Horoscopul săptămânii 30 iulie-5 august. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Această săptămână nu va fi una prea liniştită pentru tine pe plan amoros. Vot apărea tot felul de discuţii în contradictoriu între tine şi partenerul tău de viaţă, dar asta nu înseamnă că nu vă mai iubiţi. Chiar dacă vei fi tentată să renunţi de multe ori la relaţie, trebuie să ştii că certurile pot fi constructive dacă le gestionezi corect. Cu cât dezbateţi mai mult nemulţumirile pe care le aveţi, cu atât există mai multe şanse să ajungeţi la un numitor comun.

Nu o duci deloc bine cu banii pentru că eşti datoare vândută. E drept că acum începi să câştigi din ce în ce mai mulţi bani, dar asta nu înseamnă că poţi vei scăpa de stres prea curând. Chiar dacă, de regulă, eşti o persoană responsabilă şi organizată, există o etapă în viaţa fiecărui Berbec în care se lasă purtat de val şi face lucruri care îi pun în dificultate traiul.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încearcă în această săptămână să eviţi să aduci în discuţie probleme vechi peste care ar fi trebuit să fi trecut deja. Chiar dacă ai unele nemulţumiri cu privire la partenerul tău de viaţă, nu e cazul să le readuci în discuţie şi pe cele vechi. Axează-te pe prezent şi oferă-i celui de lângă tine şansa de a se apăra, căci eşti foarte bună la a critica fără să aştepţi o replică înapoi.

Mergi pe mâna partenerilor tăi de afaceri sau a colegilor tăi în această săptămână. Este o perioadă foarte agitată pentru tine, dar asta nu înseamnă că nu îi poţi face faţă. Nu spune nu provocărilor şi şanselor de a te dezvolta profesional, în special dacă asta ţi se cere la locul de muncă pentru a ocupa o poziţie mai bună. Luptă pentru evoluţia ta profesională şi pentru o îmbunătăţire financiară!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta eşti pusă pe distracţie, cel mai probabil eşti plecată în concediu sau intenţionezi să o faci. Dacă eşti singură, e momentul perfect pentru a te bucura din plin de liberatate şi de a flirta ori testa terenul în ceea ce priveşte anumiţi admiratori. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, cu siguranţă te concentrezi pe activităţile la care participi alături de iubit sau soţ. Scopul tău este de a reaprinde flacăra iubirii şi de a scăpa puţin de monotonie.

Eşti mai nehotărâtă decât oricând în această săptămână, iar asta fără doar şi poate te va afecta pe plan financiar. Vor trece oportunităţi destul de bune pe lângă tine, iar tu le vei primi cum îţi scapă din mână fără să îţi dai seama de ce se întâmplă cu adevărat. Din fericire pentru tine, nu stai atât de rău cu banii încât să primeşti critici de la cei dragi pentru că eşti atât de aiurită şi iresponsabilă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Eşti destul de agresivă verbal în această săptămână, în special cu persoanele apropiate ţie. Din păcate pentru tine, partenerul tău de viaţă va fi singurul care te va face să înţelegi că greşeşti, iar modalitatea nu va fi una prea plăcută. Cel mai probabil va anula un eveniment pe care îl aşteptai cu sufletul la gură sau va adopta metoda tăcerii, lucru care te va scoate din minţi. Cert este că la finalul săptămânii îţi vei cere scuze faţă de toţi celor pe care i-ai tratat urât.

Nimic nu îţi poate sta în cale atunci când îţi pui ceva în cap, cel puţin în aceste zile ale săptămânii. Vrei să te implici într-un proiect care pare destul de tentant din spusele celor cu mai multă experienţă decât tine. Cu toate că în mare parte acest lucru e adevărat, nimeni nu îţi poate garanta succesul, aşa că încearcă să nu îţi faci speranţe prea mari riscând să fii dezamăgită.

Leu(22 iulie - 22 august)

Orgoliul îţi va crea probleme pe plan personal în această săptămână, dar tot nu te vei lăsa convinsă că trebuie să te schimbi. Faptul că îţi tratezi partenerul de viaţă cu superioritate îl va pune pe acesta pe fugă. Dacă relaţia e la început de drum, cu siguranţă nu vei fi prea afectată de această pierdere, însă dacă relaţia este una de lungă durată atunci vei traversa cea mai mare cumpănă a ta de până acum. Lucrurile vor fi destul de grave în cazul în care eşti căsătorită sau ai copii.

Grozăvia nu este că ai bani cât nu mai ştii ce să faci cu ei, ci că devii arogantă şi le râzi celor din jur în nas. Faptul că situaţia ta financiară este una extrem de bună te face să te crezi prea bună pentru ei, iar această atitudine te va împinge cu paşi repezi spre singurătate. Nimeni nu ar putea să te suporte aşa cum eşti acum, nici cel cu care, poate, ai trăit atâţia ani până acum.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti mulţumită de viaţa ta în această perioadă, lucru care te surprinde atât pe tine, cât şi pe cei din jurul tău. Ai parte de o linişte şi satisfacţie interioară care te sperie şi te face să te gândeşti că urmează ceva care să strice tot. Zicala e prea frumos ca să fie adevărat se potriveşte de minune acestui context, însă totul este doar în mintea ta. Bucură-te la maxim de tot ce trăieşti, în special de relaţia pe care o ai cu iubitul sau soţul tău şi de afecţiunea pe care o primeşti.

La tine nu funcţionează moderaţia, ci extremele, cel puţin din punct de vedere al banilor. Acum traversezi o perioadă în care cheltuieşti foarte mulţi bani pe tot ce vezi şi nu poţi rezista tentaţiei de a nu o face chiar dacă regreţi ulterior de fiecare dată. Cu toate acestea, atât tu, cât şi cei din jur ştiu că această situaţie este pasageră şi că trebuie doar să îţi faci celebra reprezentaţie din an.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nimic nu te poate întoarce din drum atunci când îţi pui ceva în minte, iar asta e valabil şi pe plan amoros. Dacă te-ai despărţit recent de partenerul tău, indiferent de insistenţele sale de a vă împăca tu nu vei ceda. Cu toate că ai regrete şi poate că în interiorul tău ţi-ai dori să vă reîmpăcaţi, orgoliul este mai puternic decât sentimentele tale şi toate lumea are de pierdut din această cauză.

Ai da bani pe orice altceva, însă nu pe haine sau pe îngrijirea ta. Nu eşti dispusă să investeşti deloc în aspectul tău fizic, iar asta îţi poate afecta într-o oarecare măsură atât viaţa personală, cât şi profesională. Dacă ai o poziţie socială bună, încearcă în deosebi să îţi îndrepţi atenţia către tine, pentru că altfel ţi-ai putea tăia singură creanga de sub picioare!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În această săptămână vei avea parte de un eveniment în familie la care vei participa alături de iubitul tău pentru prima oară. Emoţiile vor fi mari, însă odată ajunsă acolo te vei elibera de orice stres. Dacă te îngrijora faptul că cei dragi s-ar putea să nu îl placă, iată că astrele au fost de partea ta şi au creat conjuncturi favorabile pentru ca acesta să facă o impresie foarte bună. Fii mai curajoasă pe viitor cu privire la alegerile tale în viaţă!

Contradicţiile cu partenerii de afaceri ori colegii îţi pot reduce şansele de a câştiga banii la care sperai. E drept că nu eşti tu vinovată de asta în totalitate, însă dacă ai învăţa să îţi ţii mai mult gura şi să te temperezi atunci când situaţia e încordată, totul ar fi mult mai bine. Gândeşte-te la ce vrei cu adevărat şi cum te vezi în viitorul apropiat, iar apoi fă tot ce poţi pentru a ajunge acolo.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei fi uşor deprimată în acest început de săptămână, însă această stare proastă se va diminua pe măsură ce zilele trec. E posibil dispoziţia să îţi fie dată de unele probleme de la serviciu, însă cei dragi sunt alături de tine şi te ajută să treci peste greutăţile întâmpinate. Din fericire, ai un partener cu un simţ al umorului bine dezvoltat, iar în situaţii ca acestea are ocazia de a-l scoate la suprafaţă.

Nu o duci prea bine cu banii încă de ceva vreme şi situaţia nu pare să se îndrepte prea curând. Singura veste bună pentru tine din acest punct de vedere este faptul că cei dragi îţi sar în ajutor şi te vor salva din situaţiile limită. Cu toate acestea, ai grijă ca atunci când îţi vei reveni să returnezi tuturor fiecare bănuţ în parte!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă eşti singură şi tristă, e cazul să treci la acţiune în această săptămână. Nu e deloc benefic pentru tine să stai pe margine şi să critici sau să invidiezi cuplurile din jurul tău. Aici este vorba de propriile alegeri, aşa că dacă vrei să continui de una singură, măcar fă-ţi viaţa frumoasă fără să te uiţi la alţii. În cazul în care vrei să îţi faci cât mai rapid un iubit, trebuie să ieşi mai des în oraş şi să interacţionezi cu cei care se bagă în seamă cu tine. Nu fi reticentă!

Un coleg de serviciu sau un şef îţi va reproşa în această săptămână faptul că munceşti puţin pe bani cam mulţi. E drept că ai avut un start bun la acest job, dar asta nu înseamnă că după aceea trebuie să fii delăsătoare. Din păcate pentru tine, demascarea e tot mai aproape, iar dacă nu te responsabilizezi prea curând, poziţia ta şi salariul vor fi în pericol. Nu te juca cu focul!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei avea parte de o săptămână în care nu vei avea prea mult timp de viaţa ta personală. Dacă eşti singură, acest lucru nu va constitui deloc o problemă, însă în caz contrar, va ieşi la iveală latura mai puţin plăcută a partenerului tău de viaţă. Chiar dacă ţi se va părea o tragedie pe moment, faptul că îţi dezvăluie personalitatea sa agresivă şi temperamentală este un lucru bun pe termen lung. După ce vei scăpa de această perioadă stresantă, vei avea mintea suficient de liniştită încât să poţi lua o decizie cu privire la el şi la relaţia voastră.

Problema nu este că nu ai bani, problema este să nu mai faci cheltuieli inutile. Toţi cei din jur te sfătuiesc să faci asta, aşa că ar trebui să îţi pui unele semne de întrebare. Chiar dacă faci faţă cu greu tentaţei de a spune nu hainelor şi mall-ului în general, acum este timpul să te forţezi pentru schimbare. E posibil să duci mai multe responsabilităţi pe umeri, cum ar fi întreţinerea unei familii sau a copiilor, iar tu să nu realizezi încă acest lucru şi să te comporţi ca şi înainte.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Instabilitatea de care dai dovadă ori de câte ori îţi faci un plan cu partenerul tău de viaţă va constitui o problemă în aceste zile. Chiar dacă iubitul sau soţul tău s-a arătat înţelegător până acum şi ţi-a acceptat toanele, de acum situaţia se schimbă radical. Vei fi pusă în faţa faptului împlinit ori vei fi silită să faci o alegere grea. Fie pleacă, fie te schimbi, iar lucrurile sunt destul de serioase de această dată, aşa că nu lua nimic în râs!

Visarea care te caracterizează în totalitate îţi poate aduce multe beneficii pe plan financiar în această săptămână. E posibil să îţi vină unele idei geniale pe care să le pui în aplicare la locul de muncă cu un curaj pe care alţii nu l-ar avea. Chiar dacă nu întotdeauna ai rezultate bune datorită acestei atitudini uşor iresponsabile, acum este clar că e momentul tău. Mai mult decât crezi că dacă nu încerci, nu ai cum să câştigi!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod