Horoscopul banilor în săptămâna 20-26 noiembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Norocul îţi surâde în această săptămână, ceea ce înseamnă că poţi forţa puţin lucrurile.

Dacă până acum ţi-a fost teamă să faci o schimbare în carieră, acum este momentul să faci primul pas în acest sens. Indiferent despre ce este vorba, cert e că banii vor fi mai mulţi. Este foarte important să găseşti o echipă cu care poţi colabora cu uşurinţă, iar mediul de lucru să fie unul plăcut. Munca în grup se anunţă a fi mai benefică.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă vrei să obţii ceea ce îţi doreşti pe plan financiar în această săptămână, e necesar să faci unele eforturi şi să renunţi la timpul tău liber.

Cu toate acestea, va merită din plin. Apar noi oportunităţi de a-ţi valorifica bunurile sau banii pe care îi deţii în acest moment, dar vei fi nevoită să baţi drumuri în lung şi-n lat. Nativele care au de gând să îşi schimbe locul de muncă ar trebui să analizeze bine ofertele înainte de a face această mişcare importantă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Se anunţă destulă acţiune pe plan profesional în această perioadă, iar fluctuaţiile financiare nu vor fi absente.

Dacă luni câştigi mai mulţi bani decât de obicei, e posibil ca în zilele următoare să nu se mai lipească nimic de tine. Din acest exemplu trebuie să înveţi să nu ai aşteptări prea mari şi să fii pregătită pentru imprevizibil. Chiar dacă ţi se fac promisiuni măreţe, e necesar să nu îţi faci iluzii dacă vrei să nu fii dezamăgită. Vei avea multă energie şi vei munci cu drag atunci când ştii că nu o faci degeaba.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

E posibil ca în această săptămână să fii supusă unor teste la locul de muncă.

Din fericire le vei trece cu bine, iar situaţia ta financiară nu va fi afectată. Cu toate acestea, nici salariul nu îţi creşte, iar stagnarea din ultimii ani te pune serios pe gânduri. Pentru că ai trecut de acest hop, acum poţi începe să te reevaluezi şi să vezi dacă poţi mai mult de atât. În timp ce îţi vezi liniştită de munca ta actuală, cercetează terenul pentru noi joburi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Volumul de muncă din această săptămână va fi imens, dar asta nu te va speria.

Devotamentul şi responsabilitatea de care dai dovadă te pot scoate în faţă în aceste zile. Nimic nu te poate opri din drum atât timp cât ţi-ai făcut un plan şi ai un ţel de atins. Faptul că răspunzi promt cererilor şefilor tăi va costitui un plus pentru tine. În viitorul apropiat te poate aşetpta o avansare, venită la pachet cu o mărire de salariu.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Situaţia de la locul de muncă este încă incertă, dar nu mai eşti la fel de speriată ca la început.

Situaţia ta financiară s-a îmbunătăţit simţitor în ultima perioadă din surse externe, iar asta îţi oferă o siguranţă mai mare. Ai planuri mari de viitor în ceea ce priveşte investiţiile, însă şi acestea trebuie cântărite cu mare grijă. Nu e ceva greu pentru tine, firea ta perfecţionistă şi atenţia la detalii te pot salva de la multe situaţii neplăcute.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Stai extrem de bine cu banii în această perioadă, lucru care îţi dă încredere în tine şi te face să te gândeşti mai serios la planurile pe care ţi le-ai făcut.

Acum ai mai mult curaj de a acţiona, pentru că o mărire de salariu era tot ce îţi lipsea pentru a te putea descurca aşa cum îţi doreai. Banii vin şi pleacă, dar tu trebuie să fii constantă în ceea ce priveşte ambiţia de a evolua şi energia pe care o foloseşti în scopul muncii. Cu cât lucrezi cu mai multă plăcere, cu atât rezultatele vor fi mai bune.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu va fi o săptâmână prea bune pentru tine pe plan financiar, pentru că există riscul de a pierde o sumă de bani importantă.

E posibil ca acest lucru să se întâmple din cauza faptului că nu îţi poţi ţine gura şi te cerţi cu cine nu trebuie. Este foarte important să ştii când trebuie să pleci capul, mai ales atunci când vine vorba de superiorii tăi sau de persoanele care te coordonează. Dacă vrei să le preiei atribuţiile, cu siguranţă nu le va pica deloc bine!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Începi această săptămână cu mare chef de viaţă şi cu multă energie pe care eşti dispusă să o distribui carierei.

Nimic nu este greşit în asta, atât timp cât acţiunile tale nu îi afectează în mod negativ pe cei dragi. Dacă eşti singură şi ai mult timp liber, cu siguranţă viaţa profesională merită să îi acorzi toată atenţia. Dacă ai o familie, e necesar să laşi grijile deoparte atunci când ajungi în pragul casei.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

E necesar ca din această săptămână să începi să faci mai multe economii şi să ai grijă ce îţi achiziţionezi.

Este foarte important să nu arunci cu banii pe obiecte inutile doar pentru că cei din jurul tău le au. Ghidează-ţi viaţa după propriile nevoi şi renunţă la a te mai uita în curtea vecinului. În acest fel vei reuşi să fii fericită şi împăcată cu viaţa pe care o duci. Nu e rău să fii ambiţioasă, dar acum trebuie să te raportezi doar la venitul tău. Când vei evolua profesional, şi stilul de viaţă ţi se va schimba automat.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E necesar ca în primele zile ale acestei săptămâni să îţi achiţi datoriile pe care le ai, fie că este vorba de persoane apropiate, fie nu.

Banii pe care îi deţii în acest moment îţi permit să faci acest lucru, cu toate că apoi vei rămâne doar cu o sumă pentru strictul necesar. E mult mai bine aşa decât să îţi faci un renume prost, pentru că în particular poţi strânge cureaua fără ca nimeni să cunoască acest lucru!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Este foarte important ca în această săptămână să separi viaţa personală de cea profesională, altfel ai putea avea probleme.

Şefii tăi nu îţi vor tolera lentoarea cu care te mişti şi nu vor concepe să nu îţi duci la bun sfârşit sarcinile pe care le primeşti, indiferent de grijile pe care le ai. Poţi avea înţelegere în limite normale, însă tu ai tendinţa de a exagera şi de a te victimiza inutil în faţa unor persoane care nu au nicio treabă cu neplăcerile prin care treci!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod