Avantajele și dezavantajele căsătoriei cu el, în funcție de zodia în care s-a născut

Oricât de îndrăgostite am fi, relația nu va supraviețui dacă nu există compatibilitate. E nevoie de mult timp și efort pentru a înțelege trăsăturile de personalitate ale unei persoane și de a descoperi dacă ne potrivim sau nu cu ea. Dar, astrologia ne poate facilita munca!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Avantaje: Berbecului îi place aventura și e o persoană foarte distractivă și carismatică. Te va provoca și îți va forța limitele. Chimia dintre tine și el va fi orbitoare pe toate planurile: fizic, emoțional și mental și va dura, probabil, toată viața.

Dezavantaje:
Berbecul este omul extremelor. El poate fi uneori prea retras și ignorant cu lucrurile de care trebuie să se ocupe sau se poate retrage total pentru a se ocupa de treburile lui. Indiferent de situație, nu e un mod sănătos de a proceda și te vei trezi adesea întrebându-te ce să faci pentru a-l susține în perioadele stresante.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Avantaje: Taurul este cel mai loial și de încredere dintre toate semnele zodiacale. Este harnic și ambițios și îți va oferi tot confortul pe care ți-l dorești. De asemenea, este destul de expresiv, afectuos și te va trata ca pe o regină.

Dezavantaje:
Taurul este și cea mai încăpățânată zodie. Nu îi plac schimbările, iar compromisul este un concept care îi e total străin.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Avantaje: Nativul din Gemeni stă foarte bine la capitolul comunicare, astfel încât vei putea discuta într-un mod rațional orice cu el. De asemenea, e fermecător, energic și distractiv.

Dezavantaje: Partea proastă este că acest nativ ține prea mult la libertatea sa și nu e prea dornic de relații pe termen lung.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Avantaje: Racul este un om de casă. Acesta îți va oferi confort, siguranță și dragoste. Bărbatul Rac știe să-și facă soția să se simtă specială și iubită, fără a o sufoca. De asemenea, este un tată excelent.

Dezavantaje: Bărbatul Rac se închide în el și devine foarte rece atunci când este rănit. De asemenea, el este foarte apropiat de mama sa și de familia din care provine, așadar dacă vrei ca lucrurile să funcționeze bine între voi, va trebui să înveți să te înțelegi cu ai lui.

Leu(22 iulie - 22 august)

Avantaje: Leul este foarte generos și afectuos. Dacă te iubește, te va trata cu dragoste și apreciere în fața întregii lumi. Te face să trăiești viața la maximum.

Dezavantaje: Defectul cel mai mare al Leului este orgoliul. De asemenea, vrea să fie în lumina reflectoarelor tot timpul, este foarte competitiv și agresiv. 

Citește și: 5 zodii cu două fețe. Sunt maestre în manipulare!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Avantaje: Bărbatul Fecioară este semnul cel mai practic și harnic din întreg zodiacul. Este de încredere și foarte realist. Îi place să construiască, să rezolve problemele și știe să fie alături de tine atunci când ai nevoie. De asemenea, e grijuliu atât ca soț, cât și ca tată.

Dezavantaje: Partea proastă este că e perfecționist. Te va enerva la culme cu obsesia lui pentru curațenie sau ordine în general în viață.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Avantaje: Bărbatul Balanță este foarte sociabil și deschis. De asemenea, crede în echilibru și dreptate. El va sprijini întotdeauna ceea ce este corect. Are o busola morală foarte puternică și nu va face nimic intenționat pentru a te răni.

Dezavantaje: Partea proastă e că el caută întotdeauna echilibrul perfect și ar putea fi destul de indecis din această cauză. De asemenea, dorința lui de socializare și iubirea pentru oameni îl poate determina să te ignore de multe ori pentru a discuta cu alte persoane.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Avantaje: Scorpionul este fidel și pasional. De aceea, îți va satisface toate dorințele și nevoile.

Dezavantaje: Poate fi destul de misterios și îți poate da răspunsuri ciudate. De asemenea, poate fi acid, posesiv și neiertător. Dacă te prinde cu minciuna, atunci o va folosi împotriva ta tot restul vieții.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Avantaje: Săgetătorul e deștept, înțelept, filozof și adoră să exploreze lumea. El e cel care îți va extinde orizonturile.

Dezavantaje: Partea proastă este că urăște să piardă și nu vei putea să îl schimbi. De asemenea, se plictisește foarte ușor, așa că va trebui să te reinventezi constant pentru a-i menține interesul. Altfel, te va părăsi pentru o persoană nouă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Avantaje: Capricornul este cel mai bun soț, deoarece e fidel, muncitor și responsabil din punct de vedere financiar. Îi place să construiască o relație cărămidă cu cărămidă, cu o fundație foarte puternică pe care să nu o poate clătina nimeni.

Dezavantaje: Pentru că este foarte dedicat muncii lui, s-ar putea să nu își găsească prea mult timp pentru tine. De asemenea, din această cauză se poate îndepărta emoțional.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Avantaje: Vărsătorul este inteligent și foarte iubitor. Îi place să călătorească și să se distreze. De asemenea, adoră să experimenteze tot felul de lucruri noi în dormitor și se simte satisfăcut atunci când tu ești satisfăcută. Vărsătorul te stimulează atât mental, cât și fizic.

Dezavantaje: Partea proastă e că Vărsătorul poate ajunge foarte departe atunci când vine vorba de sentimente. De asemenea, e foarte ferm și face ceva numai dacă vrea să o facă. Nu poți să-i îmblânzești spiritul sălbatic și rebel.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Avantaje: Nativul din Pești este creativ și inteligent. Va știi întotdeauna cum să aplaneze conflictele, făcându-te să râzi sau punându-ți melodia preferată. De asemenea, e un bun ascultător și rezolvator de probleme.

Dezavantaje: Bărbatul din această zodie poate avea schimbări bruște de dispoziție. Poate trece de la cald la rece în doar câteva secunde. El poate să se ascundă în cochilia lui și poate fi atât de distant încât chiar te va pune pe gânduri. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod