Horoscopul săptămânii 11-17 iulie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

E posibil ca în această săptămână să existe discuţii aprinse între tine şi partenerul de viaţă însă fără a fi vorba de ceva serios. Din păcate, aceste nimicuri pot provoca un mare scandal dacă nu ştii când să te opreşti. Indiferent ce s-ar întâmpla în viaţa ta sentimentală, nu este cazul să-i îngrijorezi pe cei dragi.

Ai planuri mari cu privire la viaţa ta profesională şi îţi doreşti să evoluezi cât mai rapid. Trebuie să porţi o discuţie cu superiorii tăi şi să ceri o mărire de salariu fără să mai stai pe gânduri. Eşti foarte bine pregătită şi nu rişti nimic dacă eşti mai îndrăzneaţă!

Leu(22 iulie - 22 august)

Ai nevoie de afecţiune şi asta poate fi o problemă dacă nu ai un iubit. Vei simţi acut lipsa acestuia şi eşti tentată să te refugiezi în braţele primului bărbat pe care îl întâlneşti. Dacă ai un partener stabil, un soţ sau chiar copii, este momentul să li te dedici mai mult lor.

Săptămâna aceasta nu vei câştiga mai mulţi bani decât până acum însă nici nu vei cheltui mai mult. Situaţia ta financiară se menţine constantă, iar acest lucru îţi oferă o stabilitate pe care mulţi şi-ar dori-o. Nu risca nimic şi mulţumeşte-te cu ceea ce ai în aceste momente!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu se anunţă niciun eveniment special în viaţa ta sentimentală în această săptămână. Deşi îţi doreşti mai multă acţiune în general, astrele nu ţin cu tine deloc. În weekend vei iniţia activităţi care să îţi implice iubitul de teamă să nu te plictiseşti prea tare, dar asta nu înseamnă că atmosfera va fi prea frumoasă.

Încearcă să nu mai cheltui atât de mult ca până acum, altfel nu vei reuşi să-ţi duci planurile la bun sfârşit! Planifică-ţi un concediu cu buget redus şi nu tânji după ce fac alţii dacă pe tine nu te ţine buzunarul.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În această săptămână există riscul ca o problemă nouă să apară între tine şi partenerul de viaţă. Dacă până acum ţi se părea că petreceţi prea mult timp împreună, de acum vei deveni geloasă pe activităţile pe care le are. Încearcă să porţi o discuţie calmă cu acesta şi să te asiguri că nu este nimic în neregulă.

Invidia îţi va ieşi la suprafaţă în aceste zile şi nu-ţi va ajuta deloc imaginea. Tot ce trebuie să faci este să munceşti pentru a-ţi atinge obiectivele, şi nu să îţi doreşti totul de-a gata. La locul de muncă există tensiuni între tine şi un coleg profitor.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Te simţi foarte bine în compania iubitului tău şi eşti surprinsă de cât de frumos a evoluat relaţia voastră. Fie că eşti la începutul ei sau durează deja de ceva vreme, satisfacţiile sunt majore şi nu îşi pierd din intensitate. Încearcă să te porţi cât poţi de natural şi să îţi exprimi sincer sentimentele!

Va fi o săptămână grea pentru tine la locul de muncă, pentru că trebuie să te ocupi exclusiv de asta. Nu pleca în vacanţă fără să laşi totul în regulă, altfel poziţia ta ar putea fi în pericol la întoarcere. Chiar dacă îţi ignori celelalte planuri ale vieţii tale, sacrificiul va merita din plin.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este o săptămână a controverselor şi ai putea fi judecată de către cei din jurul tău pentru deciziile luate. Chiar dacă părinţii sau prietenii nu sunt de acord cu relaţia sentimentală în care eşti implicată, este cazul să te gândeşti doar la tine şi să faci ce îţi dictează inima.

Deşi te aşteptai la o îmbunătăţire financiară în această perioadă, veştile bune întârzie să apară. Din păcate planurile tale nu mai pot fi duse la bun sfârşit, însă asta nu înseamnă că nu se vor mai îndeplini vreodată. Dacă nu îţi abandonezi ţelurile şi eşti la fel de perspicace ca şi până acum, dorinţele tale vor deveni realitate.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Atmosfera negativă din sânul familiei persistă şi în această săptămână. Există în jurul tău o persoană care te influenţează şi care îţi spală creierul fără să-ţi dai seama. Îţi va fi dificil să accepţi că iubitul sau prietenul tău "adevărat" are alte intenţii decât ţi le-a prezentat iniţial.

E momentul să te implici în proiecte noi şi să încerci să faci şi altceva în afara job-ului. Ai nevoie de mai mulţi bani pentru un eveniment la care trebuie să participi în viitorul apropiat. Poate fi vorba despre o nuntă, o călătorie în străinătate sau achiziţionarea unei locuinţe.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Implică-ţi partenerul în activităţile tale, altfel se va simţi destul de ignorat în aceste zile. Nu va mai dura mult până va izbucni şi nu îţi vei dori deloc să duci muncă de lămurire cu el. Eşti foarte uşor de enervat, aşa că trebuie să depui eforturi mai mari pentru a-ţi ţine impulsivitatea în frâu.

Nici la locul de muncă nu va fi o atmosferă prea calmă, iar mare parte din vină o porţi tu. Refuzi să îţi iei în seamă colegii, astfel sfidarea pe care le-o arăţi nu are cum să nu îi deranjeze. Ai de recuperat o sumă de bani însă va trebui să mai aştepţi.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti mai decisă ca oricând să te bucuri de situaţia în care te afli indiferent dacă ai un iubit sau nu. Trăieşti la intensitate maximă fiecare lucru care ţi se întâmplă şi te laşi purtată de val mai mult decât de obicei. Atitudinea pe care o adopţi în această săptămână este calea spre fericire.

Săptămâna această eşti tentată să cheltui peste măsură şi cedezi uşor plăcerilor. Te vei trezi la începutul weekend-ului cu buzunarele goale şi în imposibilitatea de a mai participa la evenimentele la care eşti invitată. Nu te împrumuta pentru a-ţi face mofturile!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Un eveniment mai puţin fericit te va lega mai mult de partenerul de viaţă şi veţi deveni o echipă imposibil de înfrânt. Chiar dacă nu ai fi vrut să treci prin asta pentru a ajunge la un astfel de rezultat, într-un final te vei linişti şi vei accepta. Dacă nu ai un iubit, în aceste zile vei simţi lipsa lui mai mult decât oricând şi te vei decide să îţi schimbi radical viaţa!

Nu vor exista modificări ale situaţiei tale financiare în această săptămână, însă asta nu te împiedică să exagerezi cu economiile. În ultima perioadă eşti pusă pe strâns şi din această cauză pierzi ocazii cu care nu te vei mai întâlni niciodată. Profită la maxim de vârsta pe care o ai şi de ceea ce îşi poate oferi ea!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Mizează pe ceea ce simţi în această săptămână şi lasă-te ghidată de instinct. Chiar dacă cei din jurul tău o să te judece, în weekend vei simţi satisfacţia reuşitei pe propriile forţe. Vei avea parte de momente intense alături de persoana iubită, o călătorie în locuri noi şi îndepăratate vă poate apropia mai mult şi vă poate face mai romantici.

Săptămâna aceasta e posibil să cheltui mai mulţi bani, şi cel mai probabil e din cauza faptului că eşti plecată în concediu sau îţi pregăteşti unul. Trebuie să te organizezi bine şi să laşi totul în regulă la locul de muncă dacă pleci în vacanţă. Dacă îţi vei călca pe coadă un coleg cu care nu te înţelegi prea bine, atunci cu siguranţă vei avea trai greu la întoarcere!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ai toate şansele ca în această săptămână să îţi găseşti alesul inimii. Datorită energiei şi chefului de distracţie vei avea ocazia să întâlneşti oameni noi care au aceleaşi preocupări ca şi tine. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, ai grijă să acorzi iubitului tău mai multă atenţie, mai ales în timpul tău liber. Încearcă să îl implici în tot mai multe activităţi personale.

Ai noroc de bani în această săptămână, însă nu trebuie să îi iroseşti inutil. Nu te lăsa influenţată de cei din jurul tău, există riscul ca aceştia să nu aibă intenţii prea bune. Dacă observi că unele persoane şi-au schimbat comportamentul şi au devenit linguşitoare, nu crede în ele şi nu da dovadă de naivitate!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod