plutire, însă va fi extrem de dificil. Pentru a evita surprizele neplăcute, nu ai de ales decât să îți lași cardul acasă sau să pleci în oraș cu o sumă fixă de bani. Situația nu e catastrofală, însă trebuie monitorizată.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Evită pe cât posibil cumpărăturile impulsive în această săptămână.

Situația ta financiară nu este deloc roz, așadar trebuie să încerci să o îmbunătățești pe cât posibil. Soluțiile drastice sunt singurele care te pot salva!

 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod