Horoscop 2018. Cum vei evolua în carieră anul viitor

Descoperă cum vei evolua în carieră în 2018 şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa profesională!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Anul 2018 vine cu multe oferte noi pentru tine pe plan profesional. Este foarte important, însă, să ştii ce să alegi şi când e momentul să faci o schimbare. Dacă eşti mulţumită de locul actual de muncă, ai face bine să încerci să câştigi o poziţie mai bună aici şi nu să te reorientezi. În caz contrar, nici nu privi în urmă şi caută să îţi schimbi fie domeniul de activitate, fie să mergi în altă parte pe un post mai bun. Nu doar banii sunt importanţi în acest moment pentru tine, ci mai degrabă renumele şi evoluţia ta vizibilă! Vei întâmpina destule de piedici în cale, însă acestea te vor întâri, nicidecum nu îţi vor tăia aripile.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei avea parte de multă acţiune în carieră în anul 2018. Este foarte important ca încă de la începutul acestui an să fii mai deschisă şi să încerci să te adaptezi mai rapid noilor schimbări care nu depind de tine. Dacă eşti încă la studii, concentrează-te doar pe ele şi încearcă să excelezi în domeniul de care eşti pasionată. Doar aşa vei reuşi să ai parte de succes atunci când va veni moment să te angajezi. Dacă ai propria ta afacere, în ultimele luni ale acestui an vei avea parte de un teren favorabil pentru investiţii, calcule şi câştiguri. De asemenea, este vital să nu faci muncă voluntară şi să te axezi mai mult pe ţelurile tale!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei începe anul în forţă în ceea ce priveşte cariera ta şi ţi se va părea destul de dificil la început. Cu toate acestea, vei reuşi să răzbeşti şi să te faci respectată pentru abilităţile pe care le ai. Faptul că eşti o persoană bătăioasă şi dai dovadă de ambiţie atunci când toţi fug te va duce pe culmile succesului cât de curând posibil. În cazul în care ai o afacere proprie sau eşti încă la studii, trebuie să rămâi cu picioarele pe pământ şi să admiţi faptul că mai ai multe de învăţat. Nu e loc de orgolii atât timp cât îţi doreşti să ajungi cât mai sus pe scara ierarhică. Gândeşte matur şi fii receptivă la tot ce e nou!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Anul 2018 nu va mai fi un an la fel de bun ca cel precedent, însă nu e cazul să te plângi. Chiar dacă te-ai obişnuit cu mai mult, orice lucru are şi un final şi trebuie să înveţi să te adaptezi rapid. Nu duci lipsă de bani şi nici de o imagine bună la locul de muncă, însă ai vrea mai mult de dragul vremurilor apuse. Cel mai important lucru de care trebuie să ţii cont este faptul că nu trebuie să faci niciun pas înapoi, ci să perseverezi şi să munceşti cu la fel de mult spor deşi rezultatele nu se văd pe cât ţi-ai dori. Dacă eşti încă la studii, nu lăsa criticile sau notele mai puţin bune să te tragă în joc, ci din contră, ele ar trebui să te impulsioneze şi mai tare.

Leu(22 iulie - 22 august)

Anul 2018 poate fi un an extrem de bun pe plan profesional, dar asta depinde doar de tine şi de nimeni altcineva. Astrele îţi ţin spatele, dar tu trebuie să fii cea care munceşte cu determinare şi care luptă pentru ţelurile sale. E nevoie de mult mai multe eforturi ca până acum pentru a putea ieşi puţin în faţă, însă ar trebui pentru moment să te mulţumeşti şi cu atât. Orice evoluţie, laudă sau responsabilitate în plus sunt semne clare că în viitorul apropiat te aşteaptă lucruri şi mai bune. Cu cât eşti mai sârguincioasă, cu atât vei fi mai repde remarcată!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Anul 2018 va fi unul fără schimbări notabile pe plan profesional pentru tine. Cariera ta stagnează, lucru care te şi deranjează, dar care îţi şi place. Cu toate că ţi-ai dori să evoluezi şi să câştigi mai mulţi bani, ştii în acelaşi timp că acest lucru nu e posibil aici, la actualul loc de muncă. Partea proastă este că te-ai ataşat prea mult de colegi şi munca ta, ţi-e frică de schimbări şi nu ai vrea să renunţi. Din această cauză, te vezi obligată să trăieşti într-o instabilitate continuă, care te macină pe interior, dar care te şi face fericită şi mândră de multe ori. Dacă ai primi o ofertă de nerefuzat, nu te-ai mai uita în spate!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Anul 2018 vine cu oportunităţi noi pentru tine în carieră. Chiar dacă situaţia actuală e una bună, nu ar strica să ai parte de mai multă linişte. Cel mai important lucru este să te străduieşti să evoluezi şi să cauţi ce îţi doreşti, pentru că nu vei primi nimic de-a gata. Cu toate că şansele sunt mici, nu strică să încerci să mergi la toater interviurile pentru posturile care te tentează. Dacă eşti încă la studii, nu ar strica să îţi găseşti un job part-time pentru timpul liber, astfel vei acumula experienţă şi te vei descurca şi mai bine cu banii. Ambiţia face diferenţa anul acesta!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În acest an ai toate şansele să obţii funcţia pe care ţi-o doreşti, însă acest lucru depinde doar de tine. Poţi obţine tot ce îţi propui dacă ai ambiţie şi dacă ai capacitatea de a lăsa de la tine atunci când e cazul. Astrele favorizează munca în echipă în această perioadă, mai ales dacă ai o afacere proprie. Comunicarea este vitală şi înţelegerea colegilor sau partenerilor de asemenea. Cu toate că eşti foarte bine pregătită în domeniul în care activezi, întotdeauna e loc de mai bine şi mereu poţi învăţa lucruri noi. Lasă orgoliul deoparte şi cere sfaturile persoanelor cu mai multă experienţă decât tine atunci când ajungi în situaţii limită!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Anul acesta nu vei pune mare accent pe carieră, însă te vor preocupa banii. Din această cauză vei lăsa viaţa profesională deoparte şi te vei duce la serviciu fără vreun alt ţel decât acela al unui venit constant. Sun favorizate acţiunile în afara locului de muncă, aşa că ai toate şansele ca o pasiune mai veche să îţi îmbunătăţească situaţia financiară. Tot ce trebuie să faci este să fii productivă chiar şi în timpul tău liber, cu toate că asta presupune renunţarea aproape totală la viaţa personală. Eforturile merită din plin atât timp cât te vei reîntoarce la vechiile obiceiuri imediat ce situaţia ta se stabilizează.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Anul 2018 vine cu oportunităţi grozave pentru tine pe plan profesional. Ţi se deschid multe uşi şi ţi se vor face oferte tentante, însă nu toate sunt atât de reale precum sunt prezentate. Se recomandă mare atenţie în luarea deciziilor, dar mai ales în ceea ce priveşte semnarea documentelor. Gândeşte de două ori înainte de a acţiona şi nu lua hotărâri impulsive chiar dacă ţi se dă senzaţia că trebuie să dai un răspuns urgent. Atunci când cineva te forţează, ar trebui să îţi pui semne de întrebare. Anul va fi unul plin, agitat şi stresant, însă la finalul lui vei trage linie şi vei constata că ai făcut ce trebuie. Poţi fi mândră de tine!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă vei da tot ce ai tu mai bun pe plan profesional în acest an, atunci vei avea parte de succesul pe care îl visezi. Trebuie să acorzi mare atenţie acelor colegi sau parteneri care vor să te saboteze şi să nu crezi că se pot schimba de la o zi la alta. Dacă comportamentul lor devine brusc unul linguşitor, cu siguranţă au un interes şi un scop ascuns. Încearcă să nu oferi bani cu împrumut în prima parte a anului şi nici să faci investiţii majore. Ţi se vor pune piedici mai ales în lunile de vară, dar peste care vei reuşi să treci cu brio datorită atenţiei sporite cu care eşti înzestrată. La finele anului, vei trage linie şi vei fi fericită pentru reuşitele tale, dar mai ales pentru că de acum vei reuşi să te ocupi şi de celelate sectoare ale vieţii tale pe care le-ai neglijat în toate aceste luni.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă nu tânjeşti numai după bani, anul acesta ar putea fi chiar înfloritor în ceea ce priveşte ascensiunea ta profesională. Ai toate şansele să te faci remarcată, astrele fiind mereu în spatele tău călăuzindu-ţi paşii. E posibil să primeşti o avansare, lucru care aduce după sine şi o creştere salarială considerabilă. De aceea, regula numărul unu trebuie să fie încercarea de a-ţi face un renume şi de a-i face pe cei din jurul tău să îţi aprecieze munca, abia după aceea să te gândeşti la bani. Dacă le iei în sens invers, cel mai probabil va fi vorba doar de un succes temporar.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod