Ce cred oamenii despre tine, în funcție de zodia ta

Fiecare semn zodiacal are trăsături de personalitate pe care ceilalți le remarcă și care îi determină să-și formeze o anumită impresie. Cu toate acestea, ceea ce se vede la exterior nu coincide întotdeauna cu adevăratul sine!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Tu pari foarte calm și stăpân pe tine la exterior.

Oamenii care te privesc nu și-ar putea imagina că ai putea deveni emotiv sau agresiv. Cu toate acestea, la interior, s-ar putea să nu fii la fel de liniștit. Răceala ta exterioară se transformă într-un foc pasional ori de câte ori ești provocat. De asemenea, nimic și nimeni nu poate sta în calea ta atunci când ți-ai fixat un obiectiv, oricât de pasiv ai părea.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Tu ești o persoană materialistă și rafinată, cu un simț estetic deosebit.

Te îmbraci mereu la patru ace și ești foarte atent la detalii. Din cauza așteptărilor tale înalte și a atitudinii perfecționiste, poți părea destul de acid și cu nasul pe sus. În realitate, tu nu te crezi mai bun decât ceilalți și nu vrei să pari superior. Pur și simplu îți plac lucrurile de calitate și acesta e modul tău de viața.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ești o persoană destul de expresivă și agitată.

Spui mereu ce gândești și te îmbraci după bunul plac. Pari o persoană căreia nu îi pasă de părerile nimănui. Cu toate acestea, în interiorul tău se duc lupre grele între ceea ce îți dorești să fii și ceea ce ești. De fapt, nu ești un spirit atât de liber și de nepăsător precum te arăți.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ești o persoană sensibilă și grijulie.

Te gândești mult la alții și faci tot ce poți pentru a ajuta. Ești emotiv, tandru și obișnuiești să oferi mai mult decât primești. Ești privită drept o persoană calmă și blând, dar în interior ești foarte dur. Da, ai grijă de oamni și ești dezinteresat, dar ai grijă să nu permiți nimănui să profite de tine. Știi cine merită grija și timpul tău și ești un profesionist în a-i demasca pe cei care au intenții ascunse.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Leu(22 iulie - 22 august)

Ești o persoană foarte îndrăzneață și sigură pe sine.

Tu ești primul care spune da provocărilor și care le arată celorlalți cum se face. De asemenea, ești un maestru al modei, de aceea întorci capetele tuturor celor pe lângă care treci. Dar, pe dinăuntru, ești, de fapt, mult mai intuitiv și mai creativ decât crede lumea. Ai o latură blândă, feminină și creativă pe care nu o arăți la exterior.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ești o persoană cu un suflet bun, muncitoare și practică.

Vrei ca totul să fie într-o ordine perfectă, de la părul tău până la mediul în care trăiești. Ai un milion de planuri și cauți mereu proiecte noi și modalități de îmbunătățire a lucrurilor. Oamenii te pot percepe drept o persoană foarte stabilă și rezervată, dar în interior ascunzi o latură sălbatică ce are nevoie doar de momentul potrivit pentru a ieși la suprafață. Odată ce acest lucru se întâmplă, nimic nu te va mai opri. Vei fi cel care va dansa pe mese și care îi încurajează și pe ceilalați să o facă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Faci parte din categoria oamenilor care cred că viața trebuie trăită la maximum.

Ești plin de entuziasm și întotdeauna îți faci timp să privești ambele părți ale oricărei situații. Oamenii văd că privești viața drept o mare petrecere, însă în interiorul tău ești extrem de sensibil și emotiv.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ești o persoană puternică și pasională.

Iubești viața și vrei să o trăiești din plin. Atitudinea ta emană mult curaj. Cu toate acestea, sub tot dinamismul tău se ascunde o latură liniștită și calmă. Desigur, nu o dezvălui, pentru că nu ai vrea să pari slab.  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Iubești să călătorești. Ești mereu pe picior de plecare și în căutare de noi experiențe.

Ceea ce nu știu oamenii despre tine este că aventurile și călătoriile tale nu se referă la distracție. Cauți un sens mai profund al vieții și o conexiune cu viața, natura și alte culturi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn, ești matur și responsabil.

Ai o viață structurată și ești foarte orientat spre detalii. Oamenii te caută pentru sfaturi, pentru că emani calm și echilibru. Cu toate acestea, ei nu știu că ești extrem de distractiv. Ai un simț al umorului care este într-adevăr molipsitor odată ce îl lași să iasă la suprafață.
 

Citește și: Cât de repede se plictisește în relații, în funcție de zodia lui

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ești o persoană foarte inteligentă. Ai avantajul de a avea o gândire complexă și vii mereu cu soluții și idei care pot lua cu adevărat oamenii prin surprindere.

Ești o fire curioasă, îți place să călătorești și să explorezi alte culturi. S-ar putea să pari îngâmfat și că le știi pe toate, dar, în interior, ești cu adevărat empatic și vrei să ajuți lumea. Ești primul care se oferă voluntar pentru orice cauză, doar că nu îți arăți această latură a ta plină de compasiune.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Ești o persoană extrem de creativă.

Te implici în orice proiect care îți permite să te exprimi liber, fie că este vorba despre arte, muzică sau poezie. S-ar putea să pari destul de pierdut și visător, dar, în interior, ești puternic, structurat și ambițios. Tăcerea și absența ta sunt doar o modalitate de a ajunge mai rapid la obiectivele pe care ți le-ai propus.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod