Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Se anunţă veşti bune pentru nativele singure în această săptămână. Viaţa socială se animează, drept urmare şansele de a cunoaşte persoane noi şi interesante cresc simţitor. Nu e nevoie să faci eforturi suplimentare pentru a impresiona pe cineva, şarmul de care dai dovadă e mai mult decât suficient. Nativele implicate într-o relaţie serioasă se vor simţi măgulite de aprecierile celor din jur, lucru care le va da mai multă încredere în ele în raport cu partenerul.

Norocul îţi surâde în această săptămână, ceea ce înseamnă că poţi forţa puţin lucrurile. Dacă până acum ţi-a fost teamă să faci o schimbare în carieră, acum este momentul să faci primul pas în acest sens. Indiferent despre ce este vorba, cert e că banii vor fi mai mulţi. Este foarte important să găseşti o echipă cu care poţi colabora cu uşurinţă, iar mediul de lucru să fie unul plăcut. Munca în grup se anunţă a fi mai benefică.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Trebuie să depui eforturi în această săptămână pentru a readuce la viaţă sentimentele dintre tine şi partener. În ultima perioadă, relaţia voastră a devenit monotonă, lucru care te nemulţumeşte din ce în ce mai mult. Nu aştepta ca sentimentele să dispară de tot, altfel vei regreta enorm. Nativele singure au şansa de a porni într-o aventură pe care şi-o doreau deja de multă vreme, însă chiar şi aşa, ele trebuie să se grăbească cu deciziile.

Dacă vrei să obţii ceea ce îţi doreşti pe plan financiar în această săptămână, e necesar să faci unele eforturi şi să renunţi la timpul tău liber. Cu toate acestea, va merită din plin. Apar noi oportunităţi de a-ţi valorifica bunurile sau banii pe care îi deţii în acest moment, dar vei fi nevoită să baţi drumuri în lung şi-n lat. Nativele care au de gând să îşi schimbe locul de muncă ar trebui să analizeze bine ofertele înainte de a face această mişcare importantă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Astrele îşi îndreaptă atenţia către viaţa ta amoroasă în această săptămână, iar asta nu poate fi decât un lucru bun. Dacă între tine şi partener au existat neînţelegeri în ultima perioadă, acum este şansa ta de a găsi o rezolvare. Comunicarea este cheia, iar pe ea trebuie să te bazezi în majoritatea cazurilor. Nativele singure vor realiza că viaţa de una singură nu este atât de plăcută precum credeau inţial şi vor decide să facă o schimbare în acest sens.

Se anunţă destulă acţiune pe plan profesional în această perioadă, iar fluctuaţiile financiare nu vor fi absente. Dacă luni câştigi mai mulţi bani decât de obicei, e posibil ca în zilele următoare să nu se mai lipească nimic de tine. Din acest exemplu trebuie să înveţi să nu ai aşteptări prea mari şi să fii pregătită pentru imprevizibil. Chiar dacă ţi se fac promisiuni măreţe, e necesar să nu îţi faci iluzii dacă vrei să nu fii dezamăgită. Vei avea multă energie şi vei munci cu drag atunci când ştii că nu o faci degeaba.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Situaţia ta amoroasă nu e una prea liniştită, iar ca lucrurile să se îndrepte între tine şi partener e nevoie de compromisuri. Dacă simţi că tu te implici mai mult în relaţia voastră, atunci deschide o discuţie serioasă cu acesta. Nimic nu poate fi mai rău de atât, iar sinceritatea chiar vă poate apropia. În schimb, dacă eşti singură şi disponibilă, zilele acestea sunt favorabile pentru un maraton al întâlnirilor. Dacă ai mai multe opţiuni şi ai de unde alege, te vei declara mulţumită!

E posibil ca în această săptămână să fii supusă unor teste la locul de muncă. Din fericire le vei trece cu bine, iar situaţia ta financiară nu va fi afectată. Cu toate acestea, nici salariul nu îţi creşte, iar stagnarea din ultimii ani te pune serios pe gânduri. Pentru că ai trecut de acest hop, acum poţi începe să te reevaluezi şi să vezi dacă poţi mai mult de atât. În timp ce îţi vezi liniştită de munca ta actuală, cercetează terenul pentru noi joburi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Egoismul de care ai dat dovadă în ultima perioadă îţi poate crea probleme pe plan sentimental în aceste zile. E necesar să renunţi la a te gândi numai la tine, altfel partenerul tău se va revolta. Este foarte bine că te iubeşti pe tine, însă nu acţiona în aşa fel încât să le faci rău celor din jurul tău. Dacă vrei să îţi urmăreşti doar interesul tău, cu siguranţă un angajament serios nu este pentru tine. Responsabilitatea şi maturitatea trebuie să primeze acum şi în viitorul apropiat.

Volumul de muncă din această săptămână va fi imens, dar asta nu te va speria. Devotamentul şi responsabilitatea de care dai dovadă te pot scoate în faţă în aceste zile. Nimic nu te poate opri din drum atât timp cât ţi-ai făcut un plan şi ai un ţel de atins. Faptul că răspunzi promt cererilor şefilor tăi va costitui un plus pentru tine. În viitorul apropiat te poate aşetpta o avansare, venită la pachet cu o mărire de salariu.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Viaţa ta sentimentală este una mulţumitoare şi pare că lucrurile se îndreaptă pe o direcţie şi mai bună. Faptul că în ultima perioadă tu şi partenerul tău v-aţi făcut planuri comune şi serioase de viitor v-a sudat legătura. Nativele singure atrag pe oricine din jur în această perioadă, ba chiar şi invidii din partea celorlalte femei. Fără să facă nimic dispun de o energie cuceritoare, iar asta le creşte enorm încrederea în propriile forţe.

Situaţia de la locul de muncă este încă incertă, dar nu mai eşti la fel de speriată ca la început. Situaţia ta financiară s-a îmbunătăţit simţitor în ultima perioadă din surse externe, iar asta îţi oferă o siguranţă mai mare. Ai planuri mari de viitor în ceea ce priveşte investiţiile, însă şi acestea trebuie cântărite cu mare grijă. Nu e ceva greu pentru tine, firea ta perfecţionistă şi atenţia la detalii te pot salva de la multe situaţii neplăcute.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Viaţa ta sentimentală se situează într-un loc mai bun decât oricând, ceea ce te face în sfârşit să te declari mulţumită. În ultima perioadă ai constatat că lucrurile mici sunt mult mai importante în viaţa de cuplu decât gesturile pompoase şi de cele mai multe ori forţate. Dacă eşti o Balanţă singură şi disponibilă, astrele îţi recomandă mai multă prudenţă şi mai multă reţinere atunci când vine vorba de interacţiunile cu bărbaţii care îţi dau târcoale.

Stai extrem de bine cu banii în această perioadă, lucru care îţi dă încredere în tine şi te face să te gândeşti mai serios la planurile pe care ţi le-ai făcut. Acum ai mai mult curaj de a acţiona, pentru că o mărire de salariu era tot ce îţi lipsea pentru a te putea descurca aşa cum îţi doreai. Banii vin şi pleacă, dar tu trebuie să fii constantă în ceea ce priveşte ambiţia de a evolua şi energia pe care o foloseşti în scopul muncii. Cu cât lucrezi cu mai multă plăcere, cu atât rezultatele vor fi mai bune.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Petrece cât mai mult timp în familie în această săptămână şi cu siguranţă nu vei regreta. Cei dragi au nevoie de prezenţa şi afecţiunea ta, în special partenerul tău de viaţă. Fie că îţi este soţ sau iubit, cert este că în ultima perioadă l-ai cam ignorat. Nimic cu vă poate sta în drum să duceţi povestea voastră de iubire la nivelul următor. Cu toate că nu îţi place să faci compromisuri, acum este necesar să laşi deoparte cariera!

Nu va fi o săptâmână prea bune pentru tine pe plan financiar, pentru că există riscul de a pierde o sumă de bani importantă. E posibil ca acest lucru să se întâmple din cauza faptului că nu îţi poţi ţine gura şi te cerţi cu cine nu trebuie. Este foarte important să ştii când trebuie să pleci capul, mai ales atunci când vine vorba de superiorii tăi sau de persoanele care te coordonează. Dacă vrei să le preiei atribuţiile, cu siguranţă nu le va pica deloc bine!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Viaţa ta amoroasă este una liniştită, în special în primele zile ale acestei săptămâni. Firea ta puţin prea serioasă ţi dură îl poate speria pe iubitul tău uneori, de aceea ar fi indicat să încerci să te schimbi. Chiar dacă vor mai exista şi contradicţii şi tachinări între voi, acestea fac deliciul relaţiei. Sunteţi pre drumul bun, cu toate că voi sunteţi singurii care nu vedeţi acest lucru. Nativele singure sunt prea acide şi respingătoare, de aceea statutul lor nu se va schimba prea curând.

Începi această săptămână cu mare chef de viaţă şi cu multă energie pe care eşti dispusă să o distribui carierei. Nimic nu este greşit în asta, atât timp cât acţiunile tale nu îi afectează în mod negativ pe cei dragi. Dacă eşti singură şi ai mult timp liber, cu siguranţă viaţa profesională merită să îi acorzi toată atenţia. Dacă ai o familie, e necesar să laşi grijile deoparte atunci când ajungi în pragul casei.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cel mai probabil, în aceste zile, vei ceda nervos din cauza atitudinii partenerului tău de viaţă faţă de tine. Acesta este un punct critic al relaţiei voastre, însă nu mai eşti dispusă să ţii în tine şi să accepţi un comportament nepotrivit din partea lui. Faptul că te bate tot timpul la cap este principala problemă, însă picătura care umple paharul constă în faptul că începe să facă acest lucru şi de faţă cu alţi oameni. Dacă nu ţine la intimitatea voastră, pentru tine s-a terminat totul!

E necesar ca din această săptămână să începi să faci mai multe economii şi să ai grijă ce îţi achiziţionezi. Este foarte important să nu arunci cu banii pe obiecte inutile doar pentru că cei din jurul tău le au. Ghidează-ţi viaţa după propriile nevoi şi renunţă la a te mai uita în curtea vecinului. În acest fel vei reuşi să fii fericită şi împăcată cu viaţa pe care o duci. Nu e rău să fii ambiţioasă, dar acum trebuie să te raportezi doar la venitul tău. Când vei evolua profesional, şi stilul de viaţă ţi se va schimba automat.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu încerca să impresionezi pe nimeni în această săptămână, altfel tot tu vei avea de pierdut. Dacă te-ai implicat recent într-o relaţie amoroasă, nu încerca să pari altfel decât eşti în faţa iubitului tău. Şi dacă eşti singură situaţia este asemănătoare, nu face eforturi financiare şi nu îţi schimba felul de a fi doar pentru a reuşi să intri în cercuri care nu sunt pentru tine. La un moment dat, totul va ieşi la iveală şi te vei simţi penibil!

E necesar ca în primele zile ale acestei săptămâni să îţi achiţi datoriile pe care le ai, fie că este vorba de persoane apropiate, fie nu. Banii pe care îi deţii în acest moment îţi permit să faci acest lucru, cu toate că apoi vei rămâne doar cu o sumă pentru strictul necesar. E mult mai bine aşa decât să îţi faci un renume prost, pentru că în particular poţi strânge cureaua fără ca nimeni să cunoască acest lucru!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Este foarte important ca în această săptămână să înveţi să te opreşti, mai ales când vine vorba de certuri amoroase. Dacă nu încetezi niciodată şi la fel şi partenerul tău, cu siguranţă se va ajunge la o situaţie critică. Unul dintre voi trebuie să cedeze şi nu ar trebui să te gândeşti de ce nu o face el primul. Aţi putea ajunge să vă spuneţi lucruri pe care să le regretaţi şi care nu vor mai putea fi şterse. Dă dovadă de maturitate!

Este foarte important ca în această săptămână să separi viaţa personală de cea profesională, altfel ai putea avea probleme. Şefii tăi nu îţi vor tolera lentoarea cu care te mişti şi nu vor concepe să nu îţi duci la bun sfârşit sarcinile pe care le primeşti, indiferent de grijile pe care le ai. Poţi avea înţelegere în limite normale, însă tu ai tendinţa de a exagera şi de a te victimiza inutil în faţa unor persoane care nu au nicio treabă cu neplăcerile prin care treci!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod