Horoscopul săptămânii 27 aprilie-3 mai. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Totul merge bine în dragoste săptămâna aceasta, pentru că ești plină de viață. Ai oportunitatea de a transforma orice întâlnire virtuală în relații solide, pe termen lung. Este momentul perfect pentru a-ți colora puțin viața amoroasă și de a experimenta tot felul de lucruri noi!

Situația ta financiară ar putea suferi unele modificări în această săptămână. Din fericire, veștile sunt bune și vei obține confort și seninătate. Este un moment excelent pentru a te îmbogăți, a-ți crește venitul, a semna contracte, a face achiziții sau pentru a afectua tranzacții. Și asta doar datorită influențelor lui Jupiter.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ești irezeistibilă și nu te privezi de exercitarea puterii tale de seducție. Dacă ești singură, ar trebui să răspunzi avansurilor pasionale care îți sunt făcute. Dacă ești implicată într-o relație, astrele te sfătuiesc să încerci să reaprinzi flacăra iubirii. Nu rata nicio oportunitate și bucură-te de micile plăceri ale vieții!

Confortul tău financiar este asigurat și asta îți permite să duci o viață liniștită pe care o meriți din plin. Nu vei întâmpina probleme în ceea ce privește gestionarea bugetului și ai putea beneficia chiar de o sumă de bani neașteptată și...binevenită.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este o săptămână bună pentru calmarea conflictelor și dezamorsarea discuțiilor mai mult sau mai puțin delicate cu partenerul. Vei avea diplomația și răbdarea necesare pentru a te face înțeleasă fără să fii stresantă sau să superi pe cineva. Profită de ocazie pentru a aborda teme precum intimitatea, proiectele familiale sau banii.

Ai un proiect în minte, dar mai e mult până să câștigi bani de pe urma lui. Așteptarea va merita, însă trebuie să te înarmezi cu răbdare. Chiar dacă acum nu o duci excelent din punct de vedere financiar, viitorul sună bine!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Astrele îți călăuzesc pașii în această săptămână și au în permanență grijă de iubirile tale. Poți cuceri pe oricine datorită entuziasmului pe care îl arăți. Dacă ești singură, trăiește practic și dedică-te în întregime plăcerii. Acest lucru îți va schimba radical starea de spirit.

Vei acorda o mai mare atenție cheluielilor în această săptămână și vei reuși să economisești ceva. Deși e neplăcut, fă calcule atente de fiecare dată când vrei să achiziționezi ceva, indiferent cât de nesimnificativ ar putea părea acel lucru. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu vei avea parte de armonie în cuplu decât dacă vei fi deschisă față de partenerul de viață. O astfel de schimbare de atitudine îl va încuraja să îți urmeze exemplul. Deschide un dialog sincer și tolerant, pentru a elimina toate tensiunile existente. Dacă ești singură, fii selectivă în ceea ce privește întâlnirile virtuale. Atragi cu precădere bărbați dominanți.

Conjunctura astrală din această săptămână te îndeamnă să iei unele decizii financiare. Deși nu va fi ușor, fii exigentă și stabilește limite clare în ceea ce privește cheltuielile. Ar fi o catastrofă să te lași dusă de val și să faci cumpărături inutile și exagerate, chiar dacă pe moment te fac să te simți atât de bine!

Citește și: Ce să urmărești pe Netflix, în funcție de zodia ta

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ești atractivă, deoarece ai găsit metoda perfectă de a-ți pune în valoare calitățile. Poți face o declarație de dragoste oricui și succesul e garantat. Dacă ești implicată într-o relație, trebuie să dai dovadă de mai multă înțelegere cu privire la partenerul de viață. Pune-te din când în când în pielea lui!

Nicicând nu ai stat mai bine cu moralul decât acum. Surprinzător, ai parte de câștiguri, obții profit, faci achiziții și te implici în proiecte promițătoare. Nimic nu te oprește, însă trebuie să nu exagerezi cu munca dacă vrei ca această perioadă înfloritoare să fie de durată!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ești motivată, comunici cu încredere și creezi un mediu armonios în viața sentimentală. Săptămâna aceasta îi vei dedica mai mult timp partenerului de viață, iar atitudinea ta va fi mai binevoitoare. Te simți foarte fericită atunci când îi răsfeți pe cei dragi!

Simți că ritmul vieții tale a încetinit și la fel și evoluția ta profesională ori financiară. Fii mai prudentă în această săptămână, pentru că astfel vei evita eventualele neplăceri legate de bani.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Te bucuri de un partener generos, generos atât prin fapte, cât și prin vorbe. Dacă ești singură, astrele te sfătuiesc să fii atentă la tot ce se întâmplă în jurul tău. Nu trebuie să te temi de singuratate, pentru că acest lucru se vede și poate fi decisiv în ceea ce privește succesul tău amoros.

Totul merge bine în ceea ce privește banii, cel puțin în această săptămână. Reușești să îți achiți datoriile, să faci cumpărăturile de bază și să duci un trai modest spre bun. Te simți norocoasă și exact asta e atitudinea pe care trebuie să o ai!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragostea îți va aduce multe satisfacții în această perioadă. Profită de tot ce se petrece pentru a-ți consolida relația. Reacțiile tale sunt dictate de inimă, așa că partenerul tău, pur și simplu, te va adora. Dacă ești singură, circumstanțele sunt favorabile pentru întâlniri valoaroase, fie ele doar virtuale.

Până când situația ta financiară nu este stabilă, continuă să fii precaută! Chiar dacă strângi cureaua, vei putea să te bucuri de micile plăceri ale vieții, doar că cu bani mai puțini. Nu privi această perioadă cu pesimism și regret, lucrurile vor reveni la normal în câteva luni!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ești foarte seducătoare și vei face ravagii în jurul tău. Nimeni nu îți poate rezista. Este o săptămână bună pentru afecțiune, acțiuni curajoase și declarații de iubire atipice. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, aproape atingi echilibrul perfect în viața de cuplu.

Ești destul de liniștită în ceea ce privește banii. Din fericire, salariul nu ți-a fost mișcorat și nici nu ai fost disponibilizată așa cum li se întâmplă multora. Fie că este vorba de noroc sau de competențele tale, cert este că problemele te ocolesc în această săptămână.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Începutul acestei săptămâni va fi liniștit în ceea ce privește dragostea. De la mijlocul săptămânii însă, lucrurile încep să se schimbe din cauza faptul că îți pierzi răbdarea și rezistența. Spune-i partenerului tot ce te deranjează, pentru că doar așa veți reuși să ajungeți la o soluție favorabilă pentru amândoi.

Încet, încet vei reuși să te redresezi financiar, chiar dacă acum ți se pare ceva imposibil. Există soluții pentru orice și nu ar trebui să uiți asta! Atât timp cât ești într-o formă bună și mintea ți-e limpede, vei putea prelua cotrolul cât mai curând posibil.

Pești(19 februarie - 20 martie)

În această săptămână te vei bucura de mai multă libertate în relația ta. Traversezi o perioadă bună, fără vreun eveniment notabil și fără probleme specifice. De asemenea, este momentul perfect pentru a începe o relație romantică.

Fericire absolută! Ce ar putea fi mai plăcut decât să nu ai nicio teamă legată de bani? Te trezești dintr-un somn lung în această săptămână și lumea pare de vis. Ai muncit foarte mult în ultima perioadă, iar rezultatul depășește cele mai exigente așteptări. Poți să începi să îți faci planuri de viitor!

Citește și: Cum să-ți dai seama că urmează să te ceară de soție, în funcție de zodia lui

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod