Lady Gaga a dezvăluit cum a ajuns să poarte faimoasa rochie din carne în urmă cu 11 ani

Dacă în prezent este eleganța întruchipată, în urmă cu peste zece ani Lady Gaga făcea alegeri vestimentare cât se poate de ciudate.
Iar cea mai cunoscută și controversată ținuta a sa este rochia din carne pe care a purtat-o în anul 2010 la Gala MTV Video Music Awards.

Rochia bizară a atras atenția întregii lumi și vedeta a primit fie laude pentru curajul de a purta o astfel de ținută, fie a fost aspru criticată. Asociațiile pentru protecția animalelor și iubitorii de animale, în general, au fost revoltați de alegerea starului pop. 

Citește și: Nunta opulentă a lui Paris Hilton. Zece rochii, inel de 2 milioane de dolari și petreceri timp de trei zile




În prezent, la 11 ani de când a apărut pe scenă purtând o rochie din carne, Gaga a vorbit despre ținuta controversată.

Cântăreața și actrița în vârstă de 35 de ani, care apare pe coperta numărului din decembrie a revistei Vogue UK, a vorbit despre faimoasa rochie din carne pe care a purtat-o în urmă cu peste un deceniu și a declarat cum a apărut această idee nonconformistă.

Lady Gaga, pe numele său real Stefani Germanotta, a dezvăluit că makeup artistul său a fost inspirația din spatele look-ului bizar.

„Este, de fapt, ideea lui Val Garland. Val Garland makeup artistul”, a explicat vedeta pentru Vogue.
„Noi două am lucrat împreună mult timp și mi-a povestit cum a mers la un moment dat la o petrecere purtând cârnați. Mi s-a părut amuzant și i-am spus 'Este o metodă excelentă dacă vrei să fii sigură că toată lumea te lasă în pace la petrecere'”, a declarat starul pop.

Gaga a adăugat că ținuta a fost creată în cele din urmă de Franc Fernandez, dar a specificat că a fost „o idee marca House of Gaga (Casa Gaga)”.

„Eram în culise cu Brandon Maxwell, care era atunci unul dintre stiliștii mei.
El era vegan și totuși a ajutat ca ultimele bucăți de carne să fie cusute pe rochie și să-mi facă pălăria din carne și poșeta din carne, pe care a ținut-o Cher. Mirosea a carne”, a povestit Gaga.

Ea a vorbit și despre controversa legată de numele ținutei, având în vedere că unele persoane au considerat că nici nu poate fi numită piesă vestimentară.

„Exista un corset sub ea, dar corsetul a fost cusut de carne, deci este o piesă vestimentară. Nu au pus niste carne pe mine și s-au rugat să stea”, a adăugat artista.

În ceea ce privește experiența de a purta o rochie făcută din carne, cântăreața americană a spus că „a fost intersant”.

Foto: Hepta

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod