Superhoroscopul norocului. Ce surprize plăcute îți pregătește săptămâna 27 aprilie-3 mai

Superhoroscopul norocului este susținut de
Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află ce vești bune vei primi în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Pentru EA

Din această săptămână vei începe să observi o creștere a veniturilor. Ar fi oportun să îți deschizi un cont de economii pentru a-ți păstra banii în siguranță. De asemenea, vei reuși să te eliberezi de îndoieli și sentimente negative în ceea ce privește viața sentimentală.

Pentru EL

Norocul e de partea ta! Încearcă lucruri noi și pregătește-te să cucerești tot ceea ce îți dorești pe plan profesional (afaceri sau studii). Pe plan amoros, cei implicați într-o relație trăiesc într-un climat armonios și de încredere. Pentru cei singuri, iubirea ar putea începe cu o prietenie.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Pentru EA

Vei avea mai multă încredere în tine și în afacerile sau proiectele tale, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. În ceea ce privește sentimentele, dai dovadă de curaj și lupți pentru tot ceea ce îți dorești. De asemenea, romantismul plutește în aer!

Pentru EL

Profită de o invitație, fie ea și virtuală, deoarece astfel poți cunoaște oameni foarte importanți, cu o poziție economică bună și în măsură să te ajute cu planurile tale de viitor. Se anunță o perioadă intensă și plină de satisfacții.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Pentru EA

Ai încredere în propriile forțe și în inteligența ta și vei vedea câte idei bune îți vor veni în minte. În ceea ce privește dragostea, astrele te sfătuiesc să îți exprimi sentimentele cu sinceritate pe măsură ce ele apar. În caz contrar, norocul și liniștea în iubire vor fi înlocuite de ghinion și conflicte!

Pentru EL

Vei avea inspirația de a lua legătura cu anumite persoane cu care poți începe afaceri cu adevărat bănoase. Fie că este vorba despre domenii vechi sau noi de activitate, astrele sunt de partea ta și îți călăuzesc pașii spre succes. 

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Pentru EA

Dacă întâmpini probleme de ordin financiar, a sosit timpul să scapi de toate obiceiurile vechi și să îți distribui banii într-o altă direcție. În ceea ce privește dragostea, relația de cuplu în care ești implicată va înflori. Deschide bine ochii și, mai ales, brațele!

Pentru EL

Diversificarea poate fi cheia mult așteptatului succes. Vei găsi tehnica prin care-ți poți face resursele să crească! Pe plan amoros, norocul vine la tine sub forma unui angajament serios cu o persoană pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna în viața ta. 

Leu(22 iulie - 22 august)

Pentru EA

Ești norocoasă, dar trebuie să-ți ajuți puțin destinul! Dacă vrei să obții profit într-un timp scurt, trebuie să fii foarte flexibilă și să nu te lași condusă de imprudența care pune uneori stăpânire pe semnul tău zodical. Pe plan personal, o persoană prietenoasă îți va face o propunere interesantă.

Pentru EL

Ca să te simți cu adevărat norocos, înconjoară-te de oameni pozitivi și, astfel, vei avea o viață pozitivă. Acest sfat este valabil pentru toate planurile vieții tale, însă cu precădere pentru cel amoros. În ceea ce privește banii, astrele îți pregătesc schimbări benefice. Pentru asta, trebuie să ieși din zona de confort!

 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Pentru EA

Astrele sunt de partea ta în această săptămână și îți aduc vești bune în ceea ce privește cariera și situația ta financiară. Ascultă-ți visul și urmează-l! Cu toate acestea, încearcă pe cât posibil să îți gestionezi realist și atent bugetul, pentru a evita achizițiile impulsive.

Pentru EL

Este foarte probabil să câștigi ceva bani dintr-un joc sau să primești o propunere foarte avantajoasă pentru o afacere formidabilă. Fă acele lucruri pe care nu credeai vreodată că vei ajunge să le faci, ieși din rutină și cucerește lumea!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Pentru EA

Un membru al familiei sau un prieten apropiat speră să înceapă o afacere cu ajutorul tău. Întinde-i mâna, cooperează cu el, căci beneficiile vor ajunge la tine înzecit. De asemenea, e posibil ca în această săptămână să decizi să faci o schimbare la tine, cel mai probabil una de look. Vei dori să surprinzi și să cucerești și... vei reuși!

Pentru EL

Cineva va avea nevoie de sfaturile și experiența ta în munca și treburile complicate. Ești o rază de speranță pentru mulți, însă alege să faci afaceri sau să colaborezi doar cu cei care îți pot aduce și ție beneficii. Fii bun, dar urmărește-ți și interesul!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Pentru EA

Vei fi în centrul atenției în această săptămână, dar nu e ceva nou pentru tine. Ce e diferit este faptul că reușești să impresionezi plăcut o persoană pe care ai vrut dintotdeauna să o cucerești. În ceea ce privește banii, astrele te sfătuiesc să nu lași nerăbdarea să strice cursul firesc al lucrurilor. Nu te indepărta singură de noroc!

Pentru EL

Veștile bune sunt limitate pentru tine în această săptămână. În ceea ce privește banii, se poate spune că graba strică treaba. Nu totul ți se cuvine, iar succesul nu este întotdeauna garantat. Astrele te sfătuiesc să faci lucrurile la timpul lor, pentru că doar așa vei reuși ce ți-ai propus. 

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Pentru EA

Astrele te vor ajută să descoperi în această săptămână ce este mai bine pentru tine, în special în ceea ce privește banii. Gândește-te la ce a mers bine sau prost în trecut și acționează în consecință, astfel încât să nu ratezi nicio ocazie de a-ți îmbunătăți situația financiară. Ești mai deschisă și mai sociabilă, fapt pentru care poți cuceri o persoană pe care o placi.

Pentru EL

Norocul te urmărește în această săptămână și reușești să nu cazi în capcanele pe care ți le pun oamenii invidioși din jurul tău. Intuiția te va ajuta să faci cele mai bune alegeri, în special pe plan financiar. În ceea ce privește iubirea, discuțiile despre copii sau căsătorie sunt iminente. Îți dorești să treci la etapa următoare?

 

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Pentru EA

Este o săptămână bună pentru a lansa un proiect financiar promițător. Mintea ți-e limpede și intuiția nu va da greș. Se anunță vești bune în ceea ce privește banii, dar trebuie să te asiguri că profiți de orice oportunitate care îți iese în cale. Pe plan amoros, lucrurile dintre tine și partenerul de viață încep să se îndrepte.

Pentru EL

Fii atent la tot ce se întâmplă în jurul tău în această săptămână, pentru că e posibil să afli o informație care îți poate fi de mare folos. Cineva îți va da un pont fără să vrea, un pont care te poate ajuta să îți îmbunătățești situația financiară.

 

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Pentru EA

Nu este momentul să vii cu pretenții financiare sau să tragi pe cineva la răspundere cu privire la bani. Încearcă să menții o atitudine pacifistă și să nu îți complici viața cu proceduri legale din care nu ai câștiga nimic pozitiv. În această săptămână, norocul pentru tine înseamnă liniște și stabilitate, așa că nu agita spiritele când nu e cazul!

Pentru EL

Lasă-te ghidat de intuiție și, astfel, te vei îndrepta spre calea corectă pe toate planurile vieții tale. Nu trebuie să permiți nimănui să te conducă și să îți fure norocul. E șansa ta de a obține bani și faimă. În dragoste, preiei frâiele și te vei simți mult mai bine având această poziție.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Pentru EA

În această săptămână pot apărea noi oportunități legate de tehnologia modernă. Este posibil să fii nevoită să comunici prin telefon cu mai multe persoane care pot fi rampa ta de lansare. Ești plină de entuziasm și pozitivismul tău atrage numai lucruri bune pe toate planurile vieții tale.

Pentru EL

Norocul este de partea ta în aceste zile, trebuie doar să te bucuri de el și să nu cauți nod în papură. Ai toate șansele să câștigi o sumă de bani consistentă, la fel de bine cum poți primi propuneri de colaborări sau afaceri promițătoare. 

Superhoroscopul norocului este susținut de

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod