Horoscop 2018. Cum stai cu sănătatea anul viitor

Descoperă cum stai cu sănătatea în 2018 şi ce poţi face pentru a scăpa de problemele cu care te confrunţi, în funcţie de zodia ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Anul 2018 nu vine cu probleme serioase de sănătate, dar asta nu înseamnă că te vor ocoli de tot. Eşti tentată să faci excese, iar acest lucru îşi poate pune amprenta asupra organismului tău mai devreme sau mai târziu. Stilul tău de viaţă dezorganizat te împinge să ai o dietă nesănătoasă şi acest lucru te poate priva de energie şi îţi poate aduce boli de stomac. Dacă fizic nu ai motive de îngrijorare, nu acelaşi lucru se poate spune despre psihicul tău. Stresul provocat se munca intensă, dar şi viaţa ta sentimentală agitată te vor duce în pragul unei depresii. Lucrează mai mult la acest capitol, ia totul mai uşor şi relaxează-te!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Anul 2018 te găseşte într-o formă fizică de invidiat, dar îţi vei pierde din energie pe parcursul acestor luni, ceea ce e perfect normal. Ai grijă ca atunci când simţi că ai obosit, să iei pauzele necesare pentru a-ţi reîncărca bateriile. Din luna iulie rişti să nu îţi mai poţi ţine impulsivitatea sub control şi vei avea ieşiri nervoase care cer o atenţie deosebită. Nu numai că le vei face rău celor din jurul tău, dar te vei supune singură unui chin inutil. Protejează-ţi mintea de tot ce e negativ, înconjoară-te de oameni veseli şi optimişti şi fă mai des lucrurile şi activităţile care îţi plac!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Te vei concentra mai mult anul acesta pe sănătatea ta, şi pe bună dreptate! Cum ai trecut recent prin nişte probleme care te-au speriat, acum alegi varianta cea mai bună de a fi precaută. E foarte important să înveţi din greşeli, astfel nu vei mai fi în pericol o bună perioadă de timp. Începi încă din ianuarie să adopţi un stil de viaţă sănătos, să te stresezi mai puţin şi să te bucuri mai mult de tot ce ai. Gândirea pozitivă te va ajuta să depăseşti micile obstacole mai uşor, ca să nu mai spunem că te vei simţi mai bine cu tine însăţi. Nu ar strica poate să faci sport regulat, chiar dacă la nivel de începător.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Anul 2018 vine cu o delăsare a ta în ceea ce priveşte sănătatea. Cu toate că ai avut unele probleme anul trecut, se pare că nu ai învăţat mare lucru din asta. Mai mult decât atât, anumite afecţiuni au rămas netratate şi ar trebui să acorzi o atenţie deosebită acestui lucru. Nu lăsa nimic la voia întâmplării şi nu te juca cu propriul tău bine! Dacă devii mai organizată, viaţa ta se va echilibra şi vei reuşi să ai timp de toate. Chiar dacă ai multe lucruri de făcut, trebuie să îţi faci timp şi pentru acest sector al vieţii tale. Dacă ai probleme cu rinichii sau stomacul, e necesar să îţi schimbi dieta urgent!

Leu(22 iulie - 22 august)

La fel ca majoritatea oamenilor, nici tu nu acorzi o atenţie deosebită sănătăţii decât atunci când chiar dai piept cu o problemă. Şi cu toate că te loveşti de asta, efectul este doar de moment şi revii la stilul vechi de viaţă. În 2018 trebuie să îţi schimbi modul de gândire, altfel o problemă care pare iniţial banală se poate transforma într-una chiat gravă. Mergi la medic regulat şi nu te gândi la costuri atunci când vine vorba de bunăstarea ta generală. Dacă jobul tău presupune statul pe scaun ore în şir, e necesar să faci mai multă mişcare în timpul tău liber, altfel rişti să ai probleme cu coloana vertebrală.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu vei întâmpina probleme de sănătate majore în acest an, însă cele minore precum durerile frecvente de cap şi de stomac ţi-ar putea crea din nou neplăceri. Acordă o atenţie deosebită şi sistemului reproducător, în special dacă plănuieşti să faci un copil. E necesar să mergi la doctor pentru setul obligatoriu de analize, mai chiar şi pentru unele în plus. Nu te gândi la bani atunci când vine vorba de sănătatea şi viitorul tău sau al altora. Cu cât gândeşti mai responsabil, cu atât vei reuşi să fii un exemplu bun de urmat pentru cei din jurul tău!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Anul 2018 vine cu numeroase probleme de sănătate pentru tine. Din fericire, acestea nu vor fi grave şi pot fi rezolvate ăntr-un timp relativ scurt dacă te ocupi cu responsabilitate. Cea mai mare grijă trebuie să o ai cu dantura care îţi creează neplăceri de câţiva ani buni, aşa că intră în reparaţii cât de repede poţi! Costurile pot fi mari, însă vor merita din plin. Şi cum întotdeauna ai avut grijă de aspectul tău fizic, nu ar strica să îţi schimbi puţin dieta şi să o adaptezi conform vârstei tale. Odată cu trecerea anilor metabolismul încetineşte, aşa că dă-i ce are nevoie fără prea multe comentarii!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Anul 2018 vine cu veşti bune pentru tine în ceea ce priveşte sectorul sănătăţii. Dacă ai avut recent probleme de sănătate serioase, încă din ianuarie vei ştii că ai scăpat definitiv de ele. Cu toate că încă eşti sensibilă, pericolul a trecut şi trebuie să îţi recâştigi speranţa şi optimismul. Cu un stil de viaţă echilibrat, o dietă sănătoasă şi odihna necesară vei reuşi să te menţii pe poziţii bune. Dacă trebuie să urmezi un tratament medicamentos, e necesar să asculţi de sfaturile medicului cu mare atenţie şi să faci din ceea ce spune el un scop. Din când în când, mergi la controale medicale, însă nici nu te speria de la prima durere mică pe care o simţi. E foarte important să nu te situezi la extreme!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Sănătatea nu îţi va crea probleme în 2018, dar asta nu înseamnă că trebuie să ignori complet acest sector al vieţii tale. Este foarte important să ai în continuare grijă de tine astfel încât să te poţi simţi bine cu tine însăţi. Să fii mândră de corpul tău presupune să munceşti pentru asta, aşa că sportul ar fi soluţia perfectă care îţi aduce mai multe beneficii. Nivelul de energie tinde să fluctueze destul de des, ceea ce înseamnă că nu ai grijă să te relaxezi şi nu ai un program de odihnă de la care să nu te abaţi. Chiar dacă în weekend-uri mai pierzi câte o noapte, în restul zilelor ai grijă să te culci la o oră fixă şi cât mai devreme.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă din punct de vedere fizic stai destul de bine anul acesta, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre psihicul tău. Pe fondul oboselii şi al stresului cotidian, rişti să clachezi, să îţi pierzi încrederea în tine şi să te demoralizezi. Nu accepta să cazi într-o astfel de stare, pentru că ea va atrage după sine mai multe lucruri negative decât ai crede. Încearcă să nu alegi o viaţă solitară, socializează cu cine îţi face plăcere şi înconjoară-te de oameni veseli şi de la care ai ce învăţa. Din când în când ai nevoie de laude, încurajări, iar prietenii sunt cei mai potriviţi să îţi ridice moralul. Mai mult decât atât, trebuie să fii conştientă că nu ai motive de tristeţe şi că nimic nu e atât de grav precum vrei să crezi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Starea ta generală de sănătate nu îţi va crea probleme în 2018, totuşi nu trebuie să o laşi pe plan secund. Deşi te simţi bine fizic şi ai multă energie şi poftă de viaţă şi de muncă, dintr-o dată ai putea să cedezi. Motivele sunt cel mai probabil de ordin sentimental şi îţi pot afecta fără să îţi dai seama starea de spirit. Cu toate că ai parte de decepţii şi neplăceri majore pe celelate planuri ale vieţii tale, organsimul tău e puternic şi luptă pentru tine. E important să îl ajuţi şi tu prin implicarea în diverse activităţi relaxante şi prin socializarea cu tot mai multe persoane care te iubesc necondiţioant. Ai nevoie de oameni care ţin la tine şi ai nevoie de afecţiune pentru a reuşi să treci peste toate încercările vieţii.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu vei întâmpina niciun fel de problemă de sănătate în acest an, lucru care ar trebuie să te bucure nespus de mult. Dacă anul trecut te-ai luptat cu o boală sau o afecţiune medicală serioasă, anul acesta te găseşte cât se poate de sănătoasă. Prudenţa ar trebui să fie ceva obişnuit pentru oricare dintre noi, însă nu trebuie să cazi în cealaltă extremă de acum. Ocupă-te de psihic mai mult decât de fizic, pentru că de acolo pornesc toate. Cu cât te protejezi mai mult de răutăţile din jur, cu atât vei putea să-ţi trăieşti viaţa mai frumos şi mai liniştită.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod