Tendințe manichiură: culori și modele în 2016

Oja în nuanțe metalice se numără printre trendurile care fac senzație în acest an. Descoperă principalele tendințe în manichiură pentru 2016

Nuanțe nude

Oja în nuanțe nude se menține de câțiva ani în tendințe. Este vorba despre tonurile pale de piersică, trandafiriu, bej, maro deschis etc. care arată excelent pe unghiile lungi, dar și pe cele scurte. Se potrivesc de minune cu unghiile de forma balerină, lungi, rotunjite, dar cu vârfurile tăiate perfect drept. 

Oja în nuanțe metalice

Nuanțele metalice și oja cu o strălucire puternică, ce imită perfect o suprafață din metal, se numără printre tendințele de top ale acestui an. Nu numai că sunt foarte potrivite pentru o manichiură deosebită, care va atrage atenția tuturor, dar acest stil este și o alegere perfectă pentru sezonul de vară.
Strălucirea unghiilor tale va realiza un contrast puternic cu pielea bronzată, iar rezultatul va fura toate privirile. Prin urmare, nu uita să-ți pui o ojă metalică în bagaj atunci când pleci în concediu la mare! Optează pentru oja în nuanțe aurii, argintii sau cupru, dar și pentru desenele pe unghii care le includ.

Nuanțe deschise

Albul și culorile foarte deschise și compacte, așa cum sunt nuanțele pale de bleu, roz, violet sunt alegerile pe care trebuie să le ai în vedere în acest an și mai ales în sezonul de vară. Și acestea te vor ajuta să-ți pui bronzul în valoare prin contrastul puternic pe care îl fac cu pielea arămie.
Arată la fel de bine pe unghiile lungi, dar și pe cele foarte scurte, rezultatul fiind o manichiură modernă și interesantă.

Desene minimaliste

În ceea ce privește desenele pentru unghii, trebuie să știi că trendul modelelor complicate și foarte colorate a apus de mult timp. Stilurile minimaliste sunt acum în vogă pentru modelele pe unghii, iar marele avantaj este acela că le poți realiza și singură pentru că sunt foarte ușor de făcut. Fie că este vorba de puncte simple, de linii subțiri sau desene minimaliste, le poți realiza din câteva mișcări!

Liniile geometrice

Unul dintre stilurile desenelor minimaliste care se remarcă în 2016 este cel al liniilor geometrice. Sunt linii subțiri, trasate pe unghii, astfel încâ să obții manichiuri interesante, cu un aspect futurist.
Le poți realiza foarte simplu, acesta fiind marele lor avantaj.

Manichiura french în stiluri inedite

Și manichiura french se păstrează de ani buni printre cerințele de top, dar în acest an este reinventată. Sunt în trend manichiurile frech care colorează vârfurile unghiilor în alte culori decât clasicul alb, dar mai ales în nuanțe metalice intense. De asemenea, manichiura moon în culori neobișnuite, care va colora un semicerc în partea de sus a unghiei, lângă baza de creștere, va atrage toate privirile asupra mâinilor tale anul acesta!

Oja mată cu sidef

Această ojă imită perfect aspectul catifelei. Este mată, dar conține particule care îi oferă o strălucire discretă.
Rezultatul este o manichiură foarte elegantă, perfectă pentru ținutele de seară și pentru petreceri. Culorile închise, misterioase se potrivesc cel mai bine atunci când alegi o astfel de ojă, iar nuanțele care amintesc de pietrele prețioase arată senzațional pe unghii. Este vorba despre verdele smarald, albastrul safir și roșul rubin, care te vor ajuta să obții o manichiură cu un farmec aparte.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod