Ce să urmărești pe Netflix, în funcție de zodia ta

Există atât de multe filme bune pe Netflix, încât îți poate fi destul de greu să alegi ceva. Zodia ta te poate ajuta să iei cea mai bună decizie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Sugar Rush

Nu îți place să zăbovești prea mult în căutarea unui film sau show TV, așa că vrei ceva rapid și concret. Ai un caracter competitiv, ceea ce înseamnă că opțiunea ideală pentru tine ar fi orice are legătură cu concurența, creativitatea și depășirea limitelor. De aceea, astrele îți recomandă Sugar Rush, un concurs culinar în care sunt prezenți bucătari profesioniști care se luptă pentru supremație. Spectacolul este antrenant, cu rezultate rapide, eliminări și mai multe runde în fiecare episod. Astfel, îți poți folosi simțul critic și poți învăța simultan trucuri de gătit.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Amazing Interiors

Apreciezi creativitatea și ești interesată de artă, dar fără să simți nevoia de competivitate. Amazing Interiors este un serial documentar despre amenajări interioare și designul caselor, perfect pentru a-ți satisface nevoia de frumos. Adori detaliile, iar această mini-serie îți va oferi cel mai bun exemplu de creativitate și inovație.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Orange Is The New Black

Cu siguranță vei aprecia intensitatea și originalitatea serialului Orange Is The New Black. Chiar dacă subiectul este destul de întunecat, există umor presărat pe tot parcursul acțiunii. Relațiile sociale de valoare sunt foarte importante pentru tine, iar personajele din acest serial și viclenia lor îți vor păstra viu interesul pe parcursul celor șapte sezoane și îți vor da lecții de viață.

Citește și: Horoscopul lunii aprilie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Love

Love, un film original Netflix, este o dramă romantică perfectă pentru tine. Deși cuplul protagonist, interpretat de Gillian Jacobs și Paul Rust, poate stârni destul de ușor antipatii având în vedere relația lor nereușită, tu ai darul de a te atașa de personaje și de a le aprecia imperfecțiunile. Find o persoană pesimistă, acest serial este ca o briză de aer curat pentru tine.

Leu(22 iulie - 22 august)

House of Cards

House of Cards este o dramă care te va captiva. Intensitatea serialului pur și simplu te va transpune în acea lume. Te vei identifica cu personajele principale, cuplul politic Francis și Claire Underwood (interpretate de Kevin Spacey și Robin Wright), și cu aroganța lor extremă și nevoia de control. Vei aprecia estetica elegantă a producției și fluxul constant de probleme care trebuie rezolvate.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Planet Earth

Nu e niciun secret că ai o relație deosebit de strânsă cu natura, așa că Planet Earth este exact documentarul care îți trebuie. Ești foarte atentă la detalii, așa că o privire în profunzime asupra unui subiect vast care te interesează este ceea ce te atrage cel mai mult. Te plictisești dacă nu ai nimic de învățat, dar această producție este plină de informații cate te vor fascina. În plus, îți menține interesul vizual fără doar și poate.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Friends

Ai simțul umorului și prețuiești relațiile adevărate, așa că serialul Friends este alegerea perfectă pentru tine. Filmul se concentrează pe prietenii și pe consolidarea relațiilor, stârnindu-ți în același timp hohote de râs. E opțiunea ideală pentru o vizionare de lungă durată, stând confortabil pe canapea.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Suits

Nu numai că serialul este plin de dramă, dar personajele sunt foarte puternice, pline de resurse și foarte pasionate de munca lor. Îți sună cunoscut? Suits are suficiente sezoane cât să te țină o bună perioadă de timp cu sufletul la gură. Te vei identifica cu numeroase personaje și vei învăța trucuri și viclenii utile în viață.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Jack Whitehall: Travels with my father

Ai un interes aparte pentru călătorii, așa că această serie documentară îți oferă posibilitatea de a călători imaginar în toată lumea. Locurile deosebite, culturile atât de diferite și frumusețea bucătăriei locale îți satisface curiozitatea înnăscută. Mai mult decât atât, Travels with my father îți va oferi doza de râs de care ai nevoie, pentru că cei doi prezintă cu un umor negru și părțile mai puțin plăcute ale țărilor respective.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

F is for Family

Desenul animat F is for Family este perfect pentru tine. Ești orientată spre familie, pui în aplicare tot ce e bun și ești neiertătoare cu tot ce este rău. Personajul lui Burr, tatăl care luptă cu Frank Murphy, este un exemplu pentru tine. Acest desen este atât o lecție de viață, cât și o evadare răcoritoare.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Black Mirror

Black Mirror este un serial uimitor și obligatoriu pentru oricine are un interes deosebit pentru viitorul umanității. Cauți să fii stimulată intelectual, iar viziunile distopice se vor juca cu mintea ta. Nevoia de varietate îți va fi satisfăcută și nu există nicio șansă să te plictisești.

Pești(19 februarie - 20 martie)

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory este exact comedia de care ai nevoie. Ai un simț al umorului dezvoltat și o afinitate pentru satiră. Combinația dintre inteligență și haz din acest serial nu trebuie ratată, cel puțin nu de tine. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod