Horoscop 2018. Cum stai cu dragostea anul viitor

Descoperă care va fi situaţia ta amoroasă în 2018 şi vezi ce poţi face pentru a o îmbunătăţi!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Şi anul 2018 va fi unul agitat, însă eşti obişnuită deja cu acest lucru. Vei fi nevoită să te adaptezi unor situaţii noi care par destul de dificile la început, dar rezultalele vor fi mai bune decât te-ai fi aşteptat. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă sau eşti căsătorită, nu sunt excluse contradicţiile şi geloziile din ambele părţi. E necesar să fiţi mai deschişi şi mai sinceri unul cu celălalt pentru a evita despărţirea. Şi pe cât de tensionată va fi prima parte a anului, pe atât de plictisitoare va fi cea de-a doua. Ai tendinţa de a renunţa la persoana iubită din cauza monotoniei din relaţie. Finalul anului e marcat de hotărâri serioase, aşa că trebuie să acţionezi foarte matur atunci când decizi soarta relaţiei amoroase. Dacă eşti singură, trebuie să renunţi la pretenţiile exagerate şi la căderile nervoase, altfel nu se va lipi nimeni de tine!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Anul 2018 nu va veni cu schimbări bruşte pentru tine de cum se instalează. După lună martie, nativele singure se vor bucura de interacţiuni cu persoane extrem de interesante, iar şansele de a-şi găsi un partener în rândul lor sunt mari. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, cel mai probabil vei avea perioade de linişte, dar şi de tensiune maximă. Nu ar strica să comunicaţi mai bine şi să aduceţi mai mult romantism în viaţa voastră sentimentală. Nu permite ca în ultimele luni ale anului să ţi se strice voia bună din cauza unor probleme cu banii. Viaţa amoroasă trebuie clar delimitată de cea financiară dacă vrei ca lucrurile să nu ia o întorsătură urâtă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Anul acesta vei acorda mai puţină atenţie acestui sector al vieţii tale. Cu siguranţă nu a existat vreun eveniment notabil care să te determine să faci acest lucru, ci pur şi simplu ai alte lucruri mai importante de făcut. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, doar dacă există încredere şi respect veţi reuşi să depăşiţi această perioadă de stagnare. Abia din septembrie începi să te linişteşti şi să fi din ce în ce mai prezentă în viaţa iubitului tău. Nativele singure sunt concentrate pe distracţie şi prieteni, semn că nu îţi vor dori nici în acest an să facă o schimbare în ceea ce priveşte statutul lor.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vei începe acest an hotărâtă să îţi meargă bine pe plan sentimental şi să fii fericită. Toată lumea îşi doreşte acest lucru, dar tu ai ceva în plus faţă de ei, nu aştepţi să îţi vină totul de-a gata. Chiar dacă în relaţia de cuplu nu e totul numai roz, ai maturitatea necesară pentru a alege tot ce e mai bun chiar şi din situaţiile neplăcute. Se creează o conexiune strânsă între tine şi partenerul de viaţă, urmând poate chiar în toamnă să bată clopotele de nuntă. În cazul în care eşti căsătorită, fie planificaţi să aveţi un copil, fie să vă mutaţi cu întreaga familie în altă parte. Dacă eşti singură, e posibil ca o persoană din exterior să se bage prea mult în viaţa ta şi să nu te lase să trăeşti aşa cum vrei. Spune stop acestui lucru dacă nu vrei să rămâi singură pentru totdeauna!

Leu(22 iulie - 22 august)

Chiar dacă ţi-ai dori să nu te scoată nimeni din starea ta de amorţeală, din păcate anul acesta va fi mai agitat decât preconizai. Vei avea parte de un ritm alert, iar evenimentele care vor avea loc te vor face să treci de la o stare la alta foarte repede. Când să zici că e totul bine între tine şi partenerul tău, atunci se petrece ceva care dă totul peste cap. Din fericire pentru nativele singure, ele nu au parte de prea multă agitaţie decât dacă vor. Însă sunt mai dornice de a cunoaşte oameni noi cărora le dau şansa de a se face cunoscuţi şi plăcuţi în acelaşi timp. În cazul în care ai copii, concentrează-te pe educaţia lor şi nu îi lăsa în grija nimănui, altfel mai târziu e posibil să regreţi!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Anul 2018 vine cu schimbări drastice în viaţa ta sentimentală. Se poate întâmpla orice, de la o despărţire iremediabilă până la apariţia unui copil. Depinde ce vrei de la viaţă şi ce planuri îţi faci. Chiar dacă nu depinde totul numai de tine, e important să poţi să îţi trasezi linii clare în ceea ce priveşte lucrurile cu adevărat importante. Cel mai important lucru este să te pui pe tine pe primul loc şi să nu iei mai continui să iei decizii în ceea ce te priveşte doar pentru a nu-i face pe cei dragi să sufere. Tu eşti cea mai importantă persoană şi trebuie să urmăreşti să fii fericită!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Anul aceasta vei avea parte de mai multă acţiune decât crezi pe plan sentimental. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, cel mai probabil vei fi suprinsă plăcut să vezi că flacăra iubirii încă mai este aprinsă şi nu te-ai plictisit de partenerul tău de viaţă. Chiar dacă vor mai exista mici tensiuni între voi, cert este că nimic nu vă poate despărţi. Cel mai important lucru de care trebuie să ţii cont este să fii demnă şi să îţi ţii promisiunile. Singurul lucru care nu va ieşi aşa cum ţi-ai dori în această perioadă este faptul că nu reuşeşti să găseşti un echilibru între persoana iubită şi prieteni. Dacă eşti o nativă singură, anul 2018 nu îţi va aduce un iubit din cauza inflenţelor exterioare.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Începutul acestui an este promiţător pentru tine pe plan sentimental. Cu toate acestea, nu vei avea parte de linişte tot timpul. Vor exista şi momente de maximă tensiune între tine şi partenerul de viaţă, dar ele pot fi dispersate uşor dacă comunici deschis şi îi spui ceea ce simţi. Trăgând linie sub toate evenimentele de care vei avea parte, cert este că 2018 va fi unul bun pentru tine şi pentru acele native implicate în relaţii serioase sau de lungă durată. Dacă eşti singură, te vei concentra mai mult pe prieteni şi pe viaţa ta socială, lucru care îţi poate aduce la finele anului măcar un pretendent căruia să îi dai o şansă la inima ta.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Anul acesta, trebuie să ai mare grijă la toate relaţiile pe care le ai şi să încerci să le consolidezi pe cele cu probleme. Indiferent dacă e vorba de iubit, soţ, prieteni sau rude, cert este că se cere o atenţie deosebită în ceea ce priveşte comunicarea cu oricare dintre ei. În ceea ce priveşte relaţia ta sentimentală, cel mai probabil rutina a pus stăpânire pe tine şi te-a făcut să priveşti cu detaşare spre partenerul tău de viaţă indiferent ce ar face acesta pentru tine. În acelaşi timp, deschide ochii larg pentru a vedea un posibil iubit sau soţ infidel. În aceast caz, nu încerca să salvezi relaţia pentru că tu vei avea cel mai mult de suferit! Dacă eşti o nativă singură şi disponibilă, arată acest lucru cât de clar poţi!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Anul 2018 vine cu oportunităţi grozave pentru zodia Capricorn, cel puţin pentru acele native care nu sunt implicate într-o relaţie. Pentru cele care sunt căsătorite sau au un partener stabil nu se anunţă veşti bune. Există riscul să se producă o ruptură cu un impact răsunător asupra ta. Cel mai probabil este vorba de infidelitate, părăsire fără explicaţii sau comportament nepotrivit din partea partenerului. Cert este că diferenţele dintre voi sunt extrem de mari, fericirea şi armonia aproape au dispărut complet, iar tu trebuie să iei o decizie înainte de a ţi se da lovitura de graţie. Cu toate că e dificil, încearcă să faci tu primul pas spre despărţire, mai ales că eşti conştientă de toate neregulile care se petrec în viaţa ta amoroasă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Bucură-te anul acesta de tot ce ţi se oferă pe plan sentimental! Din fericire pentru tine, 2018 e lipsit d eincidente majore, lucru care ar trebui să te determine să îţi faci planuri mai serioase de viitor. Dacă faci parte dintr-o relaţie la început de drum, este foarte important să nu laşi pe nimeni să te influenţeze cu privire la iubitul tău. Orice bârfă despre acesta te poate face să îţi schimbi părerea despre el, cu toate că te face fericită. Nu pune etichete şi nu judeca numai după trecut! Pentru nativele singure e rost de mai multă distracţie, dar pe alocuri şi de puţină deprimare. Din când în când, e inevitabil să nu simţi că să ai lângă tine pe cineva grijuliu care să îţi ofere sprijinul şi afecţiunea de care ai atâta nevoie uneori. Fă o analiză şi vezi ce îţi doreşti mai mult!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Lucrurile par să nu se schimbe prea multe pentru tine pe plan sentimental anul acesta faţă de cel precedent. Poţi cunoaşte o mulţime de persoane noi, însă niciuna nu este mai tentantă decât partenerul de viaţă. Ai ajuns la acea maturitate care te împinge cu putere spre nivelul următor al relaţiei. Cu toate acestea, decizi că e prea bine aşa cum este ca să vrei să schimbi ceva în viitorul apropiat. Astrele îţi recomandă să nu laşi totul în voia sorţii, altfel ar putea interveni monotonia între voi. Dacă eşti singură, ai toate şansele să cunoşti un bărbat deosebit, însă trebuie să fii destul de atentă ca să nu îl pierzi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod