Horoscopul ultimei săptămâni din an: Care sunt cele zodiile care vor avea cel mai bun moment din 2022

 
  
Balanță
 
 
Săptămâna aceasta începe promițător pe plan financiar. Ai magnet la bani mai mult ca niciodată, dar nu te îmbăta cu apă rece. Sfârșitul săptămânii vine cu toate notele de plată. Vor apărea cheltuieli neprevăzute care îți vor destabiliza bugetul.
 
În dragoste, trebuie să ai mare grijă pentru că nu e deloc ca în basme, iar iubirea adevărată are, totuși, nevoie de susținere. Mercur retrograd aduce schimbări bruște, vești care te iau prin surprindere, lucruri deranjante pe care le descoperi din întâmplare, iar lucrurile nu vor sta deloc bine între voi.
 
Balanțele care se află în căutarea unui/unei  partener/partenere sunt pline de speranță, dar sfârșitul săptămânii le taie din elan.
Mercur retrograd nu se lasă și îșu bagă nasul în toate aspectele.
 
 

Scorpion

 
 
E sfârșit de ani și îți faci analiza la rece a anului care trece. Cu cât ești mai realist/ă, cu atât mai bine va fi pentru viitor. Încearcă să vezi unde ai greșit în acest an și învață toate lecțiile ca să nu mai faci aceleași greșeli pe viitor.
 
În dragoste, laptele și mierea curg în viața Scorpionilor implicați într-o relație. Ca niciodată, acum este o perioadă care se remarcă prin liniște și armonie.
Deși Mercur retrograd aduce neplăceri pe alte planuri, cu ajutorul partenerului/partenerei, nimic nu pare de nerezolvat.
 
Scorpionii singuri se bucură de compania familiei și prietenilor în aceste zile și se reconectează cu persoanele cu adevărat importante în viața lor. Jumătatea ta poate să mai aștepte puțin!
 
 

Săgetător

 
 
Nu va fi ușor să treci peste această perioadă. Ai multe cheltuieli pe listă, iar Mercur retrograd aduce întârzieri pe plan financiar. E posibil să fie nevoie să iei bani cu împrumut pentru a rezolva tot ce ai de rezolvat.
 
Cu puțină grijă, poți avea o săptămână frumoasă pe plan sentimental alături de partener/parteneră.
Unele cupluri pot decide să treacă la următoarea etapă, fie că e vorba despre căsătorie sau despre a avea un copil.
 
Săgetătorii singuri se pot îndrăgosti nebunește pe ultima sută de metri a acestui an. Mare atenție, însă, Mercur retrograd vă poate rezerva ceva suprize și nu mereu plăcute. (Articolul continuă pe pagina următoare...)
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod