Cât de anxioasă eşti, în funcţie de zodie

Sunt atâtea lucruri stresante cu care dăm piept zi de zi, încât nu e surprinzător faptul că atât de mulţi oameni au un nivel ridicat de anxietate.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Eşti puţin stresată pentru că pui prea multă presiune pe tine.

Simţi că trebuie să fii cea mai bună, să câştigi mereu şi să atingi tot ce ţi-ai propus. Pui o presiune enormă pe tine, şi când te convingi că nu eşti stresată, atunci te distrezi şi faci lucruri. Planul unei zile poate înnebuni pe oricine numai când aude câte trebuie să faci. Toate acestea duc la anxietate.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În timp ce pari calmă la suprafaţă, tu suferi de anxietate.

Te gândeşti prea mult la ce gândesc oamenii despre tine şi în loc să îţi exprimi furia, dezamăgirea şi tristeţea, tu le ţii în tine. Ei bine, toate aceste trăiri trebuie să se ducă undeva, deci atunci când nu le confrunţi, ele se transformă în anxietate. Îţi faci griji, te agiţi şi te concentrezi asupra celorlalţi. Tu crezi că acesta e destinul tău şi nu ceri ajutor în acest sens.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Îţi ascunzi anxietatea printr-un furnicar de hărnicie.

Eşti unul dintre acei oameni care se îngrijorează de la cea mai mică problemă. Atunci când te îngrijorezi, ai tendinţa de a renunţa şi de a deveni prea emotivă. Vrei să deţii controlul, dar e ca şi cum cele două laturi ale personalităţii tale se bat cap în cap, iar la final eşti învinsă. Încearcă să te distanţezi puţin de cauzele anxietăţii tale. Acest lucru îţi poate oferi o perspectivă nouă şi te poate ajuta să te ocupi de ceea ce îţi aduce nelinişte.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu vrei să fii criticată sau dată afară, aşa că încerci să faci totul perfect.

Eşti, de asemenea, una dintre zodiile care pun o presiune enormă asupra lor, ceea ce duce la o mare anxietate. Nu te poţi speria de orice comentariu negativ astfel încât să faci orice poţi pentru a evita acest lucru. Încearcă să dezvolţi o carapace mai dură şi să fii conşientă de faptul că tu deţii controlul cu privire la modul în care laşi să te influenţeze lucrurile. Nu da această putere altora, nu ai nevoie de atât de stres în viaţa ta.

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti doar puţin anxioasă şi asta din cauza faptului că nu vrei să dezamăgeşti oamenii, aşa că încerci mereu să faci ceea ce spui că vei face.

Dar dacă nu ai o rată de succes de 100%, te descurajezi şi apoi începi să vii cu planuri de atac. Singurul lucru care te agită este multi-taskingul. Nu eşti atât de bună atunci când trebuie să te descurci cu multe lucruri deodată. Trebuie să te concetrezi asupra unui lucru şi apoi pe celălalt, astfel încât să nu fii prea stresată.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti foarte anxioasă şi asta pentru că vrei ca totul să fie perfect, până la cel mai mic detaliu.

Eşti agitată şi îngrijorată, iar asta îţi cauzează. Eşti suficient de inteligentă să recunoşti când eşti îngrijorată, iar asta te face şi mai anxioasă. Se pare că e un ciclu care nu se va înceia niciodată. De asemenea, îţi faci griji că ai putea spune ceva greşit cuiva şi te gândeşti cum să repari asta dacă se va întâmpla. Dar nu cumva doar ai atrage atenţia inutil asupra unui lucru total neimportant. Eşti îngrijorată pentru comportamentul trecut şi viitor.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti o persoană anxioasă, dar îţi place să te prefaci că nu e aşa.

Cum poţi fi stresată când totul e o armonie perfectă? Poate pentru că nimeni nu a întâlnit această perfecţiune. Vrei ca alţi oameni să te placă şi să fii fericită, dar nu ştii sigur cum să faci asta şi atunci când nu ai toate răspunsurile, devii anxioasă. Mintea ţi se blochează şi începi să te gândeşti la tot felul de scenarii, crescând astfel nivelul de anxietate.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu eşti prea anxioasă, dar asta până când să fii respinsă de o persoană pe care o iubeai.

De obicei, eşti foarte sigură pe tine, dar dacă cineva nu răspunde sentimentelor tale, atunci te răneşte extrem de mult. Ai nevoie de atenţie şi, dacă nu obţii ceea ce vrei, te închizi în tine, capeţi frustrări şi devii anxioasă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

La suprafaţă nu pare că suferi de anxietate, dar dacî priveşti în interior, ea e acolo.

Te stresezi dacă te simţi captivă sau prinsă într-o situaţie din care simţi că nu poţi ieşi. Când îţi faci griji, primul tău impuls este să te îndepărtezi de situaţia respectivă, şi o vei face dacă poţi. Dar dacă e vorba de termene limită sau un interviu de angajare, atunci devii extrem de anxioasă. Odată ce termini, te vei putea relaxa, dar până atunci eşti ca un balon pe cale să explodeze.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ai multe nelinişti, mai ales atunci când vine vorba de succes şi de realizări.

Tinzi să te compari cu alte persoane. Când crezi că eşti sub ele, te panichezi. Te stresezi pentru fiecare mică greşeală pe care o faci şi atunci când nu poţi controla rezultatul sau comportamentul altora. Poţi fi obsedată de control şi când simţi că îl pierzi, atunci devii foarte anxioasă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ai un nivel crescut de anxietate şi aceasta apare, de obicei, atunci când nu poţi avea grijă de cei din jurul tău aşa cum ţi-ai dori.

Poate că nu ai câştigat cât sperai din gala de caritate pe care ai organizat-o sau nu ai ajuns atât de des să-ţi vizitezi acel prieten bolnav. Vrei ca toată lumea să fie fericită şi când nu poţi face acest lucru să se întâmple, devii extrem de neliniştită şi dezamăgită de tine însăţi.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu eşti prea anxioasă dacă nu eşti nevoită să stai în jurul unei grup mare de oameni.

Dar dacă trebuie să ţii un discurs sau să faci pâine prăjită pentru toţi musafirii tăi, atunci devii foarte stresată. Lucrul cel mai amuzant din toată această situaţie este că te faci plăcută şi eşti ciudat de bună la povestiri şi la discursuri. Dacă ai crede mai mult în tine, probabil nu te-ai mai stresa atât.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod