Horoscopul săptămânii 19-25 decembrie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu vei avea parte de cea mai liniştită săptămână a ta, însă cu siguranţă apele se vor calma aproape de Crăciun. Tensiunile se învârt în jurul familiei şi al timpului pe care trebuie să îl împarţi în mod egal pentru fiecare. E foarte important să iei totul cu calm şi să găsiţi o soluţie care să te satisfacă atât pe tine, cât şi pe iubitul tău.

Nu traversezi cea mai bună perioadă a ta din punct de vedere financiar, însă nu trebuie să te dai peste cap pentru a face cadourile pe care ţi le propusesei. Oricum este vorba despre persoanele dragi care nu ţ-ar atrage niciodată atenţia cu privire la vreo nemulţumirea de-a lor, aşa că stai liniştită şi nu îţi face datorii doar pentru a lăsa o impresie bună!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei avea parte de o săptămână liniştită pe plan sentimental şi cu siguranţă sărbătorile îşi spun cuvântul. Un gest frumos sau un cadou surpriză pentru partenerul tău de viaţă ar putea face atmosfera din cuplu şi mai frumoasă. Dacă ai copii, ocupă-te de aceştia cât de mult vrei, însă nu îţi ignora nici partenerul!

În această săptămână vei avea parte de câştiguri neaşteptate, fie sub formă de cadouri, fie bani. Ce-i drept, acum pică mai bine ca oricând gesturile frumoase pe care alţii sunt dispuşi să le facă pentru tine. Chiar dacă le vei întoarce cu aceeaşi monedă, e importantă bucuria pe care o simţi atunci şi amintirile cu care vei rămâne.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu contează unde vei fi în această perioadă, important este că vei avea grijă să te simţi bine în compania oricui. Dacă eşti singură, prietenii şi familia vor umple golul unui partener de viaţă, iar dacă ai un iubit sau un soţ, împlinirea va fi totală. Ai toate şansele ca de Sărbători să primeşti o cerere în căsătorie, asta în cazul în care nu ai făcut deja acest pas.

Ai muncit cu greu anul acesta pentru banii pe care îi ai, de aceea se recomandă prudenţă în privinţa cheltuielilor din această perioadă. Chiar dacă vei lua cadouri celor dragi, ai grijă să nu fie costisitoare sau opulente. Nu vei obţine nimic mai mult de la cei din jurul tău dacă îţi goleşti buzunarele!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Deşi această perioadă ar trebui să îţi aducă linişte în viaţă şi în suflet, se va întâmpla exact contrariul. Nemulţumirile faţă de partenerul tău de viaţă par că se înteţesc şi vei fi tentată să iei o decizie care le va da viaţa peste cap multora. Încearcă să analizezi corect toată situaţia voastră şi să vezi dacă ai mai multe minusuri decât bucurii.

Situaţia ta financiară din această perioadă nu este una excelentă, însă poţi trăi decent cu banii pe care îi. Tocmai din această cauză trebuie să ai mai multă grijă şi să nu arunci cu ei în stânga şi în dreapta, cu toate că poate ţi-ai dori acest lucru. Cheltuielile vor fi mai mari decât în mod normal, aşa că organizează-ţi atent bugetul!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu se anunţă veşti proaste pentru tine pe plan sentimental, însă nu va fi nici conform aşteptărilor tale. Oboseala de la locul de muncă şi stresul de a lăsa totul în regulă înainte de Sărbători te face irascibilă şi uşor agresivă. Încearcă să îţi calculezi vorbele şi gesturile chiar dacă nu îţi arde de asta acum!

Chiar dacă e sfârşit de an şi ar trebui să te simţi mai obosită ca oricând, tu eşti pusă pe fapte. Afacerile sunt cele care îţi ocupă cel mai mult timp, dar şi cele care te ajută să câştigi mulţi bani. Eşti preocupată în implicarea unui proiect nou cu mari şanse de succes. Cu toate astea, fă-ţi timp şi pentru viaţa ta personală!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Se anunţă veşti bune pentru tine în această săptămână pe plan sentimental, perioada sărbătorilor ar putea să îţi aducă un iubit în cele mai neaşteptate moduri. Dacă eşti singură şi ai o viaţă profesională activă, nu este exclus ca unui coleg să îi pici cu tronc. Analizează beneficiile pe care le poţi avea de pe urma acestei relaţii, însă mai ales minusurile!

Te va cuprinde o teamă destul de mare în această săptămână din cauza cheltuielilor suplimentare pe care vei fi nevoită să le faci. Nici timpul şi serviciul nu te ajută să te calmezi, aşa că ai mari şanse să cedezi nervos şi să îţi fie greu să mai faci ce ţi-ai planificat. Încearcă să le iei pe rând, pentru că finalul va fi unul bun!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Familia va fi cuvântul cheie în această perioadă, iar momentele alături de partenerul tău de viaţă vor fi dintre cele mai reuşite. Nimic nu se poate compara cu liniştea pe care o oferă Crăciunul, însă trebuie să ştii să te bucuri de ea dacă situaţia ta amoroasă este una stabilă. Dacă eşti singură, îţi poţi permite mai multă îndrăzneală, ieşirile în club sau plecările la munte alături de prietenii îşi pot aduce distracţie garantată!

E posibil să munceşti chiar şi în această perioadă, însă cu siguranţă vei avea satisfacţii financiare pe măsură dacă acest lucru se întâmplă. Cel mai probabil vei fi nevoită să stai departe de familia ta, dar ai tot timpul din lume să recuperezi apoi toate momentele frumoase. Orice efort îţi va fi răsplătit mai mult decât sperai!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu te extenua cu munca în această perioadă pentru că altfel de Sărbători vei fi mai mult decât obosită. Este foarte important să le respecţi dorinţele celor din jur şi să nu le strici bucuria unui Crăciun vesel. Chiar dacă trebuie să laşi totul în regula la locul de muncă înainte de a intra în vacanţă, nu e necesar să te dai peste cap.

Nu vor exista schimbări majore ale situaţiei tale financiare, însă există riscul să ratezi o promovare din cauza impulsivităţii tale. Este foarte important să nu intri în conflict cu nimeni în această săptămână, altfel vei regreta mai mult decât te-ai fi gândit vreodata. Acum este momentul să laşi de la tine!

Leu(22 iulie - 22 august)

Cu siguranţă de familie ai cea mai mare nevoie în această perioadă, însă nu e cazul să faci o dramă dacă nu ai un iubit încă. Te poţi simţi excelent în compania oricui, însă trebuie să îşi propui să nu rămâi prea mult timp de una singură năpădită de gânduri. Vei avea parte de vizite neaşteptate care te vor surprinde şi vor avea loc împăcări memorabile.

Situaţia ta financiară nu este deloc roz în această perioadă, mai ales dacă aveai de recuperat sau de primit o sumă importantă de bani. Chiar dacă ţi-ai pus baza în ea, încearcă să nu laţi calicenia să pună stăpânire pe tine atunci când vine vorba de cadouri pentru persoanele dragi. Chiar dacă banii pe care îi aştepţi vor veni mai târziu, măcar ai garanţia că îi vei primi cândva.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Tu vei da piept cu veşnica problemă legată de organizare, mai ales dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă. Cu siguranţă timpul alături de familia în care ai crescut este preţios, însă nu trebuie să îţi ignori iubitul sau preferinţele acestuia. Este foarte important să judecaţi totul cu calm şi să luaţi cea mai bună decizie pentru amândoi.

Nu vrei să cheltui prea mulţi bani pe cadouri în acest an, de aceea te vei organiza astfel încât să îi satisfaci pe toţi cu buget redus. Nu se pune problema că o duci rău pe acest plan, însă ai alte gânduri cu economiile tale. Atitudinea ta îţi va fi de mare ajutor pe viitor!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti mai irascibilă ca oricând în această perioadă, pentru că vei fi nevoită să faci lucruri pe care nu ţi le doreşti. Încearcă să fii mai stăpână pe tine şi să nu te laşi constrânsă de ceea ce îţi spun alţii, indiferent cât de importanţi ar fi aceştia pentru tine. Concentrează-te mai mult pe persoana iubită, altfel aceasta ar putea să se simtă ignorată şi neimportantă!

Unele cheltuieli neprevăzute te vor întrista destul de mult în această perioadă şi vei simţi brusc că trebuie să tai multe din cele dorite de pe listă. Nu poţi face nimic pentru a schimba situaţia, aşa că nu lăsa ca starea ta să îţi strice ţie şi celor din jur sărbătorile!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Te preocupă foarte mult atmosfera din această săptămână, aşa că te vei stresa din nimicuri pentru a o face cât mai plăcută pentru cei dragi. Cu toate că nu este o atitudine greşită, nu exagera şi ai grijă să nu uiţi de tine şi de nevoie tale. Oferă-ţi un moment de răsfăţ de care să te bucuri doar tu, îl meriţi din plin!

Evită să te implici în afaceri sau să semnezi documente oficiale în această perioadă. Nu eşti în cea mai bună formă a ta şi rişti să îţi pui bugetul în pericol. Acum este momentul să te concentrezi mai mult pe viaţa ta de familie, pe prieteni şi pe plăcerile personale, chiar dacă inima îţi dictează altceva.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod