Horoscopul ultimei săptămâni din an: Care sunt cele zodiile care vor avea cel mai bun moment din 2022

 
 
Capricorn
 
 
Ai probleme la locul de muncă și ajungi la dureroasa concluzie că nu îți mai place deloc ceea ce faci, așa că recompensa financiară îți rămâne singura bucurie, motiv pentru care vei cere o suplimentare de venituri. Nu lua decizii impulsive în cazul în care lucrurile nu ies cum vrei tu. Mercur retrograd îți va face probleme!
 
Mercur retrograd îți face probleme destul de mari și în dragoste. Decizii amânate devin acum acute și trebuie să alegi. Dacă ești implicat/ă într-o relație, ar trebui să fii sincer cu tine înainte de a lua o decizie. 
 
Capricornii singuri cunosc frustrarea pe plan sentimental.
Romantici în adâncul sufletului, nu vor să piardă timp cu persoane care nu corespund sută la sută așteptărilor și, nimic surprinzător, la cât de exigenți sunt, nici nu e simplu să găsească așa o persoană!
 
 

Vărsător

 
 
Intri într-o încurcătură la locul de muncă și asta te va costa mult pe termen lung. Nu e vorba despre un cost financiar, ci despre relațiile cu colegii. Banii nu îți vor lipsi, dar nici nu îți vor aduce prea mare bucurie.
 
Pe plan sentimental, poți avea o perioadă chiar foarte bună dacă ești foarte atent/atentă la nevoile partenerului.
S-ar putea ca acesta/aceasta să traverseze o etapă mai dificilă de viață și să nu-ți spună despre asta. E important să îți arăți suportul dacă vrei să se simtă confortabil/ă să vorbească despre ce îl/o preocupă.
 
Vărsătorii care își caută dragostea vieții pot tăia de pe listă 2022. Nu se va întâmpla această minune în această ultimă săptămână, din păcate.
 
 

Pești

 
 
Ultima săptămână a acestui an vine cu schimbări rapide pe plan profesional, lucru care va afecta și veniturile pe viitor.
Nu e cazul să-ți faci griji de pe acum, vei găsi o soluție pentru suplimentarea veniturilor, dar lasă această decizie pentru după 18 ianuarie, când Mercur va încheia tranzitul retrograd.
 
Treci cu bine peste această perioadă. Dacă te afli într-o relație, greul este dus de partener/parteneră, lucru care nu e tocmai corect, dar totul se va compensa ulterior. Mercur e retrograd până pe 18 ianuarie și urmează și momente mai puțin plăcute.
 
Peștii singuri sunt, de data aceasta, cei care transmit mesaje greșite și dezamăgesc persoanele care sunt interesate.
Îți place să te joci cu focul și, mai ales, cu vorbele, iar asta te va târî în discuții neplăcute.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod