Motivul pentru care vei fi mai fericită singură, în funcție de zodia ta

Unora nu le place să fie singuri. Ei spun că o relație le aduce satisfacție prin prisma companiei și experiențelor trăite împreună. Dar, ce se întâmplă atunci când îți petreci aproape tot timpul certându-te cu partenerul din cauza acestor experiențe? Un singur lucru este cert: nu mai este deloc ideal!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Acum e momentul să-ți lași latura competitivă să iasă la iveală.

Totul este o provocare, inclusiv câte numere de telefon poți obține într-o noapte. Partenerilor tăi nu le place că iei totul ca pe o provocare, dar prietenii tăi vor adora acest lucru. De la jocuri de cărți la flirt, fă tot ceea ce îți place cel mai mult!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Din moment ce ești singură, totul este despre ceea ce vrei.

Nu trebuie să mai faci compromisuri cu nimeni, cu excepția cazului în care tu și altcineva trebuie să găsiți cea mai bună soluție pentru o problemă. Indiferent despre ce este vorba, bazează-te pe ce crezi că e mai bine, fără să fie necesară o ceartă înainte de a-ți aplica planul!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ai fost criticată de fostul iubit pentru că ieși prea mult?

Acum poți ieși când vrei și cu cine vrei. Lasă latura ta sociabilă să iasă la lumină, în loc să te prefaci că ești cu totul o altă persoană. S-a deschis un nou teatru? Mergi să vezi o piesă! A ajuns trupa ta preferată în oraș? Mergi să o asculți!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ești mai mult decât cred alții. Nu ești deloc plictisitor sau antisocial.

Pur și simplu, nu ai nevoie de la fel de mult timp online precum toți ceilalți, spre exemplu. Acum, poți avea timp doar pentru tine, creând oaza ta ideală.

Leu(22 iulie - 22 august)

Iubești lumina reflectoarelor, nu poți nega acest lucru.

Când ești singur, te poți bucura de toată admirația celor din jur și le poți răspunde celor care speră să îți atragă atenția. Și, dacă rămâi blocată în fața oglinzii, nu e nimeni în jur care să te critice!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ești singură și nu mai e nimeni în jur care să facă totul greșit și care să-ți încurce munca.

Ești perfecționistă și vrei ca lucrurile să fie așa cum îți dorești. Locuința ta este foarte importantă pentru tine, așadar acum poți anula toate erorile de decor ale fostului iubit. De fapt, vei crea o imagine cu totul nouă. Singurătatea este despre reinventare!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Evitarea confruntării e o plăcere vinovată pentru tine, dar acum primești toată plăcerea fără vinovăție.

Când ești singură, te poți bucura de liniște în adevăratul sens al cuvântului. E ca o suflare de aer proaspăt.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Când ești singură, nu mai ești nevoită să te închizi în tine. Acum te poți elibera cu adevărat.

Te vei concentra pe munca, hobby-urile și prietenii tăi cei mai buni, fără să fii luată la întrebări. A sosit momentul în care îi poți impresiona pe toți cu stilul și farmecul tău!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Adori să călătorești și, din moment ce ești singură, o poți face fără ca altcineva să-ți critice opțiunile de cazare sau să îți strice planurile.

Bucură-te să înveți limbi noi, să cunoști culturi noi, să testezi vinuri noi și să flirtezi cu străini misteioși. Acum poți face totul fără să fii nevoită să ții cont de programul celuilalt. Ieși și explorează, fără rezerve!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Tărâmul practic este zona ta de confort.

Fiind singură, nu vei mai fi nevoită să forțezi constant aceste granițe, ci doar cât să evoluezi pe plan personal. Va fi foarte relaxant pentru tine. Vei putea să îți faci listele mult dorite și să nu te abați de la ele, dar vei reuși și să abordezi fiecare problemă folosindu-ți logica atât de bine dezvoltată.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Relațiile implică sentimente și nimeni nu are timp pentru asta.

Tu vrei doar să te detașezi și să plutești deasupra norilor. Când ești singură, te vei concentra pe ideile tale mărețe și vei renunța la întrebări de genul: „ce părere ai despre asta?”. Nimeni nu va mai pune la îndoială lucrurile în care crezi. De multe ori ți se spune că ești distant, dar nu pentru că nu îți pasă. Îți place să îți petreci timpul căutând soluții de a salva lumea și, poate, fugi de discuțiile de complezență.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Când te afli într-o relație, tot ce faci este să dăruiești.

E admirabil faptul că ești dezinteresată, dar trebuie să investești și în tine! Uneori, tot ce trebuie să faci este să te tratezi exact așa cum ai vrea să fii tratată. Probabil ai investit în interesele fostului iubit mai mult decât în ale tale. Dar, acum că ești singură, de ce nu te înscrii la un curs care te pasionează sau să chemi un vechi prieten pentru o seară nebună?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod