Horoscopul lunii aprilie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna aprilie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Luna aceasta vei fi nevoită să amesteci viața personală cu cea profesională.

Dacă trebuie să lucrezi de acasă, astrele te sfătuiesc să îți faci un colț doar al tău, unde nu te poate deranja nimeni. Fă-ți un program exact ca la locul de muncă/birou și nu lăsa anumite sarcini pentru orele în care ar trebui să stai împreună cu familia. Vrând-nevrând vă veți împiedica unii de alții prin casă, însă este important să faci o delimitare clară între aceste două aspecte. În ceea ce privește banii nu vor exista schimbări în rău, ba chiar se poate spune că faci mai multe economii din cauza situației actuale. De asemenea, fă mai multe exerciții fizice și nu mânca pe fond nervos!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna aceasta vei fi destul de ocupată cu munca și tot ce prespune ea.

Se pare că nu vei avea deloc timp pentru altceva, iar cei dragi ar putea să îți reproșeze acest lucru. Este adevărat că ai toate motivele să te concentrezi pe carieră în aceste momente, însă nu te implica în prea multe proiecte deodată, pentru că vei eșua. Stai liniștită, sezonul Taurului începe pe 19 aprilie și, odată cu acesta, vei uita de stres și te vei simți din nou liberă.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei traversa această lună într-un ritm amețitor, pentru tine și pentru cei din jur.

Ai multă energie, probabil din cauza izolării în casă, și nu prea știi cum să o consumi într-un mod eficient. Suplinește activitățile cu care erai obișnuită în trecut cu programe de exerciții fizice găsite pe internet, conversații video cu prietenii și multă, multă joacă alături de copii, dacă este cazul. Trebuie să profiți din plin de tot acest timp, deoarece lenea te va captiva cât de curând.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Luna aceasta te vei concentra atât de mult pe muncă, încă nu vei mai reuși să vezi nimic altceva în jur.

Din fericire, începând cu 19 aprilie totul se va schimba și va fi mult mai bine. Munca va trece la coada listei, iar prietenii și persoana iubită vor fi o prioritate. De asemenea, încearcă pe cât posibil să nu neglijezi educația copiilor, în special dacă ești singura persoană care are grijă și se ocupă de ei.

Leu(22 iulie - 22 august)

Luna aprilie va fi despre dragoste. Mintea îți stă numai la relații, fie ele aventuri de-o noapte sau angajamente serioase.

Poți foarte ușor să te împaci cu un fost iubit, dar, de asemenea, și să te desparți de actualul pentru că simți că nu sunteți compatibili. Perioada de izolare poate scoate la iveală atât lucrurile bune, cât și diferențele majore dintre tine și partener. Indiferent despre ce este vorba, acum se vor clarifica lucrurile!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Chiar dacă începutul lunii nu este unul prea bun, nu trebuie să îți pierzi speranța că lucrurile se vor îmbunătăți.

Întâmpini unele dificultăți cu banii, dar vei fi ajutată de cei dragi de fiecare dată când ceri ajutor. Jumătatea lui aprilie îți va aduce exact ceea ce ai nevoie: un plan de evadare de la toate problemele tale. Acesta poate însemna un curs de gătit, reorganizarea casei și dulapurilor sau orice astfel de activitate care te va îndepărta de grijile actuale.
 

Citește și: 5 zodii de bărbați care schimbă femeile ca pe șosete

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna aprilie va fi destul de plictisitoare, însă gândește-te câte vei avea de făcut atunci când va trece această perioada grea.

Schimbarea este dificilă pentru toată lumea, dar încearcă să nu te panichezi și să fugi. În ceea ce privește dragostea, veștile sunt mai mult decât îmbucurătoare. Ultimele zile ale lunii îți pot scoate în cale o persoană cu adevărat specială. Chiar dacă nu o poți întâlni în carne și oase, simplele discuții purtate cu ea vor fi suficiente cât să îți dai seama că nu vrei s-o mai pierzi niciodată!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna aceasta vei începe o relație extrem de profundă cu cineva.

Faptul că reușești să îți arăți vulnerabilitățile și să fii mai sinceră cu tine și cu cei din jur te ajută să creezi legături care vor dura o viață. Fie că este vorba despre prietenie sau iubire, cert e că vei găsi o persoană care te ascultă, te înțelege și te ajută să vezi întotdeauna partea plină a paharului. Îți e de mare ajutor pentru a trece cu bine peste încercările vieții!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Aprilie începe cu o energie incredibilă.

E surprizător, dar te vei trezi în mijlocul unui vârtej de distracție până pe 19 aprilie. Chiar dacă nu ieși în oraș, în parc sau să mergi în excursii, vei avea o mulțime de activități interesante și solicitante în care să te implici. Apoi, te vei lovi cu fața de un perete numit sezonul Taurului. Vei reveni la rutină și totul va părea foarte plictisitor. Nu îți face griji, va trece și asta!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Să muncești de acasă te poate stoarce de energie mai mult decât dacă ai merge la locul de muncă.

Nu lăsa acest lucru să te afecteze, nu există nimic care să te doboare! De asemenea, vei observa o îmbunătățire în viața ta de cuplu. Gesturile de afecțiune și declarațiile de iubire sunt mai dese și mai sincere. Dacă ești singură, e posibil să primești un telefon de la un fost iubit pe care l-au năpădit amintirile. Nu ceda din cauza plictiselii!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei avea un program foarte aglomerat în această lună.

Deși ești nevoită să uiți de viața ta socială, tot simți că nu îți ajunge timpul să faci tot ce ai de făcut. Nu te panica, e posibil să fie vorba doar de o etapă până îți găsești ritmul și te adaptezi schimbării. Te vei concentra pe carieră și te vei strădui destul de mult să câștigi bani în plus din activități suplimentare.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Pești(19 februarie - 20 martie)

Nu vei începe luna cu dreptul, ci chiar cu o dispoziție destul de proastă.

Te vei simți în continuare privată de orice bucurie a vieții și brusc realizezi câte ai avut și nu ai apreciat. E târziu pentru regrete, de aceea, astrele te sfătuiesc să te bucuri de prezent pentru a nu mai repeta greșeala! Ascultă mai multă muzică, dansează și vorbește cu cei dragi, chiar dacă doar telefonic.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod