Culorile curcubeului transferate în păr. Creațiile spectaculoase ale unui hairstilist englez

Părul în culori pastelate sau în nuanțe intense saturate pare să fie un trend care se menține în top ani la rând, nu doar câteva sezoane. Tot mai multe femei găsesc curajul necesar de a alege tonuri intense care arată senzațional și care atrag atenția oricui.
Secretul unui astfel de look impecabil este intensitatea desăvârșită a culorii și puritatea nuanței. Pentru ca părul colorat să arate impecabil este necesar ca nuanța să fie cât mai clară și mai intensă. Tonurile care nu sunt bine definite au un aspect nereușit și îți fac părul să arate neîngrijit. De aceea, specialiștii în adevăratul sens al cuvântului sunt foarte căutați și de multe ori ajung adevărate staruri pe rețelele de socializare.

Vopsirea părului în nuanțe intense și strălucitoare nu este deloc misiune ușoară.
Spre deosebire de nuanțele clasice de păr, cele saturate și intense necesită o tehnică specială. Pentru ca o culoare să fie cât mai pură, este necesară de obicei eliminarea pigmentului natural sau a vopselei vechi din firele de păr. Acest lucru se obține prin decolorare, un proces delicat și riscant care poate avea ca efect degradarea sau chiar arderea părului dacă nu este realizat de un profesionist cu experiență. 
 

Citește și: 15 nuanțe de păr care se poartă în 2020


Având în vedere toate acestea, nu este de mirare că hairstiliștii specializați în colorarea părului, numiți coloriști, sunt atât de apreciați.
Unul dintre ei, britanicul Jaymz Marsters, a devenit un adevărat star pe Instagram datorită creațiilor sale incredibile. Tânărul reușește să transfere toate culorile curcubeului pe părul clientelor sale. Imaginile postate de el pe rețeaua de socializare strâng frecvent mii de aprecieri și devin rapid virale.

De la tonuri puternice de albastru, mov, verde, roz sau roșu și până la modele geometrice realizate cu diferite culori sau păr în multiple nuanțe pastelate, Jaymz poate realiza pe păr orice stil în tendințe dorit de clientele sale.

Descoperă câteva dintre cele mai frumoase creații ale coloristului englez.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod