Horoscopul săptămânii 7-13 iunie. Berbecul trebuie să dea dovadă de mai mult curaj

4 Iunie 2021

Berbecul trebuie să dea dovadă de mai mult curaj și să spună ce simte.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Spațiul tău personal nu va fi invadat de nimeni decât dacă îți dorești acest lucru, așa că nu te mai gândi cu frică la asta. Deschide gura pentru a scoate cuvintele pe care ți le reprimi. A spune cuiva că îl iubești nu îți va răpi intimitatea. Totul va fi bine în cele din urmă.

Nu vei fi mai puțin independent/ă sau mai puțin competent/ă dacă ceri ajutor și sfaturi de la cei pe care îi consideri cei mai apropiați și cei mai de încredere prieteni sau colegi. Acest lucru se aplică în special în sfera profesională. Acum mai mult decât oricând ai nevoie de suport pentru a-ți îmbunătăți situația financiară.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ești o persoană puternică și ai multă încredere în tine, de aceea opiniile celor din jur de obicei nu te afectează prea mult. Cu toate acestea, nu ești de fier și unele cuvinte te-ar putea răscoli și răni. Când te confrunți cu această situație, amintește-ți cine ești. Și pentru că de obicei devii foarte rece atunci când te supără cineva foarte rău, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te asiguri că nu îți verști nervii pe persoana nepotrivită. De regulă, cel/cea care îți suportă ieșirile este chiar jumătatea ta. Nu este corect!

Situația ta financiară este la limită. Te descurci cu cheltuielile și îți achiți toate obligațiile, însă nu reușești să pui nimic deoparte sau să-ți faci vreun moft. Dacă nu mai suporți situația, nu trebuie să stai cu mâinile în sân. Astrele favorizează schimbările, așa că poți începe căutarea unui nou loc de muncă sau să îți iei un al doilea job. 

Citește și: În ce te vei reîncarna în următoarea ta viață, în funcție de zodie

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

A sosit timpul să dai drumul poverilor tale. Deschide-ți inima așa cum și-ai plănuit în ultima vreme și nu te teme. Ești mai puternic/ă și mai fericit/ă atunci când te accepți așa cum ești. Toate problemele amoroase se vor rezolva dacă iei măsuri în acest sens și dacă o faci din inimă. Nu îți fie frică de tine însăți/însuți sau de dorințele tale.

Banii nu îți vor crea probleme în această săptămână, însă astrele te sfătuiesc să faci ceva economii. Cât de puțin, dar să faci. Se poate ca în viitorul apropiat să apară ceva imprevizibil și nu îți permiți să te găsească nepregătit/ă. Mai mult, cei din jurul tău sunt dispuși să ți se alăture și să contribuie la pușculiță.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu îți ignora din nou intuiția, amintește-ți că este cea mai bună resursă a ta, în special când vine vorba de dragoste. Dacă ești singur/ă, bazează-te pe prima impresie pe care ți-o face o persoană pe care o vei cunoaște în aceste zile. Dacă ești implicat/ă într-o relație și ai bănuieli că jumătatea ta îți ascunde ceva, atunci probabil așa se și întâmplă.

Este timpul să te faci remarcat/ă fără să te oprești să te gândești la ce spun ceilalți. Este timpul ca sensibilitatea ta să nu fie luată ca sinonim pentru slăbiciune sau pentru a fi invizibil. Conectează-te cu latura ta artistică și spirituală și, dacă este necesar, scoate-ți ghearele în mediul profesional. Câștigarea luptei cu un coleg îți poate aduce bani frumoși în cont.

Leu(22 iulie - 22 august)

Chiar dacă nu îți este deloc greu să te decizi atunci când vine vorba de ceva important și critic, este timpul să-ți reduci puțin din intensitate și să te gândești cu atenție la opțiuni. Nu respinge atât de repede ideile oamenilor care te iubesc. Analizează puțin mai mult și nu uita că forța ta interioară va fi întotdeauna o caracteristică unică a ta. Așadar, nu trebuie să te temi! Vei avea niște poticniri, dar în cele din urmă, vei lua cea mai bună decizie. Când vine vorba de dragoste, mingea e la tine!

Nu îți irosi banii pe obiecte luxoase sau mofturi. Săptămâna aceasta trebuie să te rezumi doar la strictul necesar, deoarece se anunță o perioadă puțin mai grea din punct de vedere financiar. Rezervele vor fi foarte utile. O persoană foarte apropiată ție va avea nevoie de ajutorul tău în viitorul apropiat. Nu o poți refuza, însă trebuie să ai și resursele necesare pentru a-i oferi suport. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Răbdarea ta va fi testată și de aceea este atât de important să petreci puțin timp în meditație. Atât cât îți permite programul. Este timpul să iei mai multă legătură cu eu-ul tău interior. În acest fel, atunci când persoanele pe care le consideri inconsistente în expresiile pe care le folosesc se apropie de tine, vei avea instrumentele necesare pentru a nu te îndepărta atât de repede, fără a lua în considerare o a doua șansă. Admiratorii/oarele au nevoie de această șansă, la fel cum uneori și tu ai nevoie de ea.

Conform previziunilor astrale, săptămâna aceasta va fi plină de oportunități profesionale și financiare. Cu toate acestea, se impune răbdare și o analiză atentă înainte de luarea oricărei decizii. Un sfat primit de la o persoană cu care nu te înțelegi prea bine se va dovedi a fi chiar benefic pentru stabilitatea economiei tale.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Lucrează un pic mai mult asupra neîncrederii tale. Bazează-te pe ce îți spune inima și nu te teme de smerenie. Dacă i-ai greșit partenerului/ei de viață, nu te închide în tine și nu te autopedepsi. Să spui lucrurilor pe nume te va scoate din necazuri și te va ajuta să continui să progresezi în relație.

Să știi că este bine să greșești și este bine să recunoști că greșești. Nu face dintr-o mică eroare un mare caz. Nu vine sfârșitul lumii. Investește-ți timpul în hrănirea minții și astfel vei găsi soluțiile pe care le cauți, acolo unde te aștepți mai puțin. Banii vor veni negreșit dacă înveți din greșeli și nu le mai repeți. Doar așa ei căpăta experiență și vei avansa.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Depune puțin mai multe eforturi pentru a-ți arăta întotdeauna adevăratele intenții și sentimente cu privire la partener/ă, relație și dragoste în general. Nu te teme de propria vulnerabilitate. Chiar dacă le ții sub un scut, ele există și nu ar trebui să uiți asta. Sinceritatea este foarte importantă indiferent de domeniile vieții.  

Nu te simți ciudat, chiar dacă uneori ești etichetat/ă astfel. Trebuie să fii sigur/ă de cine ești și să fii mândru/ă de asta! Petrece puțin mai mult timp pentru a te cunoaște mai bine, iar aceasta va fi arma ta secretă când alții vor să te doboare. Concurența va încerca întotdeauna să te saboteze, însă țelul tău este să ajungi sus și să să obții banii pe care ți-i dorești. Vei reuși!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Chiar dacă interiorul tău îți spune altceva, trebuie să știi că a venit timpul să te eliberezi. Concentrează-te să înveți lucruri noi și să cauți noi distrageri pozitive. Acest lucru te va ajuta să nu devii obsedată de lucruri sau oameni. Dacă ai trecut recent printr-o despărțire, e momentul să te maturizezi și să lași totul în urmă. Dacă lucrurile sunt clare și ați pus punct relației din motive întemeiate, nu mai privi înapoi!

Amintește-ți că, deși îți place să ai lucrurile sub control, este imposibil să rezolvi totul cu propriile mâini. Ai nevoie de ajutorul altora, așa că încearcă să lucrezi mai mult în echipă în această săptămână. Succesul tău profesional și financiar depinde de asta. Chiar dacă îți place să fii propriul tău stăpân și să nu te consulți niciodată cu nimeni, dă dovadă de maturitate și realizează când trebuie să ceri ajutor.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Din fericire, viața ta sentimentală este una sănătoasă și fericită. Relația în care ești implicat/ă sau, mai bine spus, partenerul/a de viață îți dă forța necesară pentru a depăsi toate obstacolele vieții. Este foarte important să ai pe cineva lângă tine atunci când îți e greu, apreciază asta!

Găsește pozitivul și bucuria în lucrurile mărunte și nu uita să fii recunoascător/oare pentru ele. Deși uneori lumea pare un loc dificil în care să trăiești, nu renunța și nu uita cât de puternic/ă ești. Ai mai trecut și alte dăți prin cumpene legate de bani și ai reușit să le depășești cu succes. O poți face din nou atât timp cât te străduiești să rămâi optimist/ă în ciuda a tot ce se întâmplă. 

Citește și: 3 semne că v-ați iubit într-o viață anterioară

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Viața ta sentimentală nu va suferi prea mari schimbări în această săptămână. Se poate chiar ca acest lucru să te plictisească și să te facă să îți dorești ceva nou. Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă și de lungă durată, nu risca să faci o greșeală pe care nu o mai poți da înapoi. E fericirea ta, dar și a partenerului/ei în joc!

Ai o personalitate oarecum inflexibilă și atunci când iei propriile decizii este aproape imposibil să recunoști că ai fi putut greși. De asemenea, nu crezi că cineva ar avea dreptul să îți spună „Ți-am spus eu!” De aceea, încerci să îți ascunzi înfrângerile și probleme financiare cu care te confrunți. Nu te mai ascunde, inspiră adânc și începe din nou. Cu toții greșim, ai timp să îndrepți lucrurile! Ai încredere în tine!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragostea nu îți creează probleme, partenerul/a de viață nu te incomodează cu nimic. Îți poți urma planurile personale și visurile fără probleme, deoarece el/ea nu numai că e de acord cu tine, ci te și susține și te ajută atunci când ai nevoie. Dacă ești singur/ă, ești mulțumit/ă cu această situație, deoarece te poți ocupa exclusiv de carieră.

A sosit momentul să îți urmezi propria cale, să nu le mai permiți altora să decidă în continuare pentru tine sau să te lași influențat/ă. Deși par aspecte nesimnificative, trebuie să-ți urmezi doar calea ta de acum înainte. Ai încredere în tine, în ceea ce ai învățat din experiențele tale profesionale. Va fi dificil la început, dar a venit vremea să fii pe banii tăi! Când o vei face, te vei simți mulțumit/ă de tine și vei obține rezultate optime în carieră și afaceri. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod