Modul tău de a flirta, în funcţie de zodie

Eşti genul de persoană care îşi muşcă buzele de fiecare dată când îl vede pe EL? Zodia te poate ajuta să găseşti cea mai bună modalitate de a-l cuceri!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Eşti o persoană îndrăzneaţă atunci când vine vorba de flirt.

Nu ai nicio problemă în a pune ochii pe cel mai cool bărbat din club şi de a merge să îi cumperi o băutură. Bărbaţii sunt atraşi de încrederea pe care o emani şi te găsesc sexy. Balanţa, Capricornul şi Berbecul sunt cele mai bune zodii cu care să flirtezi, dar pentru relaţii pe termen lung alege un Geamăn, Leu, Săgetător sau Vărsător, pentru că aceştia îţi vor răspunde la fel.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Eşti atât de gingaşă, iar modul tău de a flirta este cel de modă veche.

Preferi să vină cineva la tine. Eşti, de asemenea, foarte senzuală şi ai mişcări atrăgătoare prin care te remarci. Dacă eşti în căutarea unui date obişnuit, optează pentru un Scoprion, Berbec sau o Fecioară. Dar dacă vrei o relaţie de lungă durată, începe flirtul cu un Capricorn, o Balanţă sau un Geamăn.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Abilitatea de a te juca cu cuvintele poate seduce pe oricine şi te foloseşti de asta pentru a flirta într-o manieră foarte comunicativă, care poate include şi limbajul corpului.

Te poţi plictisi şi poţi trece foarte repede de la o stare la alta, dar asta funcţionează. Dacă vrei doar o aventură, flirtează cu un Leu, o Fecioară sau un Scorpion pentru că aceştia vor fi foarte receptivi. Dar, dacă vrei o relaţie serioasă atunci optează pentru o Balanţă, un Berbec sau un Vărsător.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Stilul tău de flirt e foarte captivant pe de o parte şi foarte prudent pe altă parte.

Eşti cu adevărat interesată să-i faci pe bărbaţii din jurul tău să se deschidă în faţa ta. Asta te face irezistibilă şi te ajută să te conectezi cu aceştia la nivel emoţional. Dacă vrei o aventură, caut-o cu un Leu sau cu un Capricorn. Dar dacă vrei un partenet pe viaţă, încearcă cu un Taur, o Fecioară sau cu un nativ din zodia Peşti.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ego-ul e foarte important pentru tine.

Vrei să fii lăudată şi să ţi se acorde atenţie, cel puţin la fel cum şi tu o faci. Ai un plan complex atunci când vine vorba de flirt, de la contactul vizual, până la zâmbete şi carismă. Eşti sexy prin tot ce faci!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Tu eşti maestră în transmiterea mesajelor mixte.

Acum eşti rezervată, iar imediat după emani o energie sexuală puternică. Nu permiţi oricui să intre în cercul tău de admiratori. Te foloseşti de inteligenţă, sexualitate şi de ochi atunci când flirtezi. Dacă vrei doar o aventură, flirtează cu cineva din Gemeni, Scorpion sau Vărsător. Dar, dacă vrei o relaţie serioasă optează pentru un Taur, Rac, Capricorn sau tot o Fecioară perfecţionistă ca tine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Semnul tău e condus de Venus, aşa că ştii destule despre flirt, dragoste şi gesturi romantice.

E ceva nativ în cazul tău, iar farmecul, carisma şi frumuseţea te ajută enorm în acest sens. Din moment ce nu vrei ca cineva să se simtă prost, flirtezi aproape cu oricine. Dacă vrei o aventură, flirtează cu un Taur, o altă Balanţă sau cu un Berbec. Dacă vrei o relaţie stabilă, atunci alege un partener din Gemeni, Leu sau Vărsător.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti maestră în arta flirtului datorită sexualităţii intense pe care o emani, a sensibilităţii şi a greşelilor sugestive.

Îţi place să flirtezi atât de mult încât nu ai nevoie de un rezultat, ci doar te bucuri de distracţia de care ai parte atunci când arunci priviri intensee, când zâmbeşti senzual sau atingi seducător pe cineva. Dacă vrei o aventură, alege să faci asta cu un Taur, un Săgetător sau un Berbec. Dar, dacă vrei o relaţie serioasă, optează pentru un nativ din Peşti, Rac sau Capricorn.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Îţi place aventura, schimbarea şi ai un stil distractiv de a flirta.

Eşti întotdeauna pusă pe poveşti fascinante, provocatoare şi spectaculoase, iar distracţia de care te bucuri e contagioasă şi atractivă pentru alţii. Ai un talent de a tachina bărbaţii, dar ăi vei atrage prin atingeri spontale şi senzuale. Din moment ce eşti mereu pe picior de plecare, e posibil să îţi laşi admiratorii confuzi şi răniţi. Dacă vrei o aventură, alege un alt Săgetător sau un Scoprion. Dar, dacă vrei o relaţie serioasă, atunci o poţi găsi alături de un nativ din Balanţă, Gemeni sau Leu.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Stilul tău de a flirta este foarte simplu şi sincer.

Totul este real la tine, dar uneori prea rezervată. Faci bărbaţii să fie curioşi la ce se află în spatele feţei tale calme şi reci. Nu vei flirta cu nimeni pe care nu îl vei găsi interesant, iar când o faci, îţi vei atinge părul sau îţi atingi corpul ca şi când spui că eşti pregătită. Dacă vrei o aventură, atunci alege un Berbec, Rac sau o Balanţă. Dar, dacă vrei o relaţie serioasă, alege un partener din zodiile Taur, Scorpion sau Fecioară.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Îţi place să flirtezi pentru că prin asta arăţi cât de carismatică eşti.

Nu trebuie să o faci doar cu un bărbat, ci poţi cuceri un întreg grup cu strălucire, pasiunea şi simţul tău de umor. Îţi place să-i surprinzi pe cei din jur şi să întreţii interesul. Dacă vrei o aventură, alege un Scorpion, un nativ din Peşti sau Leu. Dar, dacă vrei o relaţie serioasă, atunci optează pentru un Geamăn, o Balanţă sau un Săgetător.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Când vine vorba de flirt, e greu de ştiu cât e fantezie şi cât e realitate la tine.

Eşti adesea timidă, dar chiar dacă nu scoţi un cuvând, bărbaţii te observă şi gravitează în jurul tău. Eşti ca un magnet: misterioasă, senzuală şi sensibilă. Dacă vrei o aventură, optează pentru un nativ din Taur, Balanţă sau Vărsător. Dar, dacă vrei o relaţie de lungă durată atunci alege un Rac, un Scoprion sau un Capricorn.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod