Sfaturi fabuloase de frumusețe pentru fiecare zodie în parte

Dacă te-ai gândit vreodată la legătura dintre zodia ta și aspectul tău fizic, iată câteva sfaturi de frumusețe pentru tine!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Doamnele Berbec au fețe frumoase în mod natural, așa că sfatul de frumusețe din horoscop îți cere să găsești o tunsoare și un stil grozav și să adopți un machiaj simplu pentru a-ți accentua frumusețea naturală.

Pentru că ești născută sub un semn de foc, astrologii spun că arăți grozav și extrem de sexy în haine și ruj roșu sau portocaliu!

Citește și: Tendința actuală în modă pe care ar trebui să o urmezi, în funcție de zodia ta

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Acest următor stat de frumusețe sugerează că doamnele Taur arată cel mai bine în culori neutre. Gândește-te la culori arămii și bronz pentru ochi și piersic pentru fardul de obraz.

Acest semn este condus de Venus, care este planeta frumuseții, așa că ești binecuvântată cu o piele grozavă de care ar trebui să ai grijă și să o protejezi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Femeile Gemeni adoră să miroasă frumos, așa că horoscopul tău spune să te răfeți cu parfumuri bune, uleiuri și loțiuni parfumate.

Zodia Gemeni este cunoscută că are dublă personalitate, așa că amestecă machiajul cu culori deschise și culori închise. De asemenea, brațele și umerii tăi sunt sexy, așa că nu ezita să le arăți!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Sfatul astrologiei de frumusețe pentru femeile Rac este de a-și accentua latura feminină cu creme hidratante strălucitoare.

Zodia Rac este renumită pentru trupurile lor atrăgătoare, așa că purtarea unei rochii sexy cu o loțiune care degajă o strălucire subtilă va întoarce cu adevărat capetele celor din jur!

Leu(22 iulie - 22 august)

Simbolul frumuseții Leului este părul lui, așa că sfatul de frumusețe al horoscopului tău este să acorzi o atenție deosebită podoabei capilare și să o tratezi cu grijă.

Nu-ți fie frică să faci sacrificii în acest sens și să-i oferi multă dragoste, nu ai observat că cele mai frumoase vedete au un păr superb?

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioarele sunt cunoscute ca fiind semnul cel mai inocent al grupului, așa că horoscopul tău de frumusețe te îndeamnă să-ți arăți frumusețea naturală. Evită să abuzezi ce anticearcăn și fond de ten.

Deși majoritatea Fecioarelor par a fi timide, uneori nu ar strica să își arate și latura îndrăzneață!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Sfatul de frumusețe din astrologie pentru femeile Balanță este de a-și accentua minunații ochi cu culori complementare și machiaj pentru ochi de înaltă calitate.

Multe Balanței par mai tinere decât în realitate, așa că menține acest mister despre vârsta ta și ai grijă de pielea ta!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Femeile Scorpion sunt seducătoare și misterioase din naștere, așa că sfatul de frumusețe din horoscop este să arăți ademenitoare cu ajutorul machiajului ochi de pisică sau în culori fumurii.

Această zodie este cunoscută, de asemenea, pentru că are o siluetă fabuloasă, așa că menține-ți feminitatea cu exerciții fizice regulate.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscopul de frumusețe al doamnelor din Capricorn le sfătuiește să se îndepărteze de un regim strict de frumusețe și antrenament și să experimenteze!

Adaugă câteva culori distractive machiajului tău și încearcă câteva tehnici diferite. De asemenea, toată lumea știe că ești înnebunită după pantofi, așa că nu ezita să încerci noi stiluri și culori. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Fetelor și femeilor din zodia Vărsătător nu le place să iasă în evidență atunci când vine vorba de frumusețe, ci se axează mai mult pe naturalețe, dar sunt cunoscute și pentru că le place să experimenteze cu aspectul lor.  

Așadar, nu îți fie teamă să adaugi un pic mai mult feminitate și culoare feței tale deja frumoase.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Horoscopul frumuseții pentru doamnele Pești cu spirit liber recomandă să își etaleze latura creativă încorporând o mulțime de culori vibrante în machiaj și adăugând culori complementare părului.

De asemenea, pare să existe o legătură puternică între Pești și picioarele lor, astfel încât pedichiura nu mai este un lux, ci este o necesitate!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod