O iubire din trecut revine în viața acestor 3 zodii

În această săptămână, datorită tranzitelor care au loc, experimentăm o gândire profundă și apare ideea transformării acelor gânduri în acțiune.

Tranzitul lui Mercur ne va face să ne gândim la oamenii din viețile noastre, oamenii din trecut, precum și la cei care ar putea face parte din viitorul nostru.

Citește și: Zodia cea mai detestată din astrologie. De ce toată lumea o urăște?

Vom fi, de asemenea, în mintea celor pe care i-am cunoscut cândva, prieteni vechi, foști iubiți sau foști parteneri.

Mulți nu vor fi doar "gânditorii", ci vor fi subiectul gândurilor și preocupărilor cuiva


Aceasta este perioada din an în care oamenii își amintesc cu cine erau în această perioadă, anul trecut. Acele amintiri pot fi bune sau rele, dar cu siguranță vor fi prezente.



Și s-ar putea foarte bine să fim în mintea cuiva, cel mai probabil în a vreunui fost iubit. Dacă ți-ai pus vreodată întrebările: "Oare se gândește la mine?" sau "Se va întoarce la mine?", răspunsul este da, cu siguranță o face.

O iubire din trecut revine în viața acestor 3 zodii între 15 și 21 noiembrie

 

Gemeni


Ești foarte prezent/ă în mintea cuiva în aceste zile și s-ar putea să aibă legătură cu cineva cu care ai fost împreună în această perioadă în anii precedenți.

Acesta este cineva care odată te-a iubit și a avut încredere în tine. Ești în mintea lui acum și simte lucruri ciudate pentru tine, ca și cum ar vrea să se reîntoarcă în viața ta și te regretă.

Probabil că relația voastră s-a încheiat într-o notă urâtă și a lăsat un gust amar amândurora, dar timpul a trecut și lucrurile rele s-au uitat și s-au așezat.

Acum, această persoană se gândește cu drag la tine și tu la ea.

Este una dintre acele situații în care trebuie să încerci să vezi ce iese, de data aceasta poate fi bine.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Balanță


Mercur va declanșa gândurile cuiva despre tine și acele amintiri vor renaște în mintea lui, provocând regrete, dar și dorința de revenire. Ar putea dori să te contacteze, pur și simplu pentru a vorbi despre relația pe care ați avut-o în trecut. E posibil să fi lăsat toate lucrurile urâte în urmă și să vrea să primească o a doua șansă.



Nu va face asta fără să îți spună ce ai greșit atunci și cât a avut el dreptate, nu va putea să nu puncteze asta, dar intențiile lui sunt inofensive.

Vărsător


Cineva din viața ta nu doar se gândește la tine, ci și vorbește despre tine tot timpul cu cei din jurul lui în ideea că și-ar dori să revină în viața ta.

Este vorba despre un fost iubit, cineva cu care s-ar putea să fi avut o aventură pasională în trecut.

Acea persoană poate și-a dorit mai mult decât i-ai putut tu oferi, dar acum și-a dat seama că a greșit și te regretă.

Eforturile acelei persoane de a te recâștiga vor fi evidente și te vor mișca, în special dacă acum nu ai pe nimeni.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod