Kylie Minogue, vedeta care nu îmbătrânește. Cântăreața în vârstă de 53 de ani pare să fi oprit timpul în loc

Kylie Minogue și-a încântat fanii de pe Instagram cu o imagine în care poartă perucă blondă și fustă mini din pene. Ea a realizat fotografia în timpul filmărilor pentru videoclipul piesei „Kiss Of Life”.
Cântăreața australiană, în vârstă de 53 de ani, a purtat o ținută Saint Laurent formată din fustă vișinie cu pene, top din mătase și sacou verde pentru noua sa colaborare cu Jessie Ware.

Ea a purtat o perucă într-o nuanță de blond platinat, cu bucle masive în stilul anilor '60, și un machiaj intens, cu ruj roșu închis și ochi conturați.


„Dimineața de după o noapte întreagă de dans”, a scris artista în postarea de pe Instagram.

La începutul lunii octombrie, Kylie a lansat single-ul „A Second to Midnight”, în colaborare cu trupa Years & Years.
La scurt timp după lansarea videoclipului pentru noua piesă, vedeta a confirmat că se mută în Australia, țara sa natală, după ce a locuit peste 30 de ani în Marea Britanie.

„Am petrecut mult timp alături de familie anul acesta, în Australia, și m-am simțit foarte bine. M-am gândit mult la acest lucru”, a declarat artista, confirmând că se va muta în Australia, cel mai probabil în Melbourne, orașul în care s-a născut și în care locuiesc părinții săi.

Ea le-a spus prietenilor că vrea să locuiască mai aproape de familie, inclusiv părinții săi, Carol și Ron, precum și frații Brendan și Danii.


Iubitul său, omul de afaceri Paul Solomons, nu va merge cu ea în Australia, dar cei doi au de gând să mențină o relație la distanță, potrivit The Sun.

„În prezent, Kylie a luat decizia de a se muta înapoi în Australia și deși Paul nu vrea să se mute, ei sunt în continuare împreună și sunt foarte îndrăgostiți”, a declarat o sursă pentru Daily Mail.

„Bineînțeles că va reveni din când în când în UK și el o va vizita în Melbourne.
Vor face ca relația să funcționeze”, a mai spus sursa.

Artista, care nu a fost niciodată căsătorită, a avut relaţii cu bărbaţi celebri, precum Olivier Martinez, Andres Velencoso, Michael Hutchence, Lenny Kravitz, Nick Cave și modelul James Gooding. Ea a declarat într-un interviu din anul 2018 pentru revista Red că mariajul nu este pentru ea.

„Părinţii mei nu m-au crescut cu ideea căsătoriei, nu am văzut-o niciodată ca pe un obiectiv. M-am gândit că poate tot ce am făcut eu a fost greșit și aș putea să încerc.
Poate ar trebui să fac ce face toată lumea. Pentru ei a mers. Acum trebuie să-mi schimb părerea. Nu cred că mariajul este pentru mine”, a declarat artista.

Născută în Melbourne, pe 28 mai 1968, Kylie și-a început cariera în telenovela australiană „Neighbours”, în care a interpretat rolul Charlene Robinson, înainte de a deveni cântăreață. A locuit în Londra, Marea Britanie, încă din 1990.

Foto: Hepta; Instagram/kylieminogue
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
15 Noiembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod