Horoscopul norocului. Ce surprize plăcute îți pregătește această săptămână

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află ce vești bune vei primi în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În această săptămână, norocul de care te vei bucura are legătură cu viața ta profesională.

Apar oportunități grozave de a avansa sau, cel puțin, de a-ți impresiona șefii. Fii răbdătoare și ia totul pas cu pas. Știi ce vrei și știi ce poți, așadar aptitudinile tale nu au cum să nu iasă în evidență în această perioadă. O situație favorabilă te aduce în lumina reflectoarelor, dar nu trebuie să te comporți ca o vedetă...încă!!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Norocul vine la tine sub forma unei schimbări de sine.

Vei avea mai multă încredere în tine în această săptămână, fapt pentru care vei reuși să avansezi pe plan profesional. Faptul că îți expui ideile cu îndrăzneală te duce tot mai aproape de top. De asemenea, astrele te încurajează să adopți această atitudine pe toate planurile vieții tale! Mai mult decât atât, ai șansa de a intra în legătură cu o persoană care te poate susține financiar în viitor.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Se anunță vești bune pentru tine pe plan sentimental.

Ai toate șansele să te implici într-o relație nouă și de viitor sau să resuscitezi relația actuală. Între tine și partenerul tău se instalează armonia, afecțiunea și aprecierea. De asemenea, în ceea ce privește munca, ideile tale ar putea fi salvatoare pentru compania pentru care activezi, ceea ce aduce după sine mai mult respect și popularitate pentru tine.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă vei reuși să-ți faci curaj să spui ceea ce vrei și să înveți să spui nu, atunci viața ta va fi mult mai bună în această săptămână.

Norocul este de partea ta pe plan profesional și financiar, pentru că proiectele în care ești implicată încep să dea roade. Relațiile pe care ți le clădești cu partenerii, colegii sau șefii tăi îți dictează succesul. De asemenea, pe plan sentimental relația de cuplu devine mai puternică.

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei obține rezultate foarte bune în această săptămână dacă lupți pentru ceea ce îți dorești și îți aperi convingerile.

Abilitatea ta de comunicare va fi aliatul tău de bază, reușind astfel să convingi pe oricine, în legătură cu orice. Veștile bune nu întârzie să apară pe plan profesional ori financiar.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă ești singură, săptămâna aceasta va fi extrem de bună pe plan sentimental.

Ai ocazia de a întâlni oameni noi, chiar dacă nu față în față, iar printre aceștia s-ar putea afla chiar alesul inimii tale. Este foarte important să comunici deschis cu oricine și să îți arăți adevărata față.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta vei avea ocazia de a te întâlni cu o persoană de care îți este foarte dor.

Se anunță vești bune pe plan sentimental și, cel mai probabil, este vorba despre mutarea împreună cu partenerul de viață sau chiar de o cerere în căsătorie. Dacă ești singură, acesta este momentul în care ai putea să-ți găsești un partener, chiar dacă relația nu poate fi decât virtuală momentan.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

La locul de muncă, dacă trebuie să iei decizii, acesta este un moment bun pentru a acționa cu curaj.

Vei avea parte de succes atât profesional, cât și financiar dacă îți expui ideile cu îndrăzneală. De asemenea, în ceea ce privește relația de cuplu, te vei simți foarte iubită și vei primi exact ceea ce ai nevoie!
 

Citește și: Horoscopul lunii aprilie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Intuiția te va duce tot mai aproape de succes în această săptămână.

Bazează-te pe ea și, astfel, vei evita să faci greșeli. De asemenea, te vei bucura de un weekend de excepție alături de cei dragi. Chiar dacă nu vei fi alături de toți cei pe care îi iubești, persoanele cele mai importante nu vor lipsi de lângă tine în momentele importante ale vieții.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

La locul de muncă ai parte de noroc cu carul.

Dar, pe lângă el, eforturile tale de a-ți face cât mai bine treaba au un mare aport. Fie primești o sumă de bani importantă, fie se leagă un parteneriat pe care ți-l doreai de multă vreme, cert este că lucrurile se îndreaptă spre direcția dorită și te bucuri de succes.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta vei scăpa de rutină datorită unei vești bune pe care o vei primi de la o persoană cu care nu ai mai păstrat legătura în ultima perioadă.

Bucură-te de momentele bune pe care le trăiești! Pe de altă parte, pe plan profesional totul pare să indice că ești pe calea cea bună, doar că trebuie să ai mai multă încredere în tine și în munca pe care o depui în proiectele tale.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Magnetismul tău te ajută să atragi de partea ta pe oricine.

Dacă ai un interes, fie el profesional sau sentimental, e important să te folosești de șarm pentru a obține tot ce îți dorești. Poți obține o reducere de preț, o mărire de salariu sau mai puține sarcini la locul de muncă. De asemenea, partenerul de viață va fi mult mai dispus să îți facă pe plac.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod