Cum să-ți dai seama că urmează să te ceară de soție, în funcție de zodia lui

Când te va cere de soție, va fi unul dintre cele mai romantice momente din viața ta, pe care cu siguranță nu îl vei uita niciodată. Dar, oare când se va întâmpla?

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Personalitatea Berbecului este definită prin aventură și concurență, așa că va bate apropouri atât față de tine, cât și față de ceilalți cu privire la ce urmează să facă.

A planificat acesta o escapadă romantică sau a cumpărat bilete într-un loc la care nici nu visai? Acestea sunt semnele evidente că intenționează să te ceară de soție!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Iubitul tău din zodia Taur este o persoană de încredere, așadar propunerea lui va cuprinde elementele esențiale, supriză și romantism.

Planificarea lui ar putea consta în munca până la ore târzii, în cumpărături online pe care se ferește să ți le arate și alte astfel de comportamente secrete.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Partenerul tău din zodia Gemeni este destul de indecis și tot ce face el este confuz.

Așasar, atunci când s-a hotărât să te ceară de soție, nu va exista niciun indiciu care să-l dea de gol, pentru că el transmite întotdeauna numai semnale mixte.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Partenerul tău din zodia Rac este sentimental și visător de obicei, dar dacă intenționează să te ceară de soție, toate aceste stări de vor intensifica.

Îl vei vedea mai pierdut în gânduri decât de obicei, pentru că se gândește la inele, la locul în care îți va face propunerea și își va imagina posibilele tale reacții.
 

Citește și: Avantajele și dezavantajele căsătoriei cu el, în funcție de zodia în care s-a născut

Leu(22 iulie - 22 august)

Ca de obicei, mândria Leului va ieși în evidență.

Fără îndoială, va veni cu o propunere spectaculoasă și te vei prinde de asta datorită zâmbetelor lui satisfăcute în timp ce se plimbă prin casă. Va fi foarte atent să nu descoperi detaliile și să nu strici surpriza, chiar dacă vei bănui ce urmează să se întâmple.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Iubitul tău din zodia Fecioară este foarte atent la detalii.

Așadar, așteaptă-te la o mulțime de întrebări suspecte atunci când intenționează să te ceară de soție. Nu ar trebui să ai niciun dubiu din moment ce vrea să afle ce preferințe ai în materie de bijuterii sau momente romantice.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă iubitul tău din zodia Balanță intenționează să te ceară de soție, toți prietenii lui vor ști despre asta.

El urăște să fie singur ți adoră să împărtășească cu ceilalți tot ce trăiește. Deci, semnalele vor veni, cel mai probabil, din parte prietenilor și familiei lui. Chiar dacă nimeni nu îți va da o informație concretă, cei din jur îți vor pune întrebări despre căsătorie care te vor pune pe gânduri.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul va fi mult mai precaut decât de obicei dacă intenționează să te ceară de soție.

Va fi atent să ascundă bine inelul sau orice informație legată de propunere. Grija lui și crisparea neobișnuită vor fi singurele semne care ar putea să îl dea de gol.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Partenerul tău din zodia Săgetător este foarte glumeț, așa că, cel mai probabil, simțul umorului nu va lipsi atunci când intenționează să te ceară de soție.

Va glumi despre căsătorie și despre marele moment, cu toate că el ia foarte în serios toată această treabă.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Persoanele născute sub acest semn sunt conduse de logică, așa că, cel mai probabil, vei observa că are loc o planificare atentă.

Partenerul tău se va concentra pe buget sau va cerceta magazine de bijuterii pentru a găsi inelul perfect. Acestea sunt semnele clasice că un Capricorn urmează să te ceară în căsătorie.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Probabil că partenerul tău din Vărsător va sta destul de mult timp de unul singur, însă asta doar pentru a planifica cu atenție cererea în căsătorie.

El are tendința de a fi destul de împrăștiat, așa că vei găsi cu siguranță unele indicii. Ai descoperit o rezervare la un restaurant la care îți place să mergi? Sau ai primit un pliant suspect de la un magazin de bijuterii? Dacă da, aceste semne te pot duce cu gândul la pasul cel mare.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Partenerul tău din zodia Pești este brusc mult mai drăguț? Ei bine, la asta ar trebui să te aștepți atunci când urmează o cerere în căsătorie.

Faptul că se gândește atât de mult la pasul cel mare îi dezăluie latura emoțională și se simte mult mai atașat de tine. Răspunde-i cu aceeași afecțiune pentru a-l ajuta să fie sigur cu privire la ce intenționează să facă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod